返回列表 發帖
隨風而來 隨風而去第一粒音已經開始喊
中間都停唔到
所以就一路un一路喊 ...
JasOh103 發表於 2017-9-25 00:28

我聽親和每天講再見都會想喊
明明已經mute左首歌 但竟然仲係不停咁喊

聽完之後十日唔想翻學

聽完之後十日唔想翻學 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 00:30

mute左聽唔到所以喊係應該架
希望你喊到口腫面腫返學
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

痴線 點解又星期一

聽完之後十日唔想翻學 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 00:30

今年火炭麗琪同Gin Lee既歌都好感動

唔撚鍾意我聽第一粒音我就開始喊 搞到今日唔記得聽live in the moment
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

和每天 和每天 和每天 和每天 和每天 和每天
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

痴線 點解又星期一
JasOh103 發表於 2017-9-25 00:34

因為和星期日講左再見
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

**** 本內容被作者隱藏 ****好 我人身攻擊完啦
nicholashin 發表於 2017-9-24 23:25

多謝支持

和9月25日講第一個早晨

和9月25日講第一個早晨
John 發表於 2017-9-25 07:36

你今天傷心嗎

原來touch mi 2尾場咁就一年
好唔捨得

我刀去左WOR
希望可以同呢位會員相認
bagfgfcde 發表於 2017-9-24 11:09

有冇聽埋 我和我的祖國 先走?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Upside down主歌幾正常 仲諗緊可能上榜
然後聽到副歌勁難聽嘅唱腔

Upside down主歌幾正常 仲諗緊可能上榜
然後聽到副歌勁難聽嘅唱腔
nicholashin 發表於 2017-9-25 15:56

same!!

五月天Track 10-13真係好神 點解上年會走去派咩後來的我們派對動物頑固

五月天Track 10-13真係好神 點解上年會走去派咩後來的我們派對動物頑固
nicholashin 發表於 2017-9-25 16:29

後來的我們完勝少年同任意門

李小姐又代集雜志訓先
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

me is old school

後來的我們完勝少年同任意門
bagfgfcde 發表於 2017-9-25 16:39

全身髮力支持上年比後來的我們至尊歌既高質榜主

全身髮力支持上年比後來的我們至尊歌既高質榜主
-Prince- 發表於 2017-9-25 19:29

順便支持埋上年比如果我們不曾相遇至尊既高質榜主得唔得

有無勇士可以幫許廷鏗啜走粒青春痘?

就算今年頒專輯獎俾 We R Mr. 同 同在
都仲有兩個位...
典算
就黎10月啦

都仲有兩個位...
典算
就黎10月啦
bagfgfcde 發表於 2017-9-26 10:43

我燒咗隻Come with Me落CD
算唔算出咗碟
Happy and Blessed.

我燒咗隻Come with Me落CD
算唔算出咗碟
jose 發表於 2017-9-26 11:23

隻碟係咪for農曆七月驅鬼用?

都仲有兩個位...
典算
就黎10月啦
bagfgfcde 發表於 2017-9-26 10:43
We R Mr. Vol 1同2各拎一個獎 再加埋Songs of Love

隻碟係咪for農曆七月驅鬼用?
bagfgfcde 發表於 2017-9-26 11:34

過左啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

12年果陣肥到比人雪, 橙~
kwanie 發表於 2017-9-18 01:11
喊得太多 而家肥咗成倍

有無勇士可以幫許廷鏗啜走粒青春痘?
harryharry 發表於 2017-9-25 20:02

唔係青春LOR。。

喊得太多 而家肥咗成倍
nicholashin 發表於 2017-9-26 14:08

喊得多會肥??? 驚。。。

要工作就想喊

拆聲 錄音失敗 傷心

D_u 今次真係老貓燒鬚

屮SiU霖屮 發表於 2017-9-26 23:45

叫左你唔好玩得咁過火架啦

屮SiU霖屮 發表於 2017-9-26 23:45

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-9-26 23:53

叫左你唔好玩得咁過火架啦
bagfgfcde 發表於 2017-9-26 23:51

玩都未玩

Video of the year

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Video of the year
matthew1990 發表於 2017-9-27 01:51
呢個先叫Video of the year囉 唔該

回復 3741# HOTMAN

呢個先叫Video of the year囉 唔該
nicholashin 發表於 2017-9-27 01:59

首歌幾好聽

首歌幾好聽
matthew1990 發表於 2017-9-27 02:10
故事好感人好催淚 積極考慮十大

axa繼撞左好多個John 入醫院後
今轉係孟加拉引發左n 次大地震
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

X, 升唔到職就一蚊bonus 都無, 有無再cheap D

又Gin lee又eason又劉美君又達明一派
環球一口氣出咁多碟同搶劫有乜分別
我要買哂佢

當樂壇仲係陳奕迅鬥古巨基個陣時
我覺得古巨基真係好靚仔

我覺得古巨基真係好靚仔
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-28 19:50

個苦係邊

個苦係邊
-Prince- 發表於 2017-9-28 19:53

佢消失佐
好似嫁佐人

我覺得古巨基真係好靚仔
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-28 19:50

方力申

唔鍾意今日
有一刻真係以為過今日會係未來既國慶

突然一低頭 歲月壓兩肩
希望可以和今天講再見

鼓勵大家同我一樣每日睇一次圓舞曲MV

方力申
John 發表於 2017-9-28 20:34

鐘意古巨基多D

本帖隱藏的內容需要積分高於 1101 才可瀏覽