返回列表 發帖
和每天講再見好難唱
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

Ella 又有左
newguy 發表於 2017-8-13 11:25

瘋狂OO...
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

和每天講再見好難唱
John 發表於 2017-8-13 12:47

難唱都改變唔到首歌又悶又難聽既事實
希望GL快啲收檔
讓返個第11位比JOJO!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

難唱都改變唔到首歌又悶又難聽既事實
希望GL快啲收檔
讓返個第11位比JOJO! ...
dongbb2332 發表於 2017-8-13 12:55

我唱到虛脫...

我唱到虛脫...
John 發表於 2017-8-13 13:01

係你持久力不足啫
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢: What do you mean into cancer*
我: Maybe you can try to guess?
佢: You got cancer
我: (=.=) I guess you are not a kind person haha

* Cancer = 巨蟹座
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

佢: What do you mean into cancer*
我: Maybe you can try to guess?
我: (=.=) I gue ...
dongbb2332 發表於 2017-8-13 16:21

和佢講再見啦
Happy and Blessed.

我: (=.=) I gue ...
dongbb2332 發表於 2017-8-13 16:21

俾著係我 我都唔會覺得係星座。。

俾著係我 我都唔會覺得係星座。。
bagfgfcde 發表於 2017-8-13 17:03

但都唔會話人有CANCER LOR!!!!!!!!!!

但都唔會話人有CANCER LOR!!!!!!!!!!
dongbb2332 發表於 2017-8-13 17:03

你可以打呢句俾佢

#我懂星座卻沒有人像我

瘋狂OO...
John 發表於 2017-8-13 12:48

我以為係台灣果位

和昨天講再見
但今天會怕肥 無嘢到肚眼瞓到死 成身都無氣 放假隔了最遠距離

「努力做人誰怕氣喘」
原來首歌咁yum

李幸倪 - 和每天講再見
385,950 views

吳雨霏 - Come With Me (feat. AF)
215,003 views

FOTAN LAIKI - 火炭麗琪 ft. YoungQueenz
415,172 views
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

FOTAN LAIKI -  ...
HOTMAN 發表於 2017-8-15 13:08
而家啲點擊率inflate到我覺得要除10睇

FOTAN LAIKI -  ...
HOTMAN 發表於 2017-8-15 13:08

邊個最flop一眼睇曬
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

點解可以唔派R.E.M.

邊個最flop一眼睇曬
JasOh103 發表於 2017-8-15 13:34

李小姐首快歌又幾多view呀 睇過

李小姐首快歌又幾多view呀 睇過
jose 發表於 2017-8-15 14:20

李小姐有快歌咩?
唔係要用萬眾在期待既回歸首plug同第5plug比下話?
吳小姐真係flop到呢個地步 點解standards咁低

而家啲點擊率inflate到我覺得要除10睇
nicholashin 發表於 2017-8-15 13:28

林生首新歌得5千幾

林生首新歌得5千幾
JasOh103 發表於 2017-8-15 14:28
林家謙?

林家謙?
nicholashin 發表於 2017-8-15 14:29

this one

好心有啲男仔行路行好啲啦
行到屎忽扭吓扭吓
推門嗰陣無啦啦蘭花手
想怎樣

行到屎忽扭吓扭吓
推門嗰陣無啦啦蘭花手
想怎樣
...
jose 發表於 2017-8-15 15:23

李小姐有快歌咩?  
唔係要用萬眾在期待既回歸首plug同第5plug比下話?
吳小姐真係flop到呢個 ...
JasOh103 發表於 2017-8-15 14:28

好緊張
千嬅會幾時公佈紅館日期呢

原來天天狼人殺係apple store落左架
玩吧啲人又咁低質
唔知用乜玩狼人殺好 傷心

原來天天狼人殺係apple store落左架
玩吧啲人又咁低質
唔知用乜玩狼人殺好 傷心 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-16 20:50
今日同中學同學telegram玩狼人 係十人局以村民級既身份成為最後一個生存既人 強勢carry村民

今日同中學同學telegram玩狼人 係十人局以村民級既身份成為最後一個生存既人 強勢carry村民  ...
nicholashin 發表於 2017-8-16 21:03

係咩

某男歌手一拎就拎男金好唔好

-Prince- 發表於 2017-8-16 22:36

除左同KARY一樣又唔係偶像派又唔係實力派既林奕匡之外
其他男歌手都OK

-Prince- 發表於 2017-8-16 22:36
估唔到你咁鍾意吳_坤

有股衝動想冠Walter white
不過個榜已經好塞

有股衝動想冠Walter white
不過個榜已經好塞
JasOh103 發表於 16/8/2017 23:35
之前已經洗左一堆歌走
而家又黎一打歌等冠
唉~

之前已經洗左一堆歌走
而家又黎一打歌等冠
唉~
kwanie 發表於 2017-8-16 23:37

第三季冠軍歌都幾乎排好
小明 R&K都未試聽
仲有RubberBand 小巧
唉~

如果真係要洗可以考慮洗走洗衣板唱既CWM

起身見到落雨 好煩

第三季冠軍歌都幾乎排好
小明 R&K都未試聽
仲有RubberBand 小巧
唉~

如果真係 ...
JasOh103 發表於 2017-8-16 23:43

排隊List :
遊園地
少年他的奇幻漂流
黑色星期二
給男神的面書
如果青春不會有盡頭
愛情動作神功
內外

仲可能要re返兩首歌。。塞到爆

行到屎忽扭吓扭吓
推門嗰陣無啦啦蘭花手
想怎樣
...
jose 發表於 2017-8-15 15:23

可能佢練緊霏霉啲舞呢

可能佢練緊霏霉啲舞呢
jasonng 發表於 2017-8-17 08:46

雨霉都man過佢地

蕭定一今晚發出千字聲明,澄清其公司之宣傳人員當日向機場保安公司了解事件時,「只是抱着一個了解的態度」,「絕無採用強硬態度、並無用上投訴字眼,亦無要求任何人道歉或要求保安公司作出任何處分行動」又指保安主管稱大概在兩日內回覆,但暫時本集團未接獲回音。

被機場保安公司指「在公司通話器說出令人感覺不安的說話」、做出有損公司聲譽的行為而終止僱傭合約的章先生,昨日接受《蘋果》訪問時,亦稱當時已當面道歉。問當時蕭定一公司一方是否要求追究?章稱;「以我所知係冇,淨係話要求解釋。事後有同事幫我出聲,但係啲上級都唔理,想蓋過呢件事。我知自己有錯,但我覺得唔至於要即時解僱,完全唔俾我解釋。」

禍從口出

樹rini隻碟出到未丫 日日ig賣哂廣告咁
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-8-17 10:51

幫你問下好唔好

HOTMAN 發表於 2017-8-17 10:51

希望真係會派新歌啦

雨霉都man過佢地
dongbb2332 發表於 2017-8-17 08:49

邊方面呀 身材?

我小學時期唔小同學勁中意嘅黎明詩走樣走到

Pandakill 倒數第二集

Pandakill 倒數第二集
bagfgfcde 發表於 2017-8-17 20:02

第一場狼人係難得地玩得好好 !!

第一場狼人係難得地玩得好好 !!
-Prince- 發表於 2017-8-17 21:31

我俾囚徒果種看破紅塵既態度呃左

排隊List :
遊園地
少年他的奇幻漂流
黑色星期二
給男神的面書
如果青春不會有盡頭
愛情動作神功
內外

...
bagfgfcde 發表於 2017-8-17 08:36
支持五、淑、男

Maria 本書洗唔洗咁貴
購買欲大減

但顧慮還要趕約會 竟不察覺是苦是甜