返回列表 發帖
麟伯應該每晚都有喇
起碼4-5首喇

估計又會有美叉

我正想講呢句
我應該會買飛睇.  不過呢, 佢冇講有咩原唱會献唱, 有D變數. ...
lblemon 發表於 2017-3-27 14:57

係囉 今次預售完全無嘉賓名單

我都想睇 但有預感同上次潘源良一樣有跳樓飛

見到隔離講余春嬌翻唱當我想起你, 諗住上YT搵下, 點知搵到林敏驄響自己個YT channel唱番既版本
睇d留言同個video, 原來林敏驄同Danny係小學及中學同學, 如今唱番呢首歌真係好感動
因為呢首歌我已經買左飛入場支持

除左以上已開名名單
估計一下仲會有邊D神秘嘉賓

杜麗莎 - 假如 (話晒係佢最為人熟悉既廣東歌)
Maria Cordero - 嘥氣 (不過上次潘源良都無去, 所以機會微D)
關淑怡應該有喇 (梵音, 午夜狂奔), 感覺佢會唱埋夢伴, 這是愛

嗌緊咪話延遲開場呀... 唔知要等幾耐

今晚都無麟伯
好可惜

唱左大半首幻影就趕住走
00:12完場

中大伏。似乎得關淑怡一個原唱。林敏驄唱十隻以上,多麼驚人。

最好睇係古巨基、fi、cas呢一段。另外,ala ...
lblemon 發表於 2017-6-10 00:17

其實真係好多9唔搭8 想唔到有咩關係既歌手e.g. fi, bianca不過感覺佢地都好落力唱

無麟伯真心失望 真係唔夠老友

九唔搭八唔緊要,最重要係努力獻唱而且唱得唔錯。始終冇原唱争好遠
lblemon 發表於 2017-6-10 00:34

fi真心驚喜 (唱 造型 台風都好正)
胡琳 果幾首又係好岩佢唱 但我坐得遠 初初幾句以為ivana

仲有2/3小虎隊 唱完都唔記得
不過佢地而家既感覺太TVB

我都想知道佢原本個rundown係點
已經遲開場 又無乜大牌撐場
雖然可以話佢想做乜都得 但兩首英文歌guitar solo應該要cut左
同埋D人入場expect聽多D舊歌 應該cut左全力扣殺part
太極果part d 歌唱番大半首

仲有又話有eason 千嬅呢?
即係聽晚有eason千嬅城城?
明晚睇既請報告

成個作品展得關淑怡係原唱. 算唔算破紀錄?
lemontea1069 發表於 2017-6-10 01:56

數數下其實仲有何超儀, 小虎隊
聽完都唔記得

今晚個台係咪都唔用得? 都係無dancer?

之前吹到話有eason千嬅aaron .... 真係吹太大

會唔會真係樓上咁講係環球唔放人?
又好似一個環球歌手都無 (SK都好似已經唔係?)