返回列表 發帖
邊度有得聽
hehehaha 發表於 2017-3-3 21:36

首歌出之前洗定板

首歌出之前洗定板
harryharry 發表於 2017-3-3 21:59

呃Po, 扣10000fun

院子落葉
跟我的思念厚厚一疊

首歌出之前洗定板
harryharry 發表於 2017-3-3 21:59

聽住太寵我先啦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

路過你的時候 時間多殘忍
bagfgfcde 發表於 2017-3-3 11:33
院子落葉
跟我的思念厚厚一疊
bagfgfcde 發表於 2017-3-3 23:00
今日淨係上左兩次CM 有進步
希望聽日你淨係夜晚上一上 後日出完榜之後就唔上CM

相對濕度

今日淨係上左兩次CM 有進步
希望聽日你淨係夜晚上一上 後日出完榜之後就唔上CM  ...
nicholashin 發表於 2017-3-3 23:03

其實你係咪我呀媽。。。
咁我呀爸係咪熱男

其實你係咪我呀媽。。。
咁我呀爸係咪熱男
bagfgfcde 發表於 2017-3-3 23:15

佢只係做梗一個維持治安嘅金牌會員that's all

其實你係咪我呀媽。。。
咁我呀爸係咪熱男

恭喜你搵到你父母
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

而家一日平均比人屈一次。。。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實你係咪我呀媽。。。
咁我呀爸係咪熱男

恭喜你搵到親生父母

係時候點番隻細眼仔既爸爸媽媽

Lady Gaga - Hey Girl ft. Florence Welch

而家一日平均比人屈一次。。。
HOTMAN 發表於 2017-3-3 23:30

咁你柔軟度都幾高
係咪用左佢

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

恭喜你搵到親生父母

係時候點番隻細眼仔既爸爸媽媽
-Prince- 發表於 2017-3-3 23:33

咁你覺得我大定細

下次等我眼淚流盡
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

火鳥
Happy and Blessed.

And I just want to tell you
It takes everything in me not to call you
And I wish I could run to you
And I hope you know that
Everytime I don’t,
I almost do, I almost do

係咪衰 又亂咁揀戲睇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

凡夫的我 從沒期望 在唇上留甚麼烙印

And I just want to tell you
It takes everything in me not to call you
And I wish I could run to you
...
HOTMAN 發表於 2017-3-4 01:02

聽時間的錯(合唱版)

聽時間的錯(合唱版)
John 發表於 2017-3-4 02:02

合唱好似好聽過獨唱

合唱好似好聽過獨唱
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 02:03

下?你肯定

下?你肯定
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:06

一樣咁難聽
合唱版有d似譚詠麟亂入Gin Lee d歌咁

下?你肯定
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:06

合唱好似有多少少變化
獨唱悶到想訓

合唱好似有多少少變化
獨唱悶到想訓
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 02:11

都係差唔多咁難聽。。。

都係差唔多咁難聽。。。
John 發表於 2017-3-4 02:40

祖兒的錯

合唱好似有多少少變化
獨唱悶到想訓
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 02:11

例如呢 克勤把聲咁沉仲悶過祖祖

例如呢 克勤把聲咁沉仲悶過祖祖
kevinlai1621 發表於 2017-3-4 09:26

就係有送禮把低音聲喺度突顯到祖祖把聲有啲感情
依家聽聽下覺得 時間的錯>世界真細小

Fantasy - J.arie

原來開左新post
手機響鈴來留名
利申:唔係鏡粉

生命是否是天黑等到天亮

戀曲Sha la la
劉霏霏
親愛的
醒醒
玩玩玩玩玩劉美君

那次偶遇你的愛 你不愛 我很愛

重新找到你

獨家村
羅生門
山林道

那次偶遇你的愛 你不愛 我很愛
-Prince- 發表於 2017-3-4 14:58

愛勿露

沿途幾多障礙
埋頭撞向未來
你飛多遠
陪伴多遠

3/4/2017        鏈愛        李佳薇

1 2 3 4 開心fun 2 fun

今天應該很高興 今天應該很溫暖

咁你柔軟度都幾高
係咪用左佢
John 發表於 2017-3-3 23:48

In my dreams you’re touching my face
Asking me if I wanna try again with you
And I almost do{:1_1 ...
nicknicknick 發表於 2017-3-4 12:03

好正

獨家村
羅生門
山林道
JasOh103 發表於 2017-3-4 16:25

愛kay

今天應該很高興 今天應該很溫暖
tom 發表於 4/3/2017 19:59
係達明一派定係c allstar

愛kay
HOTMAN 發表於 2017-3-4 20:07

真係好好聽lo
可唔可以唔退休

真係好好聽lo
可唔可以唔退休
JasOh103 發表於 2017-3-4 20:33

然而Kay十年來不停為事業打併,完成個唱後會放一年長假
不過佢既一年又未必係我地理解既一年

BTW拾年

回復 144# kwanie

梗係CAS

下次下次
下次愛你

btw之之好聽1000倍 剩係腳步聲都完勝
不過咁 笛聲又贏返少少 所以最後原版好聽100倍

不過佢既一年又未必係我地理解既一年

BTW拾年
HOTMAN 發表於 2017-3-4 20:38

之前唔係傳佢唔肯封肚, 可能無限期休息

3/5/2017        Do What You Want        張敬軒

兩個人的幸運