返回列表 發帖
阿嬌咪嘴真係咪得好唔專業 想唱但係喘聲又大到
希望佢可以放低過去咪好啲

P.S. 希望花吃了 ...
kel_kelvin 發表於 2017-3-27 08:47

阿嬌跳舞好就住就住, 好似成日為咗統一動作咁, 我有時睇到好尷尬
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

一變四 四變十二
bagfgfcde 發表於 2017-3-27 16:49

來到這禮拜更加諷刺
你係咪影射緊美祖, 美祖從來都上唔到春袋音樂流行榜.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

哎呀 坐到背脊好痛
哎呀 要靠咖啡起哄
哎呀 每晚爆炸失控
What You Gonna Do When I Come For You

天天也在鍛鍊

情太過洶湧像深海(高皓正版)

盡情愚弄我吧 我只恨回家 沒有眼淚會流下

你是行李 我是遊客

我應該 不記得為何你吸引
饒恕自己的不幸 但當我想到你的傳聞
這雙手竟再震 ...
JasOh103 發表於 2017-3-27 23:51

如能為你哭

我的小時後 吵鬧任性的時候

可笑是有人忘了 你們座駕 不應再輕率給我坐

你情願變得聰明而不衝動嗎
bagfgfcde 發表於 2017-3-28 09:04

首歌俾個死肥佬毀咗
次次聽到最後都會自動播放YY最後果句

別太遲 又十年後至想(扭音)快樂嗎(走音)

其實我想 想一覺熟睡

我有今日
3am

此刻我坐在門內
置身這瘋癲飛車總決賽

「改編自Jennifer Page既Crash
連升十級,今個禮拜黎到第二位
有樂壇新人容祖兒既首支主打歌曲,未G」 ...
hehehaha 發表於 2017-3-28 15:30

佢聽嘅可能係RVHOCPC版

抵死 懶醒 有嘢又唔學

說到愛

Whowhowho
stopzi 發表於 2017-3-28 19:38

唔紅有原因

3am

So ho un

朋友二號

阿琴

鄧健泓好好聽

我錯

新貴(我的秘密live)

告白氣球
bagfgfcde 發表於 2017-3-29 08:48

日日都係呢首

樓梯轉角
下次下次

3am 是日最愛

冰點

最後勝利 - Timmy

hehehaha - 帶著骨妹去旅行
hehehaha - Teen Dick
hehehaha - 突然一呻吟
hehehaha 發表於 2017-4-2 14:00

邊度有得聽? G持

聽返鄭融出道時既live
佢都係當時少數跳舞時唔咪咀既歌手
而且係唱得唔錯
難怪能夠彈出 ...
John 發表於 2017-4-3 02:26

Wasabi講過佢係香港所剩無幾可以駕馭快歌嘅女歌手
加埋03年沙士樂壇好靜
一個王蓉已經癲咗
一個黃馨翻版王菲
融姨好難唔跑出
最後一季都追到個金獎
如果放佢04年出道可能Yan就無運行喇

戒男 - 黃伊汶

聽清楚我叫鄭融

扮Mini豁達崇拜聲:

你呢半個鐘聽過嘅歌有

眼光獨到(蕭正楠) / 有你一天(古巨基) / 陽光點的歌(吳業坤) / 我是外星人(吳日言) / 救生圈(馮曦妤) / 小窩居(黃浩林)

想抱 但熱戀得不到 知己也做不到
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐

...
JasOh103 發表於 2017-4-4 10:33

我中意天開始陰果段
但係果陣佢爆肥同埋MV個髮型挑染好肉酸

廣東爆谷時段1600-1630

雪泥(劉美君) / Intelligent Design(Swing) / 那邊見(Swing) / 我的生存之道(楊千嬅) / 何慧愛(許志安) / 信我(側田)

05/04/2017 (WED)
時間: 07:00 - 08:00
節目: 祖安同學早(by風)

我好得閒 / 借你耳朵說愛你 / 你是我堅強的唯一理由 / 二人行一日後 / 續集 / 相信愛 / 女皇 / 羅馬 / 摩登時代 / 豬先生 / 圓謊 / 徹夜纏綿

Confirmed =]

06/04/2017 (THR)
時間: 07:00 - 08:00
節目: 祖安同學早(by風風子)

我有權投(谷琳) / 天使低低B(王藍) / 我只想在乎我在乎的(白) / 十倍奉還(謝琪) / 六壯士(谷琳) / 喪婆(謝琪) / 兜風(白) / 歌和老街(王藍) / 奇幻逆緣(王藍) / 載我走(謝琪) / 小菊(谷琳) / 是什麼讓我遇見這樣的你(白)

