返回列表 發帖
係fb 賣霏group見到相,原來Row 19係$500區

係fb 賣霏group見到相,原來Row 19係$500區
阻住 發表於 2017-6-2 13:56

500咁前@@

賣唔出咪前

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

第二行都 500 lol

hinz 發表於 2017-6-3 14:51

側田+視線受阻位? 500好平

側田+視線受阻位? 500好平
721AXA 發表於 2017-6-3 16:35

其實好正中 又近台
02 著地 - 鄧麗欣

其實好正中 又近台
hinz 發表於 2017-6-3 16:44

買左

btw,有無人知大陸d rundown?

點解果堆側田區禮拜六果場係賣$980
係咪禮拜五搵左倫伯定GEMGEM做嘉賓所以要割價

點解果堆側田區禮拜六果場係賣$980
係咪禮拜五搵左倫伯定GEMGEM做嘉賓所以要割價 ...
阻住 發表於 2017-6-5 19:45

定係第二場有 eason合唱 所以貴d

禮拜五果場依家連51段Row 9都係賣$500, 咩事
最衰唔肯定果晚洗唔洗OT, 唔敢買...

買左

btw,有無人知大陸d rundown?
hehehaha 發表於 2017-6-3 20:28

買左你後兩行 希望冇阻擋la

買左你後兩行 希望冇阻擋la
721AXA 發表於 2017-6-11 13:40

放心,我一定企起身阻住你地

其實盧凱彤做嘉賓機會大啲定eason

其實盧凱彤做嘉賓機會大啲定eason
hehehaha 發表於 2017-6-16 11:12

阿妹呢兩日係台灣開Clean Tone Mini Live...

又無想像中既跳樓慘況 係980跌左
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

980一定唔少空位
會唔會又係明哥做guest?

想聽成全同誘

放心,我一定企起身阻住你地
hehehaha 發表於 2017-6-11 13:46

坐番底!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

又無想像中既跳樓慘況 係980跌左
HOTMAN 發表於 2017-6-16 12:34

但本身公售跌左嘛
02 著地 - 鄧麗欣

冇半價飛咩

Rundown
本帖隱藏的內容需要積分高於 60 才可瀏覽

Rundown

Thanks for rundown

看看rundown先

Thanks for Rundown!!

想聽飛       , 希望有片流出啦

肥婆鄧小巧又亂入

好攰,聽日先打完整感想

簡單一評就係,全場氣氛勁high,觀眾high到差唔多企足跳足半場,睇完個人好攰
唱歌狀態極好,雖然一兩個音flat左,但由頭到尾把聲好掂
燈光visual係亮點,不過坐側邊既觀眾就睇唔到了

利申:fans,可能唔多客觀

勁好睇 好攰
開頭以為佢病左 似係未開聲 之後就好番啲
同埋睇得出佢對香港勁有情意結 感動
500側田位除左落幕啲效果唔正中之外 勁近 好抵睇

thanks for rundown

rundown thx

rundown thx

好好睇
如果opening段片首歌有live就好啦

好好睇
如果opening段片首歌有live就好啦
nicholashin 發表於 2017-6-17 01:22

opening段片係咩歌?錯過opening

opening段片係咩歌?錯過opening
edwin0912 發表於 2017-6-17 01:48

殞石撞地球

讓世界毀滅

點解唔唱讓世界_ _

點解唔唱讓世界_ _
艾石仔 發表於 2017-6-17 01:55

讓世界艶羡得霏霏先handle到

Rundown

有嘉賓?希望唔會阻到rundown
同埋今晚住地下側邊位希望睇到舞台效果啦

Joox有rundown playlist 跟住聽好爽

讓世界艶羡得霏霏先handle到
hehehaha 發表於 2017-6-17 02:01
但有唱      喎

好high 好想再睇

電音part正到

alex 發表於 2017-6-17 10:43

無嘉賓!自己啲歌都未唱哂,請乜鬼嘉賓呀

alex 發表於 2017-6-17 10:43

側既話係有幾首歌會睇唔到個人好彩我坐得前

側既話係有幾首歌會睇唔到個人好彩我坐得前
721AXA 發表於 2017-6-17 12:35

我係44段即係第二側果段既地下 知唔知阻唔阻到?同埋呢排紅館音響我覺得差左,人聲成日都散晒

我係44段即係第二側果段既地下 知唔知阻唔阻到?同埋呢排紅館音響我覺得差左,人聲成日都散晒 ...
alex 發表於 2017-6-17 14:02

第幾行? 我第七行近980走廊, 冇野阻成個台係好清楚, 除左某幾首歌落幕個效果就望唔到人
紅館音響一向差 lol

側田位係直情睇唔到佢唱天真無邪一落幕,乜都睇唔到
Infinity & Eternity