返回列表 發帖
藍毛毛食cookie定媽咪麵
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

點解阿sir係阿sir
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

EEG有冇gay簽埋千Fa同Phil
到時兩個可以瘋狂同美祖合唱

EEG有冇gay簽埋千Fa同Phil
到時兩個可以瘋狂同美祖合唱
hehehaha 發表於 2017-3-3 21:35
希望Phil同Jay Fung出隻合唱大碟

希望Phil同Jay Fung出隻合唱大碟
nicholashin 發表於 2017-3-3 22:08

對眼鬥細?

對眼鬥細?
hehehaha 發表於 2017-3-3 22:15

追風應該幾大
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

追風應該幾大
John 發表於 2017-3-3 22:19

個鼻仲大

個鼻仲大
hehehaha 發表於 2017-3-3 22:21

娛樂圈久唔久就會傳出某某 model出席飯局,然後甲乙丙女星被照顧嘅新聞。不過呢啲其實都唔係乜嘢新鮮事!有好多女仔喺未入行前就已經好「進取」,為達目的,乜都 OK呢。

就好似入行幾年、近年多咗做節目嘅歌手「包包」咁,咪睇佢出嚟形象得得意意,查實佢細細個已經立志要入娛樂圈,意志仲好堅定㖭!
為咗入行,「包包」諗盡辦法識啲圈中猛人,希望可以多人幫,紅得快啲。
喺夜蒲朋友搭上搭之下,佢真係識到唔少圈中人,仲成日出動服侍各位老細,連出名鍾意照顧後輩嘅「大隻」都俾佢服侍過㗎,「包包」嘅手段都咪話唔犀利!

你問服侍內容係乜?媽咪姐點知呢,可能閂埋門玩「包剪揼」啩。只可以講,依家啲女仔為入行,真係可以去到好盡。
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

娛樂圈久唔久就會傳出某某 model出席飯局,然後甲乙丙女星被照顧嘅新聞。不過呢啲其實都唔係乜嘢新鮮 ...
John 發表於 2017-3-3 22:22

越難越愛真心英雄

越難越愛真心英雄
hehehaha 發表於 2017-3-3 22:29

咩黎@@

根據你既描述 我會推薦alice gold比你
HOTMAN 發表於 2017-3-3 16:53

幾正喎
All We Have Is Now

反對CM會員只聽女歌手大聯盟提提你 Ed Sheeran出咗新專輯 ^^
nicholashin 發表於 2017-3-3 17:35

咁仲有冇推介
All We Have Is Now

反對CM會員只聽女歌手大聯盟提提你 Ed Sheeran出咗新專輯 ^^
nicholashin 發表於 2017-3-3 17:35

好聽到癲 點算

難道你覺得可生我的命?

究竟鄧小巧幾時有fsns meeting

難道我有勇氣與你在一起慶祝正日?
利申:唔係鏡粉

harryharry 發表於 2017-3-3 23:21

fsns???

請問呢個聯盟仲有咩成員
kevinlai1621 發表於 2017-3-3 18:20
所有今年男歌手冠軍週多過女歌手嘅榜主 包括你
咁仲有冇推介
life1643 發表於 2017-3-3 22:46
HOTMAN已經介紹咗女歌手

路過
想問點解資深會員WUBY姐消失左

路過
Kyle_ 發表於 2017-3-4 00:39

因為依度找不到LOVE。。

harryharry 發表於 2017-3-3 23:21

4月2 日可以見到佢啦。

路過
Kyle_ 發表於 2017-3-4 00:39

因為美霏淡出

因為美霏淡出
John 發表於 2017-3-4 00:48

美霏就返喇
Happy and Blessed.

美霏就返喇
jose 發表於 2017-3-4 00:55

如果佢仲唔派歌
我決定掉哂佢啲CD落街

如果佢仲唔派歌
我決定掉哂佢啲CD落街
hehehaha 發表於 2017-3-4 00:58

唔可以咁對D CD

如果佢仲唔派歌
我決定掉哂佢啲CD落街
hehehaha 發表於 2017-3-4 00:58

你有邊隻

你有邊隻
John 發表於 2017-3-4 01:18

最好聽嗰幾隻

最好聽嗰幾隻
hehehaha 發表於 2017-3-4 01:53

我有我本人、My January、State of mind

我有我本人、My January、State of mind
John 發表於 2017-3-4 01:57

我有艷羡、我本人、J Pop, In Motion同埋小日子

我有艷羡、我本人、J Pop, In Motion同埋小日子
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:00

容祖兒我一隻都冇

容祖兒我一隻都冇
John 發表於 2017-3-4 02:00

我見過Close Up 49蚊但都冇買
因為要反容

容祖兒我一隻都冇
John 發表於 2017-3-4 02:00

你冇買Across喎,搞錯呀

你冇買Across喎,搞錯呀
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:01

冇呀
唔愛霏
我最多碟既歌手係梁詠琪同楊千嬅

冇呀
唔愛霏
我最多碟既歌手係梁詠琪同楊千嬅
John 發表於 2017-3-4 02:03

梁詠琪:
Funny Face
我鍾意(新曲+精選)
娛樂大家
Look
成長的短髮
女色(新曲+精選)
怕寂莫的貓
Butterfly Kisses

楊千嬅:
冬天的故事
Single
Unlimited (1)
Unlimited (2)
Unlimited (3)
Simply Me (新曲+精選)
Wonder Miriam
HOME
Minor Classics Live CD
火鳥
火鳥 (2)
Let's Begin Live CD
如果大家都擁有海

梁詠琪:
Funny Face
我鍾意(新曲+精選)
娛樂大家
Look
成長的短髮
女色(新曲+精選)
怕寂莫的貓
Butterfl ...
John 發表於 2017-3-4 02:07

買三隻unlimited做乜lol

買三隻unlimited做乜lol
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:08

第一隻播到花哂
所以買第二隻

之後過左幾年
見到第三隻$49清貨所以買左

第一隻播到花哂
所以買第二隻

之後過左幾年
見到第三隻$49清貨所以買左 ...
John 發表於 2017-3-4 02:09

因為Unlimited真係好正...

第一隻播到花哂
所以買第二隻

之後過左幾年
見到第三隻$49清貨所以買左 ...
John 發表於 2017-3-4 02:09

至尊神碟電光幻影你都冇,快啲買埋啦
仲有夏天的故事

仲有夏天的故事
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:12

冇行開信和呀

仲有夏天的故事
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:12

以前見過上下半場總決賽特價
唔使$20一隻
後悔冇買

所有今年男歌手冠軍週多過女歌手嘅榜主 包括你 HOTMAN已經介紹咗女歌手  ...
nicholashin 發表於 2017-3-4 00:26

我幾時被入會, 唔俾我跟住連冠女歌手
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙

Week9 究竟有幾多個榜冠 山河故人

點解d女歌手仲唔派歌
連詩雅!Jw!AGA!

究竟華納喺倫敦拍左幾多首mv?

我幾時被入會, 唔俾我跟住連冠女歌手
kevinlai1621 發表於 2017-3-4 09:28
成員數量可升可跌

其實我已厭了問 何日讓夢變真

誰人在挑選?
如何被挑選?

成員數量可升可跌
nicholashin 發表於 4/3/2017 12:24
好彩我唔係

其實你可有真正明白我?

跟你在喝湯
麻木喝湯難道為了想身心更健壯 ?