返回列表 發帖

我聽說你有胸趁你有胸

Eraser
Castle on the Hill

Ed Sheeran
我們的總和

如何地轉 嘔心瀝血原地在轉
Happy and Blessed.

如何地轉 嘔心瀝血原地在轉
jose 發表於 2017-3-11 00:25

佢啲CD好難搵

少年宮
利申:唔係鏡粉

佢啲CD好難搵
hehehaha 發表於 2017-3-11 00:33

今日喺拉把借左佢呢隻碟聽

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

今日喺拉把借左佢呢隻碟聽
jose 發表於 2017-3-11 00:38

一私煙的時間好好tan

街角小店

可歌可泣

少年宮
tom 發表於 11/3/2017 00:36
係咪e-kids果首

係咪e-kids果首
kwanie 發表於 2017-3-11 10:36

手信
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

回復 419# kwanie

Y not both

祖祖也這麼努力 怎可以墮後

祖祖也這麼努力 怎可以墮後
jose 發表於 2017-3-11 11:29

之前諗過如果我好得閒做到共和冠軍就用呢句做TAG...可惜可惜
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

死亡之>情人自妖>骨灰歌
關叔叔
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

淒美地

飄紅
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

真。偽祖粉SIDE TRACK PARTY TIME 改良版 2.0 PLAYLIST

金銀島
What's Up
Honey!
跩跩
銀蛋伴小貓
閃光彈
暖光
床前無月光
四面台
派對機器

真。偽祖粉SIDE TRACK PARTY TIME 改良版 2.0 PLAYLIST

金銀島
What's Up
Honey!
跩跩
銀蛋伴小貓
閃光彈 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 14:54

冇左心賊@@
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

金銀島
What's Up
Honey!
跩跩
銀蛋伴小貓
閃光彈 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 14:54

又有honey
我們的總和

冇左心賊@@
John 發表於 2017-3-11 15:09

自己琴日LOOP多次覺得唔係咁PARTY應該同埋D好型既歌一齊聽

等我搵日幫祖祖開個SIDE TRACK型人道PLAYLIST

又有honey
Wonders 發表於 2017-3-11 15:22

唔要1314 POP ROCK版
我要原裝MK DISCO版

咪高峰在燃燒

自己琴日LOOP多次覺得唔係咁PARTY應該同埋D好型既歌一齊聽

等我搵日幫祖祖開個SIDE TRACK型人道PLAYLIST  ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:23

型人道list可以落今年新款
扮了解係邊類
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

型人道list可以落今年新款
扮了解係邊類
John 發表於 2017-3-11 15:29

我有個祖祖派膠PLAYLIST

不過無真真正正排過FLOW
但可以SHARE下有咩歌

我好得閒
LUCKY STAR
綠野仙蹤
無電才是災難
充電器
布穀鳥大反撃
我要玩
快樂最快
天然呆
扮了解
今年新款
你說得對

ps. 我話派膠唔代表唔好聽

我好得閒
LUCKY STAR
綠野仙蹤
無 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:40

02-07年都冇開心歌

02-07年都冇開心歌
John 發表於 2017-3-11 15:41

有心花怒放呢d開心歌既 但無果陣膠味

應該咁講, 百老匯代言人係佢派膠既真正啟蒙

我好得閒
LUCKY STAR
綠野仙蹤
無 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:40

冇13點 藝深 so sad
我們的總和

有心花怒放呢d開心歌既 但無果陣膠味

應該咁講, 百老匯代言人係佢派膠既真正啟蒙 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:48

由ok型到膠 一個時代嘅終結
我們的總和

我錯

由ok型到膠 一個時代嘅終結
Wonders 發表於 2017-3-11 15:50

其實心花只係因為出得早...
如果2015年出都會變埋膠歌

人渣

你好嗎

你好嗎
tom 發表於 2017-3-11 19:26

但願沒忘掉你的抱負

話說邊樹仲有得買Keep Moving Forward。。。

話說邊樹仲有得買Keep Moving Forward。。。
ed8671ed 發表於 2017-3-11 19:55

周街都無貨呢...

人渣
hehehaha 發表於 2017-3-11 17:57

ed8671ed 發表於 2017-3-11 19:55
比 1000 蚊我 , 我比隻碟你

比 1000 蚊我 , 我比你
chanchan0909 發表於 2017-3-11 20:07

原來blaster喺你心目中只係值1000

原來blaster喺你心目中只係值1000
ed8671ed 發表於 2017-3-11 20:08
原本係 100000000000000000000000 , 因為無人要唯有減價促銷
大減價呀 , 你唔係唔要呀

原本係 100000000000000000000000 , 因為無人要唯有減價促銷
大減價呀 , 你唔係唔要呀  ...
chanchan0909 發表於 2017-3-11 20:20

咁我等你再減多啲先要

咁我等你再減多啲先要
ed8671ed 發表於 2017-3-11 20:24

要咩?

John 發表於 2017-3-11 20:07

Hypnotised

祈德尊新邨有人busking 你死我活
愛丁
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

Fantasy

飛 @ 理工大學合唱團
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法