返回列表 發帖
樓上班友唔同我挽avalon
Happy and Blessed.

和9月15日講再見
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

你睇翻我上面個po得唔得...
bagfgfcde 發表於 2017-9-15 23:43

講真 Grammy 焦點咪係Pop Rap Electronic R&B Country 同 Rock
係啊人地係有啲偏門音樂類型既獎
但基本上no one cares

你跟番啲大路獎頒其實已經好足夠
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

神奇之旅
心靈作家
人在野

三揀二
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

希望終有一年我個頒獎典禮可以抄GRAMMY咁分唔同genre頒獎
前提係華語樂壇要有足夠既reggae R&B world mu ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-15 21:45

支持吳雨霏出福音碟橫掃GRANNYS

Come With Me for Record Of The Year!
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

神奇之旅
心靈作家
人在野 2WEEKS

三揀二
John 發表於 2017-9-16 05:54

OK?

原來只好再見 今天放縱一射

今朝用一張戲飛價錢成功包場算好事定壞事

1989入面 Shake It Off 同 I Wish You Would 兩首高質歌之後接首咁難聽既 Bad Blood
真係要好似泳褲咁打個冷震

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來只好再見 今天放縱一射
nicholashin 發表於 2017-9-16 12:09

依家見到再見呢兩隻字就唔想聽唔想睇
Sorry Mr.

Sorry Mr.
jose 發表於 2017-9-16 16:15

明明說再見了吧就好高質

Sorry Mr.
jose 發表於 2017-9-16 16:15
原來不想再見 飄泊在這曠野
原來不想再見 應該更愛一些
原來只好再見 現在的苟且
原來只好再見 今天走遠一些

1989入面 Shake It Off 同 I Wish You Would 兩首高質歌之後接首咁難聽既 Bad Blood
真係要好似泳褲咁打個 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-16 14:21

Taylor Snake推左Red 同 1989 兩隻高質碟之後接隻咁難聽既 Reputation
真係要好似泳褲咁打個冷震

上秒鐘領獎 下秒頒錯獎
美煎好明顯串美家姐囉

OP單野好恐怖 RIP
以後都唔去哈囉喂

OP單野好恐怖 RIP
以後都唔去哈囉喂
bagfgfcde 發表於 2017-9-16 19:25
咁會唔會唔搭巴士

OP單野好恐怖 RIP
以後都唔去哈囉喂
bagfgfcde 發表於 2017-9-16 19:25

機動遊戲都好危險
   以後都唔好去op
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

機動遊戲都好危險
   以後都唔好去op
kevinlai1621 發表於 2017-9-16 21:04

同意
反對OP
以後都係去迪迪尼做你同某人既電燈膽仲好

同意
反對OP
bagfgfcde 發表於 2017-9-16 21:05

一齊去kary主場濕地公園

jose 發表於 2017-9-16 21:14

佢主場唔係維園咩...

同意
反對OP

支持
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

同意
反對OP
捉你去玩越礦飛車

jose 發表於 2017-9-16 21:14

叱咤可以考慮去wetland park搞
到時坤哥、克勤、柏宇、志安、一傑、一峰、保怡等大支野泳褲出席
小巧、欣宜、二汶、乳霏等三點式出場
收視有望創七年來新高

目測共和同霏共都唔會準時出

和9月16日講再見

點解個黃x如仲可以有戲拍
廣告睇到佢啲戲已經唔多開胃 喊到唔知點樣 以為笑緊
仲睇落會勁多戲份 到時點頂呀

有宿生昨早在學生宿舍對開空地呼叫社堂口號(俗稱dem beat)

一早起身。想起好多往事。

枕頭濕了小部份。攬住毛公仔。。

其實我們都被忘了都幾好聽
nicknicknick 發表於 2017-9-17 07:56

唔好扮啦

蘋果日報fb千千頂紅館檔個po既留言有好多祖祖既打手

有宿生昨早在學生宿舍對開空地呼叫社堂口號(俗稱dem beat)
John 發表於 2017-9-17 00:28

強烈譴責!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

兩個許多年的朋友 兩段愛來去的理由
在事過境遷之後 我們在路邊敘舊
那被甩了一耳光的夢 像雷聲隆隆
...
nicknicknick 發表於 2017-9-17 08:30

John 發表於 2017-9-17 00:28

DEM BEAT 呢樣野真係好 ON9

其實我們都被忘了都幾好聽
nicknicknick 發表於 2017-9-17 07:56

眼淚的名字better
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

總係覺得Gin Lee係《隨風而來‧隨風而去》好consistently咁走音 尤其Alex Fung講過係唔會執走音 每次聽都會覺得好唔舒服

總係覺得林奕匡唱Live好consistently咁走音 尤其Live係冇得執走音 每次聽都會覺得好唔舒服

PK 啦點解顏福偉個個廣告唔可以五秒飛咗佢?

DEM BEAT 呢樣野真係好 ON9
matthew1990 發表於 2017-9-17 11:03

好玩wor

好想聽eman唱心靈作家

I wanna thank the fans for the last ten years

so insincere

I wanna thank the fans for the last ten years

so insincere
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 14:16

睇到佢個扮surprised樣就想打佢一把
同14最女一樣咁假

四面楚歌的楊千嬅忽然間聲名狼藉,叫人雞飛狗走。

計分員係咪 _ l 左

見到best friend變得越嚟越似自己唔鐘意嘅果種人
係件好恐怖嘅事

見到best friend變得越嚟越似自己唔鐘意嘅果種人
係件好恐怖嘅事
electric 發表於 2017-9-17 20:20

Agger

行去個咪果時個奸笑樣正到
完全一副「Diu!我又贏喇!」樣 ...
nicknicknick 發表於 2017-9-17 20:32
睇到佢個扮surprised樣就想打佢一把
同14最女一樣咁假
JasOh103 發表於 2017-9-17 14:18

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你是什麼時候開始不愛我的
I Don't Know, I Don't Care

歌手重量跟歌曲字數有直接關係 ?_?

你是什麼時候開始不愛我的
I Don't Know, I Don't Care

歌手重量跟歌曲字數有直接關係 ?_? ...
kwanie 發表於 2017-9-18 00:58
黃淑蔓痛哭中