返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜2017

又黎到一年一度cm嘅盛事

由於主持人B會員今年要考DSE, 所以有我呢個替工同大家主持大局
玩法照舊, 以2100-2159計算

過左3月就會同大家頒膠

希望呢個post可以振興下cm
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

攝位
希望大家買幾隻Songs of Love看門口

哈囉
我們的總和

攝位
希望大家買幾隻Songs of Love看門口
nicholashin 發表於 2017-3-2 00:14

墊杯面ok?

3月繼續有吳雨霏嘅icon陪住大家
Happy and Blessed.

痴線架又黎 lol

3月繼續有吳雨霏嘅icon陪住大家
jose 發表於 2017-3-2 00:36

希望霏霏早日派歌
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

痴線架又黎 lol
kwanie 發表於 2017-3-2 00:50

又話胖虎演唱會
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

墊杯面ok?
HOTMAN 發表於 2017-3-2 00:20

用黎抹地算啦

痴線架又黎 lol
kwanie 發表於 2017-3-2 00:50

我地可以狂出POST 啦。

又話胖虎演唱會
John 發表於 2/3/2017 00:53
下唔係架咩
星期六 ?_?

我地可以狂出POST 啦。
kk8733 發表於 2017-3-2 00:56

最膠會員應該輪到你喇
Happy and Blessed.

最膠會員應該輪到你喇
jose 發表於 2017-3-2 01:31

無可能。林鄭拎先啦。。

下唔係架咩  
星期六 ?_?
kwanie 發表於 2017-3-2 00:58

ok 以為上星期六

無可能。林鄭拎先啦。。
kk8733 發表於 2017-3-2 01:43

果隻藍色野咩黎

cheat post

果隻藍色野咩黎
John 發表於 2017-3-2 01:57

Cookie Monster  

X! 1號係咪唔計 我要30連冠

X! 1號係咪唔計 我要30連冠
RVHOCPC 發表於 2017-3-2 02:05

我1號冠軍
有咩理由唔計我

我1號冠軍
有咩理由唔計我
John 發表於 2017-3-2 02:09

我係咪榜都上唔到 :(

我係咪榜都上唔到 :(
RVHOCPC 發表於 2017-3-2 02:10

學蘭B全身髮力啦

學蘭B全身髮力啦
John 發表於 2017-3-2 02:11

髮緊了

下 玩法詳情係點

學蘭B全身髮力啦

頑固脂肪真係好難減
特別係胃腩

我1號冠軍
有咩理由唔計我
John 發表於 2017-3-2 02:09

我有cap低一號個榜, 為保完整都可以計埋

睇嚟weekday都幾難上榜
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

JasOh103 發表於 2017-3-2 07:54

頭幾日就讓下佢地啦, 終有一日會攰ga ma

頭幾日就讓下佢地啦, 終有一日會攰ga ma
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 07:56

有d會員好持久架

JasOh103 發表於 2017-3-2 07:54

慘慘

學蘭B全身髮力啦

好索

先報番琴日個榜
發帖榜@2017/03/01 21:02

冠軍tag: 有請'幕後黑手'

RK LW  Name                 AP
01  NE  John                   15
02  NE  nicholashin          14
03  NE  chanchan0909     12
04  NE  Wonders             10
05  NE  cymusic              10
06  NE  黃家正                 09
07  NE  JasOh103            09
08  NE  kevinlai1621        08
09  NE  星勤                    08
10  NE  hehehaha            07

大家今日繼續發力啦

第1咁快就發力

想學祖祖咁由頭帶到尾

先報番琴日個榜

RK LW  Name                ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 08:47

為何我不可 值得好點結果呀

先報番琴日個榜

RK LW  Name                ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 08:47

LOL ne 7

第1咁快就發力

想學祖祖咁由頭帶到尾
kel_kelvin 發表於 2017-3-2 08:55

唔可以俾JOHN 咁做

先報番琴日個榜

原來贏1 fun lol

LOL ne 7
JasOh103 發表於 2017-3-2 09:09

第一日豪無預兆下先反映真實力

女金預定:屮SiU霖屮

第一日豪無預兆下先反映真實力
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 10:49

聽聞有會員好有實力
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

聽聞有會員好有實力
HOTMAN 發表於 2017-3-2 11:04

實力John

聽聞有會員好有實力
HOTMAN 發表於 2017-3-2 11:04

因為佢臨尾知道有榜就全身發力 所以先tag佢左幕後黑手
  早1個鐘係nh帶出

話咁快又半年
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

因為佢臨尾知道有榜就全身發力 所以先tag佢左幕後黑手
  早1個鐘係nh帶出 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-2 11:10

yeah <3

係噉咦留個美名

不要拉走我拉走我拉走我拉走我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我

係噉咦留個美名

不要拉走我拉走我拉走我拉走我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我 ...
seeseetv 發表於 2017-3-2 11:42

Hi你最近好嗎 身體好嗎 everything alright?
我們的總和

Hi你最近好嗎 身體好嗎 everything alright?
Wonders 發表於 2017-3-2 11:51

你仲有冇繼續去讀 法文

先報番琴日個榜

上唔到榜 好嬲!

上唔到榜 好嬲!
RVHOCPC 發表於 2017-3-2 11:53

幫你一把丫

上唔到榜 好嬲!
RVHOCPC 發表於 2017-3-2 11:53

你今日實上到啦

幫你一把丫
seeseetv 發表於 2017-3-2 11:54

fan q