返回列表 發帖
若是月入二千以下 毫無休息兼放假
都想唱作直到 毫無新歌可發佈
Happy and Blessed.

11月的蕭邦

如若你仍然愛我
如若我仍然愛你
忘掉過去可以嗎~~~

Fantasy - Jarie

It's a sky high celebration~~~

Happily ever after~~~~~~~~
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

It's a sky high celebration~~~

Happily ever after~~~~~~~~
616.1314 發表於 2017-3-5 19:08

愛yum
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Fantasy - Jarie
harryharry 發表於 2017-3-5 19:00

愛yum
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:00
愛人同迪士尼有關係?

愛人同迪士尼有關係?
nicholashin 發表於 2017-3-5 21:21

難道同古巨基有關?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

豔羨
一分鐘稀客一分鐘色誘
想入非非
一千個假想結局
流螢
我敢愛
超男友
真過份

難道同古巨基有關?
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:23
可能同Macbook air有關

Shining Bright!

仍持續耳聽八方快樂叫喚 直落西九HotCha
利申:唔係鏡粉

可能同Macbook air有關
nicholashin 發表於 2017-3-5 21:28

點樣有關法

Yellow Flicker Beat
Green Light

next time love you
C3PO
gem bb's new song
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

Fantasy - J.arie

3/6/2017        自我催眠        周殷廷

平靜裡的一盞燈

平靜裡的一盞燈
jose 發表於 2017-3-6 00:28

正野

原來你也唱過我的歌 陪同見證年月的經過

尋尋找找為何都找不到

夠膽一手推開精武門嗎
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Plug讓世界毀滅定白晝之月呢

Plug讓世界毀滅定白晝之月呢
HOTMAN 發表於 2017-3-6 08:41

Plug係邊

Plug係邊
kel_kelvin 發表於 2017-3-6 08:44

HOTMAN 發表於 2017-3-6 08:45

Both啦
做乜咁遲先上

(我本來都諗住繼續上落去 不過之後有巨人的肩膀就算了)  

He kissed my lips
I taste your mouth
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Ed Sheeran - Dive

Fantasy

Fantasy
harryharry 發表於 2017-3-6 11:23

洗左第6次啦啵
唔該首歌快啲plug

奇袋著和你 精歷最好時光 可以嗎
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Empty - 竊娓
Maniac - 人間失格
The Bright Lights - 第一夜
音樂上唔差 vocal扣唔少分 編排太拖

Band-Aid - Dream
旋律唔差 但編曲generic到應該每個band都識呢種編曲

關楚耀 - 死亡之吻
hookline好似另一首歌 唔難聽唔抗拒但又無乜特別既歌

btw 幾時會有最新一批CHH post

Seasons change - Alice Gold
幾正
有冇同類型歌曲推介?
All We Have Is Now

原地轉

最真心一對

是我的飯~~他~~屎
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Fantasy Tale

Tap down those boots while I beat around

Funk me downtown
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

從不怨不悔 走到心力交瘁
愛是一場誤會 痛是一種修為
從互相安慰 到無言以對
忍耐還是撤退 都一樣可悲

Miss Fiona

Fantasy- J. arie
意外BREAK - 衛藤美彩・白石麻衣・高山一実・松村沙友理

我們的總和

Wonders 發表於 2017-3-7 00:02

麻煩你~~~~~~

麻煩你~~~~~~
CunninG 發表於 2017-3-7 00:16

都話一改呢首就出事嘎
不如一齊re 最好時光
我們的總和

都話一改呢首就出事嘎
不如一齊re 最好時光
Wonders 發表於 2017-3-7 00:17

本身諗住留位比第二plug冠
睇怕我要反口

本身諗住留位比第二plug冠
睇怕我要反口
CunninG 發表於 2017-3-7 00:19

忍到手嘅話可以再睇下 真。1st plug
不過佢咁嘅款下半年又唔知會唔會話想放假 唔出歌
我們的總和

都話一改呢首就出事嘎
不如一齊re 最好時光
Wonders 發表於 2017-3-7 00:17

其實時間的錯幾好聽
係死人903ban鬼左

忍到手嘅話可以再睇下 真。1st plug
不過佢咁嘅款下半年又唔知會唔會話想放假 唔出歌 ...
Wonders 發表於 2017-3-7 00:21

我開始老啦
比較鍾意佢呢家兩三年先出一隻大碟
一年一大碟會吃不消
同埋比d機會其他女歌手女金好無 (雖然難d )

Wonders 發表於 2017-3-7 00:02

悶到訓著

利申 未聽過原版
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安