返回列表 發帖
搭緊車去學校練oral  

反OT 即使悔恨又如何
bagfgfcde 發表於 2017-3-2 09:11

練oral其實真係幾浪費時間
但係又唔練唔得

但係又唔練唔得
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 09:17

冇錯
唯有聽下七里香學下啲美句 把握時間改善中文

冇錯
唯有聽下七里香學下啲美句 把握時間改善中文
bagfgfcde 發表於 2017-3-2 09:18

騎李湘七里香都學到中文
不如聽埋青花瓷 有啲字深到唔識讀

留醫 在你的臂內療傷 治理這深刻的創傷
事實或是心窩脆弱 還是已經沒救藥
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

騎李湘七里香都學到中文
不如聽埋青花瓷 有啲字深到唔識讀  ...
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 09:23

聽得明周杰倫唱既歌詞超過60% 中文聆聽肯定滿分

留醫 在你的臂內療傷 治理這深刻的創傷
事實或是心窩脆弱 還是已經沒救藥 ...
風見志郎 發表於 2017-3-2 09:23

知否已花光心血 心窩已枯萎每一分寸
請你暫借 這裡或令我覺得溫暖

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

但係又唔練唔得
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 09:17

呢位會員高質

林宥嘉- 舞孃

呢位會員高質
HOTMAN 發表於 2017-3-2 10:16

努力愛嘉!
有一個人能去愛 多珍貴

今日既天氣好適合聽beGin
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

今日既天氣好適合聽beGin
John 發表於 2017-3-2 10:29

CHISHINGA!
我正想講又到聽雙雙既季節

CHISHINGA!
我正想講又到聽雙雙既季節
HOTMAN 發表於 2017-3-2 10:47

播到芝麻開門呢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

播到芝麻開門呢
John 發表於 2017-3-2 10:54

咁就要聽驗傷
提下胃蘭可以唔好how穿個門口
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁就要聽驗傷
提下胃蘭可以唔好how穿個門口
HOTMAN 發表於 2017-3-2 10:55

播到雙雙了

播到雙雙了
John 發表於 2017-3-2 10:57

落街listen啦 好good feel架
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

播到芝麻開門呢
John 發表於 2017-3-2 10:54

播到雙雙了
John 發表於 2017-3-2 10:57
so good taste

so good taste
JasOh103 發表於 2017-3-2 11:08

即刻開番首我嘅16年十大第3位黎聽下先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

桃花旗袍隨清風飄搖

即刻開番首我嘅16年十大第3位黎聽下先
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 11:48

我畀咗光環十大

我畀咗光環十大
seeseetv 發表於 2017-3-2 11:59

雙雙都有人俾十大
盡顯個人意志嗄

雙雙都有人俾十大
盡顯個人意志嗄
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 12:05

beGIN 一首十大都冇 ssd 不過冠軍歌都有兩首嘅
我們的總和

純粹感覺 愛麗絲將優雅的下墜美好裏

躲進地球後
大方一點撤走
You Raise Me Up
最後一眼微笑與否

我畀咗光環十大
seeseetv 發表於 2017-3-2 11:59
十大第二位

重温2016年最好聽嘅三首廣東歌:瀰漫 / 光環 / 卜卜卜 /

忘掉繁囂的街

挾持

天主在天受光榮 主愛的人在世享平安~~~

我要最喜愛的
Happy and Blessed.

真係好好聽

vani都知倫伯 x eason好難聽呢
次次都係寧願播五月天

未知

上帝指點我怎可消除孤單加空虛

不必霏不必帶那裡的貨幣

最初有伴  便歡喜  兩手一傘看雨霏
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

沿途是翻天覆地 雷狂雨霏 你說過後會有期

都看到了嗎 都看清了嗎 都看真了嗎
花雨霏舞覆蓋天下
昂然劃下長留歷史的一剎芳華

路過你的時候 時間多殘忍

÷

Ed

Fantasy- j.arie

宇宙巨band

昨天 呢首都有五年喇
森林
想太多
我們的總和

Fantasy Tale-Stephy

And my bedsheets smell like you

÷

Ed
ed8671ed 發表於 2017-3-3 13:45

very, very good taste

Happier

不專一
好像是
做壞事
做壞事
受盡萬眾不齒

如果忍得住痛楚 
當我錯 
當我錯 
會更好過

Green light

好正!

3/3/2017        迷戀        at17

harryharry 發表於 2017-3-3 17:09

邊度有得聽

當作四出消遣散心