返回列表 發帖
我會明點解有個最好時光改版
但係麻煩你今次我唔明改黎做咩
已經唔好講原版本身已經難超越

喜歡逼我洗耳恭聽
Happy and Blessed.

翻他詩
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我會明點解有個最好時光改版
但係麻煩你今次我唔明改黎做咩
已經唔好講原版本身已經難超越 ...
-Prince- 發表於 2017-3-7 00:32

麻煩你個原版真係好神 (最好時光其實都係)
聽完之後感覺係 祖祖都係專心出新專輯好過啦

問過去你可否復原 沈默沒語
利申:唔係鏡粉

最幸福的眼淚

東京三月

京都之雪
利申:唔係鏡粉

涉谷怪談

點解唔派第一個早晨
係咪因爲已經唔係第一個

Something just like this x100
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

和情人留在家
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Poker Face / Born This Way / Telephone / Just Dance / Million Reasons / Bad Romance
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

My Way

雷電/我好愛你

驗傷
天敵

非安全地帶

Keep Breathing 蔡健雅
我們的總和

Keep Breathing 蔡健雅
Wonders 發表於 2017-3-7 21:14

Good taste

Good taste
bagfgfcde 發表於 2017-3-7 22:33

一件雅就可以吸引你留個美言
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

我怕 就當我怕 我要令我愉快 就算沒資格
我也 沒有辦法 是你太變態 我要猛烈清拆

天敵 > 驗傷

Good taste
bagfgfcde 發表於 2017-3-7 22:33
温書啦 温書啦

温書啦 温書啦
nicholashin 發表於 2017-3-8 00:11

你個仔訓左啦

你個仔訓左啦
-Prince- 發表於 2017-3-8 00:18

怪獸家長!

Take your time, gotta take it slow,
Everything will be okay

Janice - Teen Dick

快出番嚟

飯tas

麻煩你 好聽過淡忘情敵沒妒忌~

天敵
Fantasy

仲諗住Fantasy會好似Fantasy Tale咁Fantasy添

返撻屎
快影掰d friend

返撻屎
快影掰d friend
hehehaha 發表於 2017-3-8 03:01

依家興英文字逐粒音凳出黎

未接來電

腦交戰
和幻想交戰

從此不必說你愛我

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ファンタジー

多得天的許可 愛一個上多一課

bagfgfcde 發表於 2017-3-8 13:38

my fav

my fav
JasOh103 發表於 2017-3-8 13:41

祖祖唱歌真係好好聽

bagfgfcde 發表於 2017-3-8 13:38
聽講你唔上cm專心温書 容祖兒My Secret Live會開part 2

高手過招 - 鍾C漫

其實本應這套戲 能幸福的演到尾
但我好奇 想到處看到處飛

給關懷便縱慣我 會更易記起當初
沒什麼一笑便過
也至少把某些遺憾化為玩笑好過
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

任他們多漂亮 未及你矜貴

所有下雨天

#個flow一_樣系列

半份關心
問好
天敵