返回列表 發帖
小姐你好?

3am

但未聽

其實最近連閒聊都沒有 ...

你有絕跡的自由...

好似得返我和你愛連
JasOh103 發表於 2017-3-29 22:45

仲有 ED
美連被遺棄了

我們多會裝傻

甜蜜是甜蜜

你對我就甜蜜過
jose 發表於 2017-3-31 22:38

漏咗個 "算" 字

誰的光!!!!!!!!!!

hi song song
Wonders 發表於 2017-4-3 20:45

der der b

我麻麻地出賣

RUBBERBAND - 海洋公園「Chill級迷你演唱會」Live啲歌

詩雅 bb 真係好得意

容祖兒黑歷史

Falling into you, foolish

又有一堆新歌, 點排好?
DJ Khaled feat Justin Bie ...
matthew1990 發表於 2017-4-29 13:35

吓 .. 我勁鍾意 KISSING STRANGERS.

仲唔出, FF住先

[Jun/02/2017] JW - JW (CD + DVD)

CD
1. Stupid BOII
2. Feel the Bass
3. Runaway
4.  ...
hehehaha 發表於 2017-5-17 15:47

FF 住 JW 出嘢?

.百無聊賴 RANDOM PLAYLIST.

薩拉熱窩的羅密歐與茱麗葉 (鄭秀文) / 破相 (JOEY YUNG X HACKEN LEE CONCERT LIVE 2015) (李克勤) / POP STYLE (DRAKE) / 虛齡時代 (TWINS) / 尋找稜角 (YUKILOVEY) / 給十年後的我 (薛凱琪) / 如水 (衛蘭) / 只要和你在一起 (連詩雅) / 我們他們 (王菀之) / 玫瑰色的你 (張懸) / 歲月的童話 (羅嘉良) / 冬眠 (容祖兒) / 不吐不快 (張敬軒) / 無表面傷痕 (鄭欣宜) / 十萬個為什麼 (宣萱.郭晉安) /

日期16 JUN 2017
時間 2100 - 2200
節目 容祖兒生日關我乜事

2100:天之驕女 (容祖兒) / 與貓共舞 (容祖兒) / 候鳥樹 (容祖兒) / 抱抱 (容祖兒) / 沙堡壘 (容祖兒) / 續集 (容祖兒) / 花千樹 (容祖兒) /
2130:我好得閒 (容祖兒) / 一面之緣 (容祖兒) / 我所知的兩三事 (容祖兒) / Give Love A Break (容祖兒) / 好事多為 (容祖兒) / 床前無月光 (容祖兒) / 夢路 (容祖兒) / 派對機器 (容祖兒) /

日期: 12/06/2017 (MON)
時間: 1900-2000
節目: HEHA十大 2010

第十位 - 細街盃 - RubberBand

"防中出 ...
hehehaha 發表於 2017-6-12 19:05

細街盃到今日都仲聽緊 識貨

聽返未來覺得好好聽

可能下年會覺得和每天講再見好好聽

good taste

開心 明年會多個和每天粉
JasOh103 發表於 2017-8-26 22:33

其實我覺得悶得嚟但間唔中又想搵嚟聽 好似無人知道雙子座咁

下?

首歌未出我已經覺得好好聽啦喎
bagfgfcde 發表於 2017-8-26 22:36

認 真 咩 ?

我指和每天講再見
你可以自行判斷我係咪認真
bagfgfcde 發表於 2017-8-26 22:40

GIN LEE 唱乜你都咁鍾意啦

佢同霏霏都可以算係唱乜都好聽既神級歌手
bagfgfcde 發表於 2017-8-26 22:42

UMG 真係好有品味

今年至尊歌 希望 LIZA 姐會 PLUG 返學美祖搶獎

我想問下點解 YOUTUBE 無咗唔撚鍾意!而家好唔撚鍾意呀無咗唔撚鍾意呀!

Private左

聽住Soundcloud先
nicholashin 發表於 2017-9-17 12:23

THANKS NH