返回列表 發帖
去左咁多次OCAMP 都未聽過campfire 廣東歌
matthew1990 發表於 2017-8-31 09:56

我嗰陣細O 有重口味同隆重登場
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Cum with me一冠就打風
邪過美祖,霏非有潛汁成為樂壇天后

hehehaha 發表於 2017-8-31 18:58

明明雨神fi先係正統

派520就牽起10號風
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

去左咁多次OCAMP 都未聽過campfire 廣東歌
matthew1990 發表於 2017-8-31 09:56

想搞個camp淨係比播kary啲歌
希望唔會有冷場
Happy and Blessed.

明明雨神fi先係正統

派520就牽起10號風
kevinlai1621 發表於 2017-8-31 19:01

希望薛天后自重以後唔好再派歌
再係咁我驚佢聖誕派都會落雪

有雷暴警告唔可以去維園暢泳
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

希望薛天后自重以後唔好再派歌
再係咁我驚佢聖誕派都會落雪
hehehaha 發表於 2017-8-31 19:04

落雪唔好咩

澳門個___政府係咪會起訴張敬軒......

【愛瞞報道】張敬軒話兩澳門auntie風災遇難 司警:無相關資料,籲勿製造散播謠言

強颱風「天鴿」襲澳過後,據香港媒體報道,28日香港歌手張敬軒向記者表示:「我媽媽啲好朋友嘅兩個同學都喺風災過咗世,佢哋兩姊妹諗住出去搵兩老(爹哋媽咪),但點知喺路上遇上海水倒灌,失蹤一段時間,後尾搵番就已經走咗,真係冇諗到依家呢個年代颱風都會造成咁大傷亡,心好唔舒服,所以都想做多啲嘢回饋社會。」

但官方公布的10名死難者名單中,並沒有2名姊妹身亡。《愛瞞》前日(29日)向治安當局查詢,而今日(31日)司警局則表示,經翻查司警局資料,沒有相關資料及如報道所指情況,並呼籲任何人勿製造或散播謠言。

邪神雨霏
等我今星期替天行道狼狼out走cwm先

有雷暴警告唔可以去維園暢泳
John 發表於 2017-8-31 19:09

CWM至尊
已經feel到叱咤嗰日會係狂峰暴乳

睇到網上啲人分享LWYMMD既MV分析
點解TS呢個人可以咁小器同報復心咁重

點解TS呢個人可以咁小器同報復心咁重  ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-31 20:28

聽完都覺頭痛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

聽完都覺頭痛
HOTMAN 發表於 2017-8-31 21:33

其實佢啲資料有啲錯

1. Kim 放條片出黎既主因係
Taylor 公開表示Kanye West 在沒有知會她的情況下就將「For all my Southside niggas that know me best / I feel like me and Taylor might still have sex」寫成歌詞
條片清楚顯示Taylor 係知道呢句歌詞 而且覺得係一樣讚美 (好明顯唔係剪接問題)
條片一出 大家先知道Taylor 一直喺度講大話

Taylor 其實不嬲好鍾意玩法律告人 (同埋寫歌唱舊愛)
所以啲人成日笑漿係中國Taylor 係有原因既
當時佢冇用誹謗黎告佢 (亦即係話佢知道自己理虧)
而係用偷錄電話對話既條刑事罪黎告Kim
但係道高一尺 魔鬼一丈
Kim律師向傳媒表示 條片錄既係電話免提播放既對話
更清楚收錄到旁邊人既對答顯示佢係知道有其他人會聽到佢既對話內容
所以不受法律規管
之後Taylor 就收皮潛水

2. Nicki 喺 Swish Swish diss 既嗰個人是Remy Ma
Remy 之前feature 左一首歌
首歌叫 Fake Ass Bitch (FAB)
Remy 借歌名語帶雙關寸Nicki (因為Nicki 個patpat 係假既 )

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

應該係話佢好識利用八掛新聞黎維持自己高人氣
相反Katy Perry 掛住講政治 所以俾市場淘汰
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

桃子下一季pandakill只錄四期

想搞個camp淨係比播kary啲歌
希望唔會有冷場
jose 發表於 2017-8-31 19:04

唔播CWM 應該就唔會冷

我嗰陣細O 有重口味同隆重登場
616.1314 發表於 2017-8-31 15:27

咁潮

My Bonnie is over the ocean嗰類唔跟音樂嘅campfire  ...
nicholashin 發表於 2017-8-31 10:54

啲人懶得諗新野
用番啲舊野就算

啲人懶得諗新野
用番啲舊野就算
matthew1990 發表於 2017-8-31 22:16
campfire有跟音樂跳既 亦有唔跟音樂跳既
咁唔跟音樂跳既「歌」來來去去都係o個D 咪好似好無新意

