返回列表 發帖
發多八分鐘力先
RVHOCPC 發表於 2017-3-3 21:20

你個第一其實都幾穩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

你個第一其實都幾穩
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 21:24

係咪姐係夠票 雷動先

係咪姐係夠票 雷動先
RVHOCPC 發表於 2017-3-3 21:25

其實係你(主要)對手弱

其實係你(主要)對手弱
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 21:27

成日都好似冇咩講嘢咖喇我

發帖榜@2017/03/03 21:28

冠軍tag: 繼續冧莊

RK LW  Name                 AP
01  01  RVHOCPC           45
02  05  kevinlai1621       30
03  04  kel_kelvin           28
04  06  HOTMAN            19
05  07  harryharry          16
06  08  Wonders             12
07  RE  jasOh103           10
08  NE  616.1314           10
09  NE  jose                   10
10  RE  nicholashin         09

OUT
XX  02  John                  
XX  03  electric               
XX  09  kk8733              
XX  10  bagfgfcde        

由於本人聽日有活動要出席, 現誠徵3月4日臨時報榜員1名

咁都上到榜 睇黎振興唔到CM

RK LW  Name                 AP
01  01  RVHOCPC    ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 21:36

我覺得有20個post係琴晚930-958

呢到都有冠軍TAG

RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:08

一d都唔出奇
  不過你都係冠

呢到都有冠軍TAG
stopzi 發表於 2017-3-3 22:11

唔好咩
  等大家認識下呢到d美會員sss

唔好咩
  等大家認識下呢到d美會員sss
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 22:12

其實我係唱作歌手同音樂KOL 可唔可以介紹翻好d

RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:15

唔係樂壇霸權咩

咁都上到榜 睇黎振興唔到CM
nicholashin 發表於 2017-3-3 22:07

都幾低分下
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

咁我呢
MK仔?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

kevinlai1621 發表於 2017-3-3 21:36

可惜...

幾時寫下樂評咁
我們的總和

幾時寫下樂評咁
Wonders 發表於 2017-3-3 22:19

我都好耐冇出
之前好想寫Songs of love
但都冇乜心機
又驚比人Hi

我都好耐冇出
但都冇乜心機
又驚比人Hi
John 發表於 2017-3-3 22:21

邊個咁hi你

我都好耐冇出
但都冇乜心機
又驚比人Hi
John 發表於 2017-3-3 22:21

說好的如果大家都擁有海碟評呢
是咪打算狠批thrill lam
我們的總和

邊個咁hi你
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 22:23

唔知。。。

說好的如果大家都擁有海碟評呢
是咪打算狠批thrill lam
Wonders 發表於 2017-3-3 22:23

想半讚半Hi
如果係音樂角度, 已經比有人共鳴好, 至少有停止繁殖/查無此字頂一頂, 唔係6首K歌
當然冇有人共鳴咁流暢咁舒服
但如果我要流暢舒服, 點解我唔聽衛蘭先

想半讚半Hi
如果係音樂角度, 已經比有人共鳴好, 至少有停止繁殖/查無此字頂一頂, 唔係6首K歌
當然冇有人 ...
John 發表於 2017-3-3 22:26
其實有人共鳴三首國語歌都幾九唔搭八。。。

nicholashin 發表於 2017-3-3 22:27

都幾好聽
忘詞跪下都係幾好聽既K歌
好好聽
Goodman就算把啦

nicholashin 發表於 2017-3-3 22:27

佢肯做新歌算係咁, 雖然我都無咩好感
  總好過同一隻碟一雞兩味

唔係樂壇霸權咩
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 22:17

呢個係慈禧

幾時寫下樂評咁
Wonders 發表於 2017-3-3 22:19

嘩!呢首歌真係好好聽呀!

都幾好聽
忘詞跪下都係幾好聽既K歌
好好聽
Goodman就算把啦
John 發表於 2017-3-3 22:28
愛匡

呢個係慈禧
RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:30

cm慈禧

佢肯做新歌算係咁, 雖然我都無咩好感
  總好過同一隻碟一雞兩味 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 22:29

時間的錯?

呢個係慈禧
RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:30

池希嗎

愛匡
nicholashin 發表於 2017-3-3 22:31

費事諗形容詞
K碟黎講有人共鳴係幾正
拍得住Meridian同衛蘭d碟
有A Music質素

cm慈禧
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 22:32

我都想可以脆弱到仿似慈禧

我都想可以脆弱到仿似慈禧
RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:58

身價亦低過青嬅慈禧

我icon先係慈禧homo!!!!

我icon先係慈禧homo!!!!
harryharry 發表於 2017-3-3 23:20

咁叫佢做樂壇武則天如何

RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:08

我都覺 明明今日已經收左山

我都覺 明明今日已經收左山
kel_kelvin 發表於 2017-3-3 23:29

但你仲有18 wor

但你仲有18 wor
John 發表於 2017-3-3 23:54

但願明天消失後會一沉不起

但願明天消失後會一沉不起
kel_kelvin 發表於 2017-3-3 23:58

原來谷到上第七
讓世界yimsin
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

原來谷到上第七
讓世界yimsin
JasOh103 發表於 2017-3-4 00:23

才歸家

才歸家
John 發表於 2017-3-4 00:25

原來係預言詞
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

原來係預言詞
JasOh103 發表於 2017-3-4 00:27

是一生的事業

開心子 有頒獎禮入場卷了
多謝大家 <33
Happy and Blessed.

開心子 有頒獎禮入場卷了
多謝大家
jose 發表於 2017-3-4 00:54

多謝你多謝我

吓?我甘都上左榜
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

吓?我甘都上左榜
616.1314 發表於 2017-3-4 01:30

沒想到嗎?

咁叫佢做樂壇武則天如何
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 23:21

支持

吓?我甘都上左榜
616.1314 發表於 2017-3-4 01:30

真係一個唔覺意就上左

真係一個唔覺意就上左
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 02:02

所以要keep住蒲頭但係唔上榜係一個學問

Anw,, pish

所以要keep住蒲頭但係唔上榜係一個學問

Anw,, pish
seeseetv 發表於 2017-3-4 08:13

已經收儉了
唔知今日會點