返回列表 發帖
[每日一驚]
我上家竟然係newsletter 寫 AGA江凱迦
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

你的長輩什麼時候覺得自己年輕了點?
就是他們也開始用Instagram的時候

你什麼時候覺得自己老了點?
就是你開始厭倦所有social media的時候

你的長輩什麼時候覺得自己年輕了點?

你什麼時候覺得自己老了點?
hehehaha 發表於 2017-8-9 23:30

你的長輩什麼時候覺得自己得閒?

你什麼時候覺得自己好忙?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

點解日日都咁眼瞓
係咪身體叫我唔好工作

夕爺真係好神
你們的幸福份詞究竟點填得咁好
謝安肥又可以唱得咁好聽

吹熄了那火花 煙花會圍住了這恩愛硬殼
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

夕爺真係好神
你們的幸福份詞究竟點填得咁好
謝安肥又可以唱得咁好聽

吹熄了 ...
JasOh103 發表於 2017-8-10 19:21

是 在吃著那口麵
但顧慮還要趕約會 竟不察覺是苦 是甜
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

是 在吃著那口麵
但顧慮還要趕約會 竟不察覺是苦 是甜
John 發表於 2017-8-10 21:48

好想同美煎瘋狂食又苦又甜既面

在分手後,手機難免不停地loop他的Facebook、Instagram……在看到他把感情狀態改為「單身」時,先是手震,然後感覺就是窒息。而在看見他在分手後,反而在update吃喝玩樂的相片,感覺更是難過,你或會心想:「為甚麼分手後,他還有這樣的心情玩樂?」Unfriend他的facebook、unfollow他的Instagram,是你必要做的事。
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

在分手後,手機難免不停地loop他的Facebook、Instagram……在看到他把感情狀態改為「單身」時,先是手震, ...
HOTMAN 發表於 2017-8-11 00:51

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

在分手後,手機難免不停地loop他的Facebook、Instagram……在看到他把感情狀態改為「單身」時,先是手震, ...
HOTMAN 發表於 2017-8-11 00:51
睇黎你想鼓勵CM會員唔好add你Facebook同Instagram

睇黎你想鼓勵CM會員唔好add你Facebook同Instagram
nicholashin 發表於 2017-8-11 12:51

但佢自己add人Facebook囉

277:449:111:21
但佢自己add人Facebook囉
hehehaha 發表於 2017-8-11 12:57
你accept左佢再unfriend佢?

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-8-11 00:56

屮SiU霖屮 發表於 2017-8-11 14:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2017-8-11 15:02

下?! 本身原來無ga

下?! 本身原來無ga
hehehaha 發表於 2017-8-11 15:07
04>02>06>09>01>02>10>18>03
年尾通常會有堆歌衝入十大

nicholashin 發表於 2017-8-11 15:02

本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

HM 一定好感動

04>02>06>09>01>02>10>18>03  
年尾通常會有堆歌衝入十大
nicholashin 發表於 2017-8-11 15:17

邊首。。。

邊首。。。
Kfmusic 發表於 2017-8-11 17:47
I don't know, I don't care

想打網球

I don't know, I don't care
nicholashin 發表於 2017-8-11 19:22

傳來噓聲~

hehehaha 發表於 2017-8-11 14:45

屮SiU霖屮 發表於 2017-8-11 23:08

文學區呀依家?

本帖隱藏的內容需要積分高於 2222 才可瀏覽

吓 姐係點
Happy and Blessed.

