返回列表 發帖
發生咩事?
harryharry 發表於 2017-8-21 21:49
本帖隱藏的內容需要積分高於 9300 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-8-21 21:56

can't see

can't see
harryharry 發表於 2017-8-21 21:57
原來你係見到我有個hide就問我咩事 頭先assume左你睇到

專業推介叱咤十大第七位

細個既時侯呢你地有無迷過偶像呀?
點迷法?儲哂佢地啲唱片就不在話下啦,
如 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-21 17:00

邊度可以睇返段片,什至14年叱咤
利申:當年有入場支持菲霏

咁即係咩事,我差成500分
harryharry 發表於 2017-8-21 22:00
不如你refresh個page睇多次?

nicholashin 發表於 2017-8-21 21:40

harryharry 發表於 2017-8-21 22:03

nicholashin 發表於 2017-8-21 22:05

無意發現原來某人強姦左《推開世界的門》呢首歌
要聽原版定驚

無意發現原來某人強姦左《推開世界的門》呢首歌
要聽原版定驚
nicholashin 發表於 2017-8-21 23:05

希望唔係講緊某女人

反OT
原來空白格好難唱

女子組合Robynn & Kendy和黎曉陽(Michael)舉行音樂會,三人為今次音樂會事前專登相約出來見面,研究想演唱的歌曲,都有大家想唱和不想唱的歌,不過到正式坐埋開會歌曲Rundown又有另一個選擇,Robynn謂:「我哋發現原來我哋嗰一首《 無敵》,同Michael首《大步走》歌詞原來都好夾,可以形容為姊妹歌。」姊妹歌莫非Michael係「she she」?Michael笑言:「我都想加入佢哋,平時喺網上佢哋好靚,都好想參與埋。」網上靚即係真人唔靚?R & K即笑言叫Michael小心回答,Michael即謂:「梗靚啦。」

而家d娛記咁差
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Diff. - Gin Lee

點解蔡健雅仲未出新碟既歌?
#WHY

#WHY
bagfgfcde 發表於 2017-8-22 22:49

想當年我等咗吳雨霏足足661日先有新歌
後生仔 等多陣啦
Happy and Blessed.

#WHY
bagfgfcde 發表於 2017-8-22 22:49

聽住韋禮安既新電視劇主題曲先好無

CunninG 發表於 2017-8-22 22:55

我不會講你知 我聽左首歌既intro之後曾經有一刻幻想過首歌會好好聽
但聽到佢開口第二句之後就

佢而家既唱腔好難頂
想當年我等咗吳雨霏足足661日先有新歌
後生仔 等多陣啦
jose 發表於 2017-8-22 22:53

等左咁耐KARY都只能夠出埋啲垃圾
我家TANYA就唔同啦 首首精品

#回帶
#找數未

#回帶
#找數未
ed8671ed 發表於 2017-8-22 23:44

其實燈神只係想話俾大家知佢係受
唔係應承話要退出CM

其實燈神只係想話俾大家知佢係受
唔係應承話要退出CM
bagfgfcde 發表於 2017-8-22 23:48

咁 攻即係。。。。

我不會講你知 我聽左首歌既intro之後曾經有一刻幻想過首歌會好好聽
但聽到佢開口第二句之後就

...
bagfgfcde 發表於 2017-8-22 23:06

愛如空氣幾好聽
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁 攻即係。。。。

ed8671ed 發表於 2017-8-22 23:51

無衛蘭受下去
愛如空氣幾好聽
HOTMAN 發表於 2017-8-23 00:08

但都完敗俾真神曲 在你身邊

CunninG 發表於 2017-8-22 22:55
呢首算係咁啦 雖然都係聽到眼訓

乜原來陳鴻碩依然留係tvb做2打6

頂!
聽日集pandakill長五個鐘...
點頂得順

澳門好似好大穫
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

澳門好似好大穫
HOTMAN 發表於 2017-8-24 01:18

hehehaha 發表於 2017-8-24 01:35

咩情況 新聞好唔流通

本帖隱藏的內容需要積分高於 5500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
bagfgfcde 發表於 2017-8-24 08:54

乜你好後生架咩?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

乜你好後生架咩?
dongbb2332 發表於 2017-8-24 09:33

12歲ja wor。。

咩情況 新聞好唔流通
HOTMAN 發表於 2017-8-24 01:51
可以望下澳廣視同愛暪日報
有個Facebook group「澳門高登起底組」都好多怨氣

簡單黎講 氣象局勁遲先話發八號 幾個鐘上十號風球 好多人做唔切準備
於是澳門好多地方無水無電無通訊 交通近乎癱瘓 仲死左最少八個人
12歲ja wor。。
bagfgfcde 發表於 2017-8-24 09:40
Child prodigy?

過左今晚 pandakill第三季就播哂

好空虛

澳門好似好大穫
HOTMAN 發表於 2017-8-24 01:18

i have fd in macau
no water
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

i have fd in macau
no water
John 發表於 2017-8-24 19:49

澳門英皇娛樂酒店
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

澳門英皇娛樂酒店
hehehaha 發表於 2017-8-24 20:15
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

識咗啲會踩住人上位嘅人同埋虛情假意嘅人算係我近年最大嘅錯誤
但某程度上係無得揀 :o)
Happy and Blessed.

點解今季結尾冇女嘉賓既彩蛋
我想轉小舞做icon

sad
lucky blue 連仔都生埋

二珂又話八月出歌!
就黎九月啦

At17又話暑假出歌!
就黎九月啦

JANICE 又話出國語歌!
就黎九月啦

就黎九月啦
kk8733 發表於 2017-8-25 23:05

好心啦,人地話9月出,邊度聽到8月尾出

就黎九月啦
kk8733 發表於 2017-8-25 23:05

咪又係出埋啲垃圾歌
有乜好催

好心啦,人地話9月出,邊度聽到8月尾出
Kfmusic 發表於 2017-8-25 23:08

好心啦。佢係走數蘭B。

咪又係出埋啲垃圾歌
有乜好催
bagfgfcde 發表於 2017-8-25 23:10

明明拍左3 首MV。都唔知等咩。。

點解硬係覺得今年D 單曲好似麻麻地咁既

點解硬係覺得今年D 單曲好似麻麻地咁既
kwanie 發表於 2017-8-26 11:31

即係album好好?
例: Love and the other things, 30克

有錢又點
你態度差又臭串自我中心真係抵你神憎鬼厭搵唔到真愛
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

有錢又點
你態度差又臭串自我中心真係抵你神憎鬼厭搵唔到真愛
dongbb2332 發表於 2017-8-26 11:59

搵個自稱well educated 同polite嘅人兄咪算。。

搵個自稱well educated 同polite嘅人兄咪算。。
harryharry 發表於 2017-8-26 12:23

果位仁兄可以收收檔先

即係album好好?
例: Love and the other things, 30克
hehehaha 發表於 2017-8-26 11:39

Rb隻呢度完勝