Confirmed =]

恨你新娘子 為何榮幸至此
愛若是更深 我共你之間也許不止於此

好卦住Pixeltoy
hehehaha 發表於 2017-4-13 15:45

05年果張天碟

過去 每幅風景請你隨時拿着看

別忘記你我要繼續盛放

Sad到 ...
nicknicknick 發表於 2017-4-13 17:07

但微笑要帶眼淚才耐看

全部歌都好勁 仲有個叱咤新人銅

媽媽不愛爵士樂 10/10
迴轉木馬 10/10
Winnie 10/10
喘一口 ...
hehehaha 發表於 2017-4-13 16:59

05年愛人山人海一切more than Twins

15/4
0900-1000
祖霸王

日安憂鬰 / 摩登時代 / 男朋友與歌 / 撈針 / 渴望晨曦的女孩 / 你是我堅强的唯一理由 /
蟲之家 / 囉囉攣 / 今年新款 / 堂堂男人 / 途經北海道 / 最後的茱麗葉

Confirmed

[6/9/2017] 30CM - V/A (2CD)

歌手:CM Members
唱片名稱:30CM
唱片封面:

推出日期:2017/6/9
唱片類 ...
hehehaha 發表於 2017-5-30 21:29

送條蕉好似實用D

日期: 2017.06.03
時間: 0800-0900
903節目: 橙咇咇

浮誇 (陳奕迅) / 我們的主題曲 (鄭秀文) /上帝愛我 (張燊悅) / 好好戀愛 (方力申 / 鄧麗欣) / 木紋 (何韻詩) / 風箏與風 (Twins) / 16號愛人 (容祖兒) / 反高潮 (陳奕迅) / 可人兒 (楊千嬅) / 七友 (梁漢文) / 耿耿於懷 (麥浚龍) / XBF (薛凱琪) / 目黑 (周國賢 / 薛凱琪) / 會過去的 (許志安 / 車婉婉) / 這分鐘更愛你 (容祖兒) / 告解 (容祖兒) / 舊日回憶的山丘 (容祖兒) /

音樂廳味濃, 邊個入咗商台

好好聽系列

少女的祈禱~~~(Live)(汪明荃) / 穿梭詩人天地(李紫昕) / 星星傳說(沈殿霞,鄭欣宜) / Sugar Ba ...
hehehaha 發表於 2017-6-4 23:53

嬲, 點解唔係視像版, 我要睇千嬅踎低噴飯

日期:08/06/2017
時間:0800-0900
節目:遍一個發明了返工

賴床(藍奕邦) / 購物天堂(丁菲飛) / 幻聽(莫文蔚) / 卜卜卜(小塵埃) / 巴黎草莓(許茹芸) / Future Lovers(Madonna) / 樂園(與非門) / 愛過痛過亦愿等(彭羚) / 找到你是我最偉大的成功(古巨基) / Far Away From Home(Groove Coverage) / 寧願你不知道(衛詩) / 我有權投(谷祖琳) / 目的地(張柏芝)

Confirmed

聽得呢堆歌已經知你係乜年齡層
matthew1990 發表於 2017-6-8 19:54

吳雨霏出世全盛時期

日期:09/06/2017
時間:0700-0800
節目:今天禮拜五明天不上班

別怪她(吳卓羲) / 暗戀航空(官恩娜) / 灰(吳日言) / 你有心(關心妍) / 冥想(謝霆鋒) / 你給我聽好(陳奕迅) / 在, 也不見(孫燕姿) / The Truth(大胸寶寶Kris Allen) / 我們仨(梁靖琪) / 發奮(趙頌茹) / 一句到尾(陳小春) / 我們的合唱歌(2R) / 你是最好的!你知道嗎?(林海峰)

Confirmed

撐迦反霏
bagfgfcde 發表於 2017-6-9 12:42

人人亦話你太飄忽  仿似野狒狒

日期:11/06/2017
時間:0800-0900
節目:禮拜日都要返Office

好好想想你(彭海桐) / 色情男女(莫文蔚) / 戀後感(古巨基) / 感覺好嗎(陳驊) / 其實都沒有(楊宗緯) / 有個人(張學友) / 皇后之歌(B.A.D.) / 脈搏奔流(丁菲飛/陳曉東) / 小窩居(黃浩琳) / 真命天子(Heaven Version)(鄭秀文) / 我敢愛(吳雨霏) / Here I Go(孫耀威)

Confirmed