返回列表 發帖
聽講準備播3AM同離心力
nicholashin 發表於 2017-8-5 20:52

聽講有機會播推開世界的門同吃定我

點解仲未播第一個祖兒
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 21:06

聽講主辦單位話祖兒今年無三甲歌 要禁播所有同祖兒有關既歌

有好多一樣

唔知係我個榜既問題定點
我有好多入到五強既單位都得1-2首上榜歌

希望周柏豪唔 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 21:33

其實我個榜都差唔多 15個單位有4個單位1隻上榜歌 5個單位2隻上榜歌

男歌手  周柏豪 (1冠3上榜) / 許志安 (1冠) / 林宥嘉 (2上榜) / 郭頂 (1冠) / 林奕匡 (1冠3上榜)
女歌手  王嘉儀 (3冠) / 盧凱彤 (1冠3上榜) / 楊乃文 (2冠) / 江海迦 (1冠1上榜) / 鄧小巧 (2冠1上榜)
樂隊組合 RubberBand (2冠0.5上榜)/ ToNick (1冠1上榜) / Supper Moment (1冠) / 鐵樹蘭 (1冠) / Robynn & Kendy (1冠1上榜)

好彩都有個蘭字
John 發表於 2017-8-5 21:41

今年蘭蘭表現好好
有冠軍歌凡人對抗命運 三甲歌 teendick 同 上榜歌yim傷

截至WK31 我今年個榜有76首上榜歌
你呢
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 22:05

我去到WK30有105隻 唔錯   少過上年幾隻
女人五強一樣

ed8671ed 發表於 2017-8-5 22:00

今年上半年太少人派歌
預計下半年各榜主既五強應該會有分別

Goodbye & Hello 啲歌咁神都冇
Bam
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 15:57

聽講高質榜既十大 2007年一定會有蔡健雅三隻字

07年Tanya其實派左幾多首歌
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 17:33

唔記得
當年我上國語歌都唔跟派台歌

2200-2230
一期一會。柒

一個人 (陳珊妮) / 與我常在 (陳奕迅) / 我們的總和 (艾怡良) / 春天在車廂裡 (My Little Airport) / 等等 (盧凱彤) / 諸葛亮 (薛凱琪) / 面具 (韋禮安) /

恭喜你正式獲得成為CM蔡健雅後援會第四位成員既資格
要過左試用期睇下U會唔會變心先考慮正式取錄你{:1_1 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-15 19:25

點計我都無可能排高過你掛...

日期 : 22/08/2017
時間 : 2100 - 2130
節目 : bagsic

有淚多好 / 風箏(Supper Moment) / 勿忘我(陶喆) /  ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-22 21:27

呢個playlist大部分歌都好聽

佢同霏霏都可以算係唱乜都好聽既神級歌手
bagfgfcde 發表於 2017-8-26 22:42

仲有abellabb

日期:28/08/2017
時間:23:30 - 12:30
節目:美祖十大 2017version

第10位 - 朱古力萬歲 - 收錄"Nin9 2  ...
hehehaha 發表於 2017-8-28 23:38

支持容祖兒
支持抱抱

抱抱的確係容祖兒早年有感情、唱得好而不流於無病呻吟的K歌
John 發表於 2017-8-29 00:46

唔明沒有胸掛念你憑咩臨尾會搶哂D獎

2300-0000 (archive)
一期一會。捌

分生 (張惠妹) / 黃色大門 (容祖兒) / 舊日回憶的山丘 (容祖兒) / 十年後的我 (薛凱琪) / 原來過得很快樂 (楊千嬅) / / 流浪者之歌 (陳綺貞) / 海洋天堂 (桂綸美) / 推開世界的門 / 是非題 (范瑋琪) /

日期:02/09/2017 (SAT)
時間:19:00 - 20:00
節目:JUNO十大 2017version

第10位 -- 酷兒 - 收錄"Words  ...
hehehaha 發表於 2017-9-2 19:02

支持
如果真係要揀 應該會同你撞好多隻

2300-0000
一期一會。玖

任我行 (陳奕迅) / / Bird n' Tree (郭采潔) / How can I tell you (郭采潔) / 只能想念你 (蕭敬騰) / 日落塔門 (K.I.S.) / 推開世界的門 / 喜劇之王 (李榮浩) / 鶴頂紅 (麥浚龍) / Lust for Life (Lana del Rey) / 你倫敦我紐約 (藍奕邦) / 稀客 (楊千嬅) / 十年後的我 (薛凱琪) /