返回列表 發帖
唔反白都知第十首係乜啦
我覺得unlimited好多都好正 亦舒說 如果可以不停相愛 毅行 她成功了他 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-15 23:47

unlimited同如果大家都擁有海都好高質
因為兩隻我都有買

日期 : 19/07/2017
時間 : 2200 - 2240
節目 : simple but not easy

愁滋味(王嘉儀) / 飛 / 有沒有(韋禮安) / 我們的總和(艾怡良) / 達爾文(蔡健雅) / 自由(張懸) / 偶然與巧合(陳綺貞) / 不甘寂寞(呂莘) / 山河故人(RubberBand) /
bagfgfcde 發表於 2017-7-19 22:41

高汁之選

我有少少想自plug我們的總和
不過隻碟已經出左年幾有多
bagfgfcde 發表於 2017-7-20 10:27

無謂啦, 我見呢家咁多人識已經老懷安慰
留番個位比D少人識既新歌咪仲好

例如Waterfall

明明第一隻就好高質 -_-
-Prince- 發表於 2017-7-20 23:41

原來無人發覺我麻麻地王嘉儀雖然其實都係高汁既

幾時先出DVD啊..... 22.07.2017

麻煩你(live)(容祖兒) / Medley: 密友/損友/心甘命抵/早有預謀/愛怪物的你/借過/我也不想這樣(live)(容祖兒) /

日期:28/07/2017
時間:1445 - 1545
節目:又聽某人眼中_也不聽既碟

達爾文 / Goodbye & Hello / 當你離 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-28 15:43

我聽過, 我真係聽過!

恭喜你正式獲得成為CM蔡健雅後援會第四位成員既資格
要過左試用期睇下U會唔會變心先考慮正式取錄你{:1_1 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-15 19:25

小宇CM後援會成員1. bagfgfcde
2. bagfgfcde
3. bagfgfcde
...
...
...
100. bagfgfcde

硬tag第一百個我
風見志郎 發表於 2017-8-16 11:27

愛祖力
其實究竟係第一百個我定分身術呢

咁艾怡良CM後援會呢
bagfgfcde 發表於 2017-8-16 11:38

1. CunninG

只有一個人, 慘慘子

斷捨離 21.08.2017

當你走了以後(小肥) / 當你離開的時候(蔡健雅) / 相看兩不厭(劉若英) / 情歌(梁靜茹) / 粵語殘片(陳奕迅) /
還是想念(家家) / 天天想你live(陳綺貞) / 尋人啟事(徐佳瑩) / 似曾(韋禮安) / 不如不見(陳奕迅) /

Funky半個鐘 31.08.2017
脫軌時刻(RubberBand) / 有什麼奇怪(郭頂) / 跟珍芳達做健身操(容祖兒) /  喬治克隆人(糯米糰) / 碌卡(陳奕迅) /

落地獄 PLAYLIST

1. 一分鐘稀客一分鐘色誘
2. 飛高高
3. 愛著你綁著你
4. 異類的同類
5. 色惑
6. 如果睡袍 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-3 19:31

容祖兒落地獄playlist
二人浴
mad about you
垂涎
流汗
如果睡袍太少布
鴛鴦襪
舌尖開叉
加大力度 (i.e. 加大力度好嗎 燈光射我好不好)
維加斯有點好萊塢 (i.e.看你從袖裡掏出小白兔 而我夠膽吻着小老虎)
Lucky Star (i.e 你引致 我的床搖搖)