返回列表 發帖
Rb隻呢度完勝
艾石仔 發表於 2017-8-26 12:34

連林狗都有大碟出,咩世界

每個星期六都好期待比人減幾多
今次減得1 有D失望

有錢又點
你態度差又臭串自我中心真係抵你神憎鬼厭搵唔到真愛
dongbb2332 發表於 2017-8-26 11:59

好彩我冇錢...
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

搵個自稱well educated 同polite嘅人兄咪算。。
harryharry 發表於 2017-8-26 12:23

好彩我唔係「自稱」

Taylor同Katy新歌都唔x掂 Jolin幾時先肯出歌拯救全球樂壇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

JOOX播完520就播復刻回憶

完全高下立見

簽名被屏蔽

苦苦 好想out某幾隻歌 但真係百聽不厭out唔落

-Prince- 發表於 2017-8-26 21:57

很定講緊小雨首破地獄歌

-Prince- 發表於 2017-8-26 21:57
林XX既歌又真係百聽不厭既

林XX既歌又真係百聽不厭既
nicholashin 發表於 2017-8-26 22:12

希望唔會突然聽厭林XX隻四字歌...

很定講緊小雨首破地獄歌
bagfgfcde 發表於 2017-8-26 22:01

最後版本係個幾隻想out既都無out
等睇下星期仲係咪度

點解去到wk35姓鄭個位人瑞仲喺三甲
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

點解去到wk35姓鄭個位人瑞仲喺三甲
JasOh103 發表於 2017-8-27 01:02
唔准你話鄭融係人瑞!

facebook , instagram是否壞掉?
Kaybb 發表於 2017-8-26 21:56

係! 我ig仲係其他國家login咗

又開心死班反煎, 嬲!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

其實 supper moment 啲 fans 真係幾 mk
Sunny Vocal 都唔係特別好但成班 fans 會係咁幫佢地打飛機

Taylor同Katy新歌都唔x掂 Jolin幾時先肯出歌拯救全球樂壇
HOTMAN 發表於 2017-8-26 14:54

賺緊人仔
再等一下
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實 supper moment 啲 fans 真係幾 mk
Sunny Vocal 都唔係特別好但成班 fans 會係咁幫佢地打飛機  ...
賴爽 發表於 2017-8-27 09:20

咁CAS班fans呢?

咁CAS班fans呢?
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 10:49

差不多
都係 rb 好

差不多
都係 rb 好
賴爽 發表於 2017-8-27 10:53

高質fans :
祖粉
膠粉

高質fans :
祖粉
膠粉
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 11:24

AGGER

高質fans :
祖粉
AGGER
賴爽 發表於 2017-8-27 11:37
林奕匡霏常興奮!

高質fans :
祖粉
膠粉

最低(澱粉)質係咩粉?
勤奮?
辛粉?
通粉?
蘭粉?

共和榜top10一首都唔想上
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-8-27 14:22

反霏可恥

HOTMAN 發表於 2017-8-27 14:22

和每天講再見得1 week就落榜可以算係共和榜近十年以黎最大既恥辱

和每天講再見得1 week就落榜可以算係共和榜近十年以黎最大既恥辱
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 14:39

好似你都有份造成架喎
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

反霏可恥
-Prince- 發表於 2017-8-27 14:36
全力支持Come With Me喺你個榜有雙位數上榜週數

全力支持Come With Me喺你個榜有雙位數上榜週數
nicholashin 發表於 2017-8-27 14:57

咁咪會超越推開世界的門
唔可以!

咁咪會超越推開世界的門
唔可以!
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 15:22
你唔係以為霏霏未超越楊婆婆下話

你唔係以為霏霏未超越楊婆婆下話
nicholashin 發表於 2017-8-27 15:28

霏霏連Gin Lee都未超越到
更何況係搖滾女王

又係啲CM人聽歌高尚既論調
估唔到陳柏宇粉都有啲係咁低質

bagfgfcde 發表於 2017-8-27 16:26
你係咪話緊我

邊度黎傻仔向youtube 舉報藍血人同Come With Me 含有不當內容on9到震
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

暫時未有一首想比至尊

暫時未有一首想比至尊
JasOh103 發表於 2017-8-27 17:55

https://www.youtube.com/watch?v=enFGhIcD1d8
this ok???

this ok???
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 17:56

bye la Tuesday diarrhea

暫時未有一首想比至尊
JasOh103 發表於 2017-8-27 17:55

忙到不知幾點
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

估唔到陳柏宇粉都有啲係咁低質
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 16:26

呀陳生個人就冇flop既 都係咁啦
歌就flop到爆喇

忙到不知幾點
John 發表於 2017-8-27 18:23

如果你都比咁我跟

如果你都比咁我跟
JasOh103 發表於 2017-8-27 18:27

我都跟
不過要問吳雨霏拎Approval先

我都跟
不過要問吳雨霏拎Approval先
dongbb2332 發表於 2017-8-27 18:28

跟我好過啦

其實我真係覺得雲海好煩

本帖隱藏的內容需要積分高於 5645 才可瀏覽

如果你都比咁我跟
JasOh103 發表於 2017-8-27 18:27

暫時係我度至尊緊 領先霏姐6分

HOTMAN 發表於 2017-8-27 20:54

嘩正
支持定先

HOTMAN 發表於 2017-8-27 20:54

高質
我度就lead緊個首實有十大既 不過又唔係好比得落至尊
如果去到年尾都未有一首至尊格 會考慮調首最鍾意既上去 暫時十大都好貼好貼

投訴: 點解cm無阿姐演唱會post

投訴: 點解cm無阿姐演唱會post
hehehaha 發表於 2017-8-28 00:10

你係唔係想提名老人獎。。