返回列表 發帖
HOW ABOUT THIS?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:31

呢d叫暴力
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

你講緊me麼
HOTMAN 發表於 2017-3-24 22:33

係

H otman
HOTMAN 發表於 2017-3-24 22:34

你想笠絲襪

其實我思想都好成熟
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:34

所以咪老

下次cm gathering係咪有表演睇
Wonders 發表於 2017-3-24 22:35

舉腳贊成

87煮食表演
HOTMAN 發表於 2017-3-24 22:48

期待你個Part多d

cm幾時搞ocamp
jose 發表於 2017-3-25 19:16

y_m camp

係呀
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 19:55

竟然有d咁嘅事

你玩開個d?
John 發表於 2017-3-25 19:51

我無玩過

吾講啦
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 19:59

想知

我好守得mimi
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 20:00

即係有d唔出得街

都幾明顯出吾到街
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 20:02

真係好吊人癮

我成日都係咁
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 20:05

咁好心你就唔好提啦

點知你地咁好奇姐~
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 20:08

不嬲都咁8

逐個開名估
John 發表於 2017-3-25 20:08

睇你頭啦, 元老

因為我夜晚唔食飯
stopzi 發表於 2017-3-25 21:09

我同你調轉, lunch少食飯

咁你lunch食咩
stopzi 發表於 2017-3-25 21:28

非飯類

唔知開個#Cool Cafe傢俱區#會唔會有人理
harryharry 發表於 2017-3-25 21:41

某人會擺美之個廣告

心好痛 生理上o個種 唔係心情上o個種 點算
nicholashin 發表於 2017-3-26 17:48

撞到? 抽筋? 定係少運動

做緊痛左幾個鐘 起身咳左好多痰出黎就一直好痛希望你好快唔痛
nicholashin 發表於 2017-3-26 18:02

咁嚴重

點解我會咁期待杜麗莎唱rumor has it + someone like you?
RVHOCPC 發表於 2017-3-26 18:39

跳老舞

睇醫生啦
HOTMAN 發表於 2017-3-26 18:56

你快d帶佢去睇醫生啦

無上^^
jose 發表於 2017-3-26 21:09

可能佢以為你玩happy corner

唔玩yum game唷
stopzi 發表於 2017-3-26 21:10

明明你都係yum會員

話說hkairline好搭嗎?飛機餐好唔好食??
第一次搭求機評
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-26 21:42

空少個間

乜野空少??
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-26 21:48

賭王個仔陪fd訓機場, 跟住間公司用"空少"出新聞稿

究竟我幾時對過動物好?
明明不嬲都唔鍾意物

人棄會員幻想啫
Wonders 發表於 2017-3-28 15:59

no interaction都搞成咁, 唔怪得同佢講完野都變成一pair

利申:中學冇讀過Bio,依家又human bio又micro bio,想死...
fifty1205 發表於 2017-3-28 16:18

咁點解你會選呢科

老實講,為左第時份糧
fifty1205 發表於 2017-3-28 17:04

真係好現實

我成日都覺得咁先識諗
想當年我D為理想揀科既中同依家個個都勁頭痕@_@" ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-28 17:23

但係為錢而做d自己完全唔鍾意嘅唔辛苦咩
  我同意錢係呢個地方好重要, 但係下下睇錢睇到咁重唔厭咩

今日少涼喎
stopzi 發表於 2017-3-29 02:23

無星期一咁涼啦, 不過ok

我覺得個鮑汁雞粒飯幾好食

利申:人地請
hehehaha 發表於 2017-3-28 23:50

翠華而家連早餐都唔好食

買咩耳機好
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:00

有錢

咁100%cm會員都有錢架啦bor
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:12

你買新ma

即係話我唔係CM會員
nicholashin 發表於 2017-3-30 20:17

你無耳機

無錢買新耳機
nicholashin 發表於 2017-3-30 20:31

咁我都係用到爛先換, 只係呢半年好似爛得比較快

想睇佢荃裸
stopzi 發表於 2017-3-31 13:14

呢d唔係yum係咩

原來已經最後一日
RVHOCPC 發表於 2017-3-31 15:23

聽日就第二季, 咁就過左四份一

有第二季麼
RVHOCPC 發表於 2017-3-31 16:18

4月1開始唔係第二個季度咩

以為你講發帖榜
RVHOCPC 發表於 2017-3-31 16:21

諗多左啦你

已經等左幾日
stopzi 發表於 2017-4-3 21:37

等下先, gin lee 自己都未大肆preview

我簽名張圖係咪死咗?
nicholashin 發表於 2017-4-8 11:16

係, 因為換左icon??

2004年年初為關心妍舉行首個個人演唱會《Jade I Am Ready關心妍演唱會2004 》,成為香港首位最快踏足紅館的 ...
nicholashin 發表於 2017-4-10 16:45

出道年資