返回列表 發帖

魚網露臍叫Fashion Kary出碟挑戰林憶蓮

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170302/mobile/bkn-20170302205816920-0302_00862_001.html

歌手吳雨霏(Kary)到銅鑼灣出席化妝品牌開幕活動,身穿魚網絲襪配四吋高踭鞋露肚臍赴會,型格性感!她笑說:「呢啲Fashion嘅嘢……真係好耐冇見大家,要花啲心機打扮吓,今年真係衝,會多啲見大家。」

Kary坦言時間過得很快,原來已經兩年沒有出歌:「真係唔覺咁耐冇出過,最近開會都開始緊張,有少少無形嘅壓力,上次隻碟係林憶蓮幫我做,點樣可以做得好過佢呢?我自己要求又高,希望有啲好成績。」

提到憶蓮參加大陸歌唱節目《歌手》,Kary自言是粉絲:「成日都睇住佢,佢唱我喺電視旁邊緊張,希望佢贏啦!(擔唔擔心佢輸咗會影響聲譽?)唔會,我唔覺得會,反而覺得呢幾次佢試咗好多唔同曲風,大家好欣賞佢呢樣嘢,同埋我諗佢參加呢個比賽都唔係想贏或者計較輸贏,都係想攞經驗啫。」

她坦言不夠膽參加,而且不想太大壓力:「我依家好輕鬆,開心就做,唔開心就唔做。其實佢仲需要勇氣,佢已經去到嗰個位,仲要去挑戰自己,其實好勁。希望有一日,等自己再唱好啲先挑戰自己。」

Kary形容新歌比較型格,暫時不會推出慢歌,因為已經有很多:「我想build up(積聚)自己image,想有啲有型啲嘅嘢,fresh啲!(會跳舞?)應該會,所以嚟緊都會忙,要排舞。」相隔兩年再入錄音室,她表示心情緊張和期待。

問到會否為MV出意見?她謂:「我對拍嘢、衫都好高要求,我會睇有冇機會自己拍埋,公司都OK。」

咁好消息無人po ?

我想build up(積聚)自己image

乜野翻譯黎

我好愛佢
Happy and Blessed.

我想build up(積聚)自己image

乜野翻譯黎
kayzzz 發表於 2017-3-4 19:47

我想build up(積聚)自己image(圖象),想有啲有型啲嘅嘢,fresh(艷羨)啲!

#新聞噏乜9
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

希望有多d自戀快歌
利申:唔係鏡粉

我想build up(積聚)自己image(圖象),想有啲有型啲嘅嘢,fresh(艷羨)啲!

#新聞噏乜9 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-4 19:54

個記者應該用左 google translate

通識題: 佢同alex fung合作班haters會唔會話佢搶咗之之d歌黎唱
我們的總和

個記者應該用左 google translate
kayzzz 發表於 2017-3-4 19:59

仲要淨係譯一個 有兩個又唔理
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

自戀快歌正~

Kary形容新歌比較型格,暫時不會推出慢歌

型人道?
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Kary出碟挑戰林憶蓮? The article title is so misleading.

Since Sandy helped Kary produce her last album, Kary was simply expressing her worries that she (and her prospective producers) might not be able to produce an album with the same quality.

I wish her future releases will be like Control, Lady K, 麗池舞會 styles of music, and 激情 songs like 絕配.

等左美霏好耐啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

無慢歌?
Banned
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

留個十大後補先

等佐好耐啦
all right

期待吳乳霏2017全快歌大碟K.POP
用快歌掃哂其他女歌手啲奬
用自信讓全世界艷羡

新碟限量一千張夠啦 唔好印咁多 要節省地球資源55
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

CM又有花生食

玩快歌係好 但咁耐冇出歌 至少出一隻高質K歌谷下人氣

玩快歌係好 但咁耐冇出歌 至少出一隻高質K歌谷下人氣
721AXA 發表於 2017-3-5 00:28

乳飛d自戀快歌年年十大啦 洗咩K歌姐
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

期待噶 唔好再黎 就有就有 就得啦 :o)

So looking forward to her new songsssssss!!!!!!!!Shining bright!
舞來舞去 不日內開始錄音。

召喚露比出場。。。

Kary形容新歌比較型格

正 就有就有3.0

希望今年佢拎女金

美祖接班人得美霏一個囉我想講

Ruby 就足足闊別左CM 11個月
係時候回歸了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2017-3-5 11:17

期待 生我的命2.0 豔羨2.0

霏霏comeback to slay!

CM天后返黎喇!

一分鐘都唔想等
快啲出歌homo

一分鐘都唔想等
快啲出歌homo
jose 發表於 2017-3-5 20:46

不再徙 一分鐘

matthew1990 發表於 2017-3-5 11:17

Welcome!

期待 生我的命2.0 豔羨2.0
zab5343 發表於 2017-3-5 12:40

同類的歌出現在吳雨霏很多次,但吳雨霏走性感路線是完全沒有吸引力的,至少我這樣認為。

不再徙 一分鐘
HOTMAN 發表於 2017-3-5 20:50

你會冷我會凍㗎啦。

kary 型格快歌其實唔錯架喎,身材又索

同類的歌出現在吳雨霏很多次,但吳雨霏走性感路線是完全沒有吸引力的,至少我這樣認為。 ...
jose 發表於 2017-3-5 21:50

唔該 認住我2.0
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

cm天后美霏2017年要帶住七色美尾唱自戀快歌

kary 型格快歌其實唔錯架喎,身材又索
lblemon 發表於 2017-3-6 11:41

冇波
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

冇波
John 發表於 2017-3-10 23:34

佢老公先大波。

回復 42# kk8733

霏霏會自卑架
利申:唔係鏡粉

冇波
John 發表於 2017-3-10 23:34

唔大而已, 唔算機場喎

唔大而已, 唔算機場喎
lblemon 發表於 2017-3-13 11:57

呢位CHING 識貨

唔大而已, 唔算機場喎
lblemon 發表於 2017-3-13 11:57

其實我覺得美祖仲機場啦

其實我覺得美祖仲機場啦
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 12:37

絶對同意! 美祖心口明顯見到排骨, 着V型低胸係肉酸.

其實我覺得美祖仲機場啦
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 12:37

沒有胸 掛念你
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️