返回列表 發帖
比我張床食左
dongbb2332 發表於 2017-11-5 22:12

咩床。。你咁大舊都食左。。

比我張床食左
dongbb2332 發表於 2017-11-5 22:12

harryharry 發表於 2017-11-5 23:01

呢位會員可唔可以Cap欣宜新歌mv比cm會員j 下

和7點07分講再見
John 發表於 2017-11-5 19:08

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

千色同長期失戀Cool Hot Hits都無人理
CM是否背叛了林夕?
nicholashin 發表於 2017-11-5 22:05

千色比楊千嬅唱
長期失戀比衛蘭唱
情況已經唔同哂
到時成個CM濕到一地都係

why 訴苦區
Kfmusic 發表於 2017-11-4 18:23

見唔到我就會俾人殺

見唔到我就會俾人殺
KK! 發表於 2017-11-6 10:37

能見到未來 這是我的底線
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

能見到未來 這是我的底線
John 發表於 2017-11-6 11:01

有些愛太天真。。。

唔識食藥牙
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

Where's Shiga?

拾回隔咗咁耐再聽返仲係咁難聽
nicknicknick 發表於 2017-11-6 15:18

偽粉一名
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

有唱我榜冠軍歌真係好感動

逝去的感情像一張海報
逾期作廢 另有用處誰知道
浪費的溫柔是一雙手套
投懷送抱 贈品總不夠好 想穿的偏要乞討
Happy and Blessed.

又要萬里長征去小西灣

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

希望天主捉哂所有掛住溝哂啲仔而唔出歌既女歌手落地獄
eg 蔡XX 官XX XX霏

想foul 一首十大換另一首 大家可以和迪子講再見

希望天主捉哂所有掛住溝哂啲仔而唔出歌既女歌手落地獄
eg 蔡XX 官XX XX霏
bagfgfcde 發表於 2017-11-8 18:09

捉啲出垃圾歌污染樂壇嘅歌手仲好
E.g.  許XX, X幸X, XXStar

捉啲出垃圾歌污染樂壇嘅歌手仲好
E.g.  許XX, X幸X, XXStar
jose 發表於 2017-11-8 21:21
有最大機會拎至尊碟嘅_田墊底 我覺得呢三個還好啦

冇左祈福區 傷心
仲諗住祈求CM賜我下個sem有星期一同五兩日day off

冇左祈福區 傷心
仲諗住祈求CM賜我下個sem有星期一同五兩日day off
bagfgfcde 發表於 2017-11-8 21:56

歡迎自製day off
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

我真係好羨慕好羨慕美祖美嬅既粉
會開side track演唱會 歌單會照顧歌迷揀fan favourites唱
唔似得xx文咁剩係識得唱大熱作品 唱side track好似好難為佢咁 仲要medley咁唱 寧願唱多次同一首歌都唔唱下其他

今日聽返佢好幾首歌 派台非派台都有
明明都正到癲 係死都唔唱
越聽就越想脫粉 對咁既歌手好失望

誰來愛我????
小心愛錯。。。。
以免彼此無助!!

誰來愛我????
小心愛錯。。。。
以免彼此無助!!
jose 發表於 2017-11-9 13:19
有聲post

會開side track演唱會 歌單會照顧歌迷揀fan favourites唱
唔似得xx文咁剩 ...
JasOh103 發表於 2017-11-8 22:44

做嬅粉好驕傲

唔怪得你咁鍾意美淫
每次開演唱會 乜狗屎垃圾side track 都唱哂
悶到觀眾訓哂覺
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實你嚟到呢個世界係一個安排
你會比你想像中更加偉大

葉蒨文?

放假 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 是日休息絕不工作

放假 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 是日休息絕不工作
JasOh103 發表於 2017-11-11 00:43
比較歌名簡潔度?

本帖隱藏的內容需要積分高於 7500 才可瀏覽

粉絲行為偶像埋單
希望會員sssss可以學下谷微咁安守本份
唔好影衰自己偶像
利申:唔係鏡粉

終於喺麥當勞聽到look what you made me do 原來幾噴

唉 專輯金獎好難揀 ...
不如打和啦 super

唉 專輯金獎好難揀 ...
不如打和啦 super
bagfgfcde 發表於 2017-11-11 23:13

支持30克
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我信有逆向歧視。
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

剩返最後一個星期就截止 但十二大仲有一個位剩 唉

希望高質既會員推介翻啲你覺得我miss左/唔係上左好耐既歌俾我聽
除左和每天講再見 其他歌我都會聽翻 =3=

希望高質既會員推介翻啲你覺得我miss左/唔係上左好耐既 ...
bagfgfcde 發表於 2017-11-12 18:51

Come With Me

DLLM 笑L死我

DLLM 笑L死我
屮SiU霖屮 發表於 2017-11-12 19:43

不安
已檢舉

希望高質既會員推介翻啲你覺得我miss左/唔係上左好耐既 ...
bagfgfcde 發表於 2017-11-12 18:51

今朝有酒

好風如水
緣兩半
Live
天變地變情不變
型人道

今朝有酒

好風如水
緣兩半
Live
天變地變情不變
型人道
John 發表於 2017-11-12 20:55

好彩冇空姐 開心

支持Siu Yuen

好彩冇空姐 開心
bagfgfcde 發表於 2017-11-12 21:20

支持明日會點

尋日喺大陸睇咗部美長同周渝民鄭中基合作嘅戲
都頗為之爛嘅一部電影

reputation is so jengggggggggg

reputation is so jengggggggggg
JasOh103 發表於 2017-11-13 22:09

蛇粉 hi

拍完MV又唔派
Serrini想點

雨溝

拍完MV又唔派
Serrini想點
bagfgfcde 發表於 2017-11-13 22:15
佢只要喺我截數前派到已經有多個獎