返回列表 發帖
GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /GREENLIGHT/ LIABILITY / WATERFALL /

HOTMAN 發表於 2017-3-10 11:06

瑜珈今年出唔出新唱片?

告白氣球

氣球 Hins X Ivana X Alex Fung

1 + 4 = 14
下流

麻煩你(原版)

No protection
Happy and Blessed.

影迷少女
南瓜車
未約定
鳳凰木
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

男孩像你
利申:唔係鏡粉

Crazy Love
姊妹團
屍變
讓風箏飛
欠你
忘川
蜚蜚

後備
失樂冰
Let Me Find Love
千秋
全景
愛戀魔法
我太傻
愛的劇本

麻煩祢

回復 363# hehehaha

佢d歌真係好好loop唱live又唔錯

Jesus We Love You

Fantasy - J.Arie

乜原來from you架, 我逛facebook見到好靚所以私有化咗. 唔介意我應該會用一排直至美霏出歌. ...
風見志郎 發表於 2017-3-10 08:26

點解會係facebook出現

Green Light
Stay
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

take it take it take it take it take it take it
take it take it take it take it take it take it

這個陽台接收陽光特別燦爛
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

月未高 - 想

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

人生不只這路途

愛變了這世界襯衣 - 古巨基
你的美少女戰士 - 張燊悅
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

睡醒不怕另有將來

I want something just like this
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Happier
Eraser
我們的總和

告白氣球

告白
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 19:41
唔好咁掛住霏霏 去温書啦

告白

你oral嗰陣記得要心入面count住自己有幾多有效發言呀!!
因為考官不會講你知 其實是第幾次

若你走遠了 我不聽也不追

Hoo Ha!

告白氣球

你一日聽幾多次

爭氣 心淡 痛愛

終於買左隕石 $75 又唔係唔幾平
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

小團圓:D
點解美之D歌可以咁好聽:DDDDD

你oral嗰陣記得要心入面count住自己有幾多有效發言呀!!
因為考官不會講你知 其實是第幾次 ...
jose 發表於 2017-3-10 19:47

我老師話緊張既時候 要記住三樣野
扣題 1+3 論據

你一日聽幾多次
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:01

二珂唱歌好聽呀嘛 ^^

二珂唱歌好聽呀嘛 ^^
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 20:39

咁你又岩既即係好似我係咁聽美之一樣<3

我老師話緊張既時候 要記住三樣野
扣題 1+3 論據
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 20:38

音樂廳做乜講ORAL A_A

音樂廳做乜講ORAL A_A
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:40

都係用口製造聲音姐

都係用口製造聲音姐
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 20:42

你咁講我係咪可以分享下..........某D製造聲音經驗

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:17

呢位會員好似好有經驗咁

呢位會員好似好有經驗咁
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 21:19

我相信依到某幾位會員經驗好過我

呢位會員好似好有經驗咁
bagfgfcde 發表於 2017-3-10 21:19
你唔想比無聊人嚇親 就唔好上cm
專心溫書啦

張敬軒 + 王菀之 - 約定

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:17

聲音騷了
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

長相c守
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

2007年為吳雨霏(Kary)豐收的一年,其中情歌「逼得太緊」一曲橫掃各大樂壇頒獎典禮,又憑 《In Control》更獲四台聯頒音樂大獎大碟獎,成績令人鼓舞。而2008年1月中旬,Kary更圓了她的演唱會夢,首次在九龍灣國際展貿中心Star Hall舉行首次個唱《Lady K Live 2008》。Kary在台上施展渾身解數,彈琴、打鼓、辣舞、打觔斗,盡顯渾身解數,又以連場性感舞姿掀起高潮,並找來側田擔任表演嘉賓,大唱情歌「山歌」。

一直多走搖滾路線的Kary,甫出場以一身身穿Deep V緊身型女舞衣獻唱快歌,與舞蹈員大跳辣身舞。之後,她換上性感金色內衣加熱褲造型,與舞蹈員打後空翻。Kary也以性感公主銀片裙造型在鋼琴前自彈自唱「二十世紀少年」,博得全場掌聲。由九人至四人Cookie時代,至搖滾band風格的Ping Pung時期,直至獨立發展,當晚她亦以Medley獻唱了Cookie的好歌「一擊即中」、「紅組加油」和「不是校花」,又帶來Ping Pung時期的「殺她死」、「愛是最大權利」,以及兩張個人大碟《With a boy like you》和《In Control》中的精選好歌。

不是校花 一擊即中 紅組加油

2007年為吳雨霏(Kary)豐收的一年,其中情歌「逼得太緊」一曲橫掃各大樂壇頒獎典禮,又憑 《In Control》更 ...
jose 發表於 2017-3-10 21:52

Kary在台上施展渾身解數,彈琴、打鼓、辣舞、打觔斗,盡顯渾身解數

累贅

你贈我這種質素對手