「無獎唔到搞我。」

jose 發表於 2017-8-11 23:25

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

文學區呀依家?
hehehaha 發表於 2017-8-11 23:10

屮SiU霖屮 發表於 2017-8-12 04:18

言情
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

因為祖兒一出碟
所以Ivana, JW速冠,Janice減到hihi, Gin Lee死位
大家咁諗就會舒服好多

因為祖兒一出碟
所以Ivana, JW速冠,Janice減到hihi, Gin Lee死位
大家咁諗就會舒服好多 ...
hehehaha 發表於 2017-8-12 15:04

比佢高一級嘅小霏無影響

903玩到咁大 真係好睇<3
希望下WK減到出埋榜

某歌N榜冠
某歌N榜高位
唔知邊個贏呢
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

某歌N榜冠
某歌N榜高位
唔知邊個贏呢
dongbb2332 發表於 2017-8-12 19:18

俾和霉gin講再見啦

屮SiU霖屮 發表於 2017-8-12 04:18

上月31歲生日嘅幸福人妻吳雨霏(Kary),日前同老公洪立熙(Brain)去咗美國甜蜜遊,人妻仲不時在ig貼靚相,恍如花生騷!上周六(8日),小夫妻回港無耐又穿情侶裝做連體嬰去中環ifc拍拖睇戲。其後見Brain攬住跌膊愛妻入超市買餸,人夫全程出手揀料,專揀有營食材,似想槽肥fit爆身材嘅靚老婆呢!

甜蜜遊返港無耐,見少陣都唔得嘅洪氏夫婦周六下午又去咗ifc恩愛放閃。當日Brain與洪師奶穿上藍色牛仔布情侶裝,先去睇場4點半《蜘蛛俠:強勢回歸》,睇完接近7點,小夫妻就轉入超市買餸,煮飯仔夠健康又可以二人世界嘛!見叉完電返港嘅Kary超薄妝容光煥發,跌膊人妻小鳥依人黐實丈夫,man爆Brain有默契一手攬實愛妻入超市。兩人早已揀了一車食物,在counter取回購物車後,再揀啲新鮮蔬果。負責下廚嘅洪師奶任由老公發辦揀食材,Brain就揀了一包菜芯、薯仔、蒜頭、洋葱等,然後再去揀鮮肉、牛奶、芝士、栗米片、乾糧等,食得有營!行逛半小時,洪氏夫婦排隊走人,人妻在Goyard tote bag內取出環保袋裝嘢;丈夫負責畀錢拎餸,夫唱婦隨。

跌膊Kary與丈夫Brain買餸煮飯仔,人妻聽晒honey話,全由男方揀料。
Brain揀完薯仔,又揀蒜頭等好熟手,似乎成日同老婆一齊買餸喎。

上月31歲生日嘅幸福人妻吳雨霏(Kary),日前同老公洪立熙(Brain)去咗美國甜蜜遊,人妻仲不時在ig貼靚相 ...
nicholashin 發表於 2017-8-12 22:31

CM特派記者

下週冠軍歌可能係開榜以黎最難tag既一首

下週冠軍歌可能係開榜以黎最難tag既一首
nicholashin 發表於 2017-8-12 23:37

恭喜呢首歌
http://www.joox.com/hk/zh/#/single?id=LuD78QXS6PLvAcI4TogDVg==

恭喜呢首歌
bagfgfcde 發表於 2017-8-12 23:38
咁呢首copy幾句歌詞都叫tag到既……

咁呢首copy幾句歌詞都叫tag到既……
nicholashin 發表於 2017-8-12 23:40

我po果首歌個outro好聽到爆

2017最佳歌曲

俾和霉gin講再見啦
jose 發表於 2017-8-12 19:25

我要dump地!!!!!!!!!!!!

我要dump地!!!!!!!!!!!!
dongbb2332 發表於 2017-8-12 23:50

#我讀M1架
#拍定手先

#我讀M1架
#拍定手先
bagfgfcde 發表於 2017-8-12 23:52

唉 算
果幾廿分
要唔要都罷
反正已經+左3

唉 算
果幾廿分
要唔要都罷
反正已經+左3
dongbb2332 發表於 2017-8-12 23:53
實質AP少Adjusted AP 10次 班DJ應該憎首歌憎到癲

美煎又上唔到淫榜

2 all 快啲出歌啦
就黎跌到女歌手第八啦

Ella 又有左

Joey幾時派首《搜神記》 2.0級別的歌,最近樂壇好悶