一直一直都覺得 TS 係一個不折不扣既 bitch
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

一直一直都覺得 TS 係一個不折不扣既 bitch
616.1314 發表於 2017-8-31 22:28

咁某人同佢咪做到fd子

苦唔見左空港 mi-re-do同小日子
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

艾石仔 發表於 2017-9-1 00:31

祖粉
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

艾石仔 發表於 2017-9-1 00:31
你一日都食好多杯麵喎

出唔出榜好

其實歐陽志強個劇想點?
完啦好嗎on9903

唔見左J POP
hehehaha 發表於 2017-9-1 14:07

好聽個d唔買 買哂d難聽碟

真fans
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好聽個d唔買 買哂d難聽碟

真fans
HOTMAN 發表於 2017-9-1 14:16

除左2002之前啲碟同live dvd
全部二手,隻me-re do 廿蚊有找

hehehaha 發表於 2017-9-1 14:19

你擺隻yimsin係度做咩?你又拎哂黎食杯面?

你擺隻yimsin係度做咩?你又拎哂黎食杯面?
HOTMAN 發表於 2017-9-1 14:28

我冇擺隻Kay one入去已經好比面

其實佢啲資料有啲錯

1. Kim 放條片出黎既主因係
Taylor 公開表示Kanye West 在沒有知會她的情況下就將「F ...
matthew1990 發表於 2017-8-31 22:02

但taylor對號入座nicki個po丫嘛 之後兩個又扮和好一齊表演TNISY/Bad Blood

但其後唔知咩事又再疑似反面

SAD 做佐22年學生 終於冇得再用學生證冇得再用學生優惠
去游水要比正價/_\ 去睇戲要比正價/_\ 食飯冇得食學生餐/_\

去游水要比正價/_\ 去睇戲要比正價/_\ 食飯 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-1 19:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

去游水要比正價/_\ 去睇戲要比正價/_\ 食飯 ...

老啦

Kay 初踏樂壇短短一個多月,唱片公司為她鋪排的出道“方程式”,與現為天后級的容祖兒十分相似,都是先派歌上台以靚聲吸引外界注意,遲遲保持神秘感。當年祖兒以《未知》先聲奪人,之後才公開真面目。Kay 亦先以剪影相派台,而她的“處女成績”傷口《姿色份子》順利在各排行榜上有不俗的成績,似乎這條成功方程式相當奏效。新歌派台一個月之後,Kay 終於露面,個子小小的她束了一把長長的曲發,令年紀小小的她看起來比較成熟,最有趣是她擁有嘴裡的一排“小鋼牙”,非常可愛。Kay 說:“我的牙齒從小就長得很亂,連刷牙都好麻煩,牙醫說影響健康勸我戴牙套。”

Kay 初踏樂壇短短一個多月,唱片公司為她鋪排的出道“方程式”,與現為天后級的容祖兒十分相似,都是先派歌 ...
HOTMAN 發表於 2017-9-1 19:27

點解佢生左兩件都仲後生過容祖兒,好恐怖,係咪吸血鬼黎

去游水要比正價/_\ 去睇戲要比正價/_\ 食飯冇得食學生餐/_\
我真係恭喜你呀

hehehaha 發表於 2017-9-1 14:19

隆重登場原版難搵啲

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-9-1 19:14

我要佢

老啦
bagfgfcde 發表於 2017-9-1 19:23
我真係恭喜你呀
nicholashin 發表於 2017-9-1 19:47

我要佢
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-1 20:15

個胸咁大, 仲要配粉紅色, 揹到李治庭好女人

個胸咁大, 仲要配粉紅色, 揹到李治庭好女人
kevinlai1621 發表於 2017-9-1 20:21

零仔 岩佢style

零仔 岩佢style
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-1 23:15

唔識欣賞
有quali咪就咁show算lol

零仔 岩佢style
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-1 23:15

咁咪正正常常囉

明日會點
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

明日會點
dongbb2332 發表於 2017-9-2 10:01

呢首最好聽
居然冇入碟
Happy and Blessed.

呢首最好聽
居然冇入碟
jose 發表於 2017-9-2 10:18

而家補上返先
趁仲未派新歌
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

而家補上返先
趁仲未派新歌
dongbb2332 發表於 2017-9-2 10:59

今年俾女三甲Gin Lee既人都冇資格做霏粉

今年俾女三甲Gin Lee既人都冇資格做霏粉
bagfgfcde 發表於 2017-9-2 11:03

依度你話事呀?

唔識欣賞
有quali咪就咁show算lol
kevinlai1621 發表於 2017-9-1 23:16

李治廷做乜形象我都接受

李治廷做乜形象我都接受
electric 發表於 2017-9-2 11:22

好似你icon咁