返回列表 發帖
哀莫大於心死
幾年前邊度會有人可以一日mark到9個鐘或以上吖
成個台冇進步仲要倒退
上咗位嘅話知 ...
Wonders 發表於 2017-3-29 15:50

冇乜心機捕係個收音機前面兩個鐘等播C3PO同麻煩你
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

N會員尋晚講過我唔重複

但照顧咗小部分人 咁班silent majority呢?
Wonders 發表於 2017-3-29 15:45

me

希望霖霖會留低桌遊區
我要係果度討論下一季pandakill架

N會員尋晚講過我唔重複

但照顧咗小部分人 咁班silent majority呢?
Wonders 發表於 2017-3-29 15:45

咁你地marjority個問題係咩
重申多次 改變佐之後吾係吾比你地貼圖
而只係吾再將所有圖貼埋一齊 而係跟主題咁貼
舊有既圖海冊只會係我地依班舊會員先會特登禁入去睇到
而新既跟主題可以吸引番對相關主題有興趣既會員入去睇
從而帶旺番個人流
同SEO同一個道理

同埋接龍並吾係取代佐圖海冊
只係提供一個新既活動/遊戲比大家hea下笑下

游水先 一陣再覆

你對靚仔圖有興趣???
nicholashin 發表於 2017-3-29 15:26

你又知佢冇?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你又知佢冇?
matthew1990 發表於 2017-3-29 16:04
我咁估姐

希望放寬開post限制
或者加多兩個版主等審核速度可以加快
John 發表於 2017-3-29 15:54

依樣野我決定吾到

其實開完post再pm我通常一on都會批
Cm 個setting is so unfriendly for 皮主
我要禁入去打多次pw先會睇到有冇post要批
加上手機入吾到去  好吾方便嗄

希望霖霖會留低桌遊區
我要係果度討論下一季pandakill架
bagfgfcde 發表於 2017-3-29 15:58

兩版都無既卓遊區

依樣野我決定吾到

其實開完post再pm我通常一on都會批
Cm 個setting is so unfriendly for  ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 16:07

好啦 下次開post pm you
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

咁你地marjority個問題係咩 ?
而只係吾再將所有圖 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:59

其實本身都已經小圈子梗..? 所以好難搭咀

兩版都無既卓遊區
一個小子 發表於 2017-3-29 16:07

快啲一齊玩狼人

點解你地成日圖片接龍
乜你地吾覺得風會員個idea幾得意既咩
接得好應該會幾好笑 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:42

有岩就係囉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

其實我上左CM8年,一直moon AP post多
但真係見今年好鬼靜,直情走去mark埋AP
而大家見我最近衝左入黎cool ...
hehehaha 發表於 2017-3-29 15:41

Cool chat呢邊先搞旺得起

兩版都無既卓遊區
一個小子 發表於 2017-3-29 16:07
新post又點可以同舊post比呢 同埋最少有一定人去討論
例如王子同bag會討論狼人 點都好過喺小確幸無故走出幾個post講pandakill
約人玩Board game arena又有個specialized嘅地方
起碼唔會係個無聊Chat post

好累喲人生

其實我上左CM8年,一直moon AP post多
但真係見今年好鬼靜,直情走去mark埋AP
而大家見我最近衝左入黎cool ...
hehehaha 發表於 2017-3-29 15:41

我用我嘅歌聲搞嘈個forum

新post又點可以同舊post比呢 同埋最少有一定人去討論
例如王子同bag會討論狼人 點都好過喺小確幸無故走出 ...
nicholashin 發表於 2017-3-29 16:19

好想約人玩Avalon
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

咁你地marjority個問題係咩 ?
而只係吾再將所有圖 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:59

認真我地唔會起小確幸訴苦區講緊自己