返回列表 發帖
跑完步全身法個力先
hehehaha 發表於 2017-3-30 19:57

me too跑完
聽super bowl 51+一首bad romance剛剛好3km
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

唔知爭唔爭到亞軍呢

配合你嘅形象
梗係要唱流汗喇
jasonng 發表於 2017-3-30 18:34

你形象係咪唱垂涎
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實我會唔會好rude
你仲res唔respect我
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:26

Mean中之王 是你
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

希望成功落榜

me too跑完
聽super bowl 51+一首bad romance剛剛好3km
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:27

Me Ran左8K

Me Ran左8K
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:32

你可以好犀利!

係真正既實力派
唔似霏霏咁 得個樣先係實力派
bagfgfcde 發表於 2017-3-30 17:17

一定係咁樣

你可以好犀利!
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:32

流著我要成爲最窈窕的汗

今晚到我跑跑步

IG 見

祖粉何其多
要bam哂愛祖力
bagfgfcde 發表於 2017-3-30 18:39

想自bam專心考試?

流著我要成爲最窈窕的汗
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:33

We make it fabulous

今晚到我跑跑步

IG 見
賴爽 發表於 2017-3-30 20:34

Pm me ok?我係你fans

We make it fabulous

So who’s gonna make it, yeah!

個個tag美mi乜事
因此我喜歡你不正常

HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:35

Really? PM 你做乜

So who’s gonna make it, yeah!
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:35

呢首我都放咗落 Playlist

你形象係咪唱垂涎
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:28

呢隻都係啱你唱喎
我咁pure 梗係唱貪慕虛榮

今晚到我跑跑步

IG 見

咁就要聽祖兒嘅流汗喇

個個tag美mi乜事
因此我喜歡你不正常
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:36

沒有胸掛念你

咁就要聽祖兒嘅流汗喇
jasonng 發表於 2017-3-30 20:38

無放落去 吹沙入眼就有

Me Ran左8K
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:32

好勁!!我未試過跑咁長
因為好似我頭像某個女人咁唔夠氣
同埋無意志 睇嚟我都好難長跑之戀忽高忽低

賴爽 發表於 2017-3-30 20:36

same same, running playlist

Diamond Heart
Fabulous
Perfect illusion
犀利
黃昏點唱機

....and more

呢隻都係啱你唱喎
我咁pure 梗係唱貪慕虛榮
jasonng 發表於 2017-3-30 20:37

Um 你有冇聽過咩叫民意 睇下有冇人先得你pure先

賴爽 發表於 2017-3-30 20:36

Fabulous(live)個編曲好好J
出場又型!

Fabulous
犀利
黃昏點唱機

.. ...
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:39

我會loop一首歌 呢排就loop無敵

好勁!!我未試過跑咁長  
因為好似我頭像某個女人咁唔夠氣
同埋無意志 睇嚟我都好難長跑之戀忽高 ...
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:39

比心機,你都可以好犀利

我會loop一首歌 呢排就loop無敵
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:40

無敵個beat跑唔到步

Fabulous
犀利
黃昏點唱機

.. ...
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:39

John Wayne 正啲
跑步 list 有 212 首歌

比心機,你都可以好犀利
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:40

我發覺可能係因為跑步機上所以唔跑得耐
搵日要當街出走

Fabulous(live)個編曲好好J
出場又型!
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:40

佢把聲又盞鬼 (i mean 佢扮聲)

HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:35

私藏自用
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

夏天快來了
要拜拜啲拜拜肉
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:19

拜拜肉同跑步有關嗎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

搵日要當街出走
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:42

街開心d

John Wayne 正啲
跑步 list 有 212 首歌
賴爽 發表於 2017-3-30 20:42

總G ho Dou Gaga la

無敵個beat跑唔到步
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:41

X2.0

hehehaha 發表於 2017-3-30 20:44

GYPSY 都好啱爆 seed 跑

搵日要當街出走
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:42

容粉又疾疾護法現身

賴爽 發表於 2017-3-30 20:44

Gypsy真係好正!平時行街聽都好有動力

賴爽 發表於 2017-3-30 20:44

我法國You and I, The Edge of glory duo OK

hehehaha 發表於 2017-3-30 20:44

我就gaga + mi
最好係medley keep the momentum going
Show mi兩個medley都差唔多半粒鐘

佢把聲又盞鬼 (i mean 佢扮聲)
賴爽 發表於 2017-3-30 20:42

d尾音

我就gaga + mi
最好係medley keep the momentum going
Show mi兩個medley都差唔多半粒鐘 ...
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:45

最近聽Bruno Mars隻 24K Magic
好好UN

我法國You and I, The Edge of glory duo OK
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:45

Queen先正

HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:45

我明呀

d尾音
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:47

幾得意呀
好過係咁叫人唱

HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:45

全碟最愛
到而家都好憎佢唔派 抵佢flop

全碟最愛
到而家都好憎佢唔派 抵佢flop
JasOh103 發表於 2017-3-30 20:48

希望佢可以翻plug 6個月gypsy

Queen先正
HOTMAN 發表於 2017-3-30 20:47

成隻BTW都chi sin
Heavy metal lover, Bad Kids

成隻BTW都chi sin
Heavy metal lover, Bad Kids
hehehaha 發表於 2017-3-30 20:49

呢兩首係我最少聽 我上星期仲聽緊electric chapel同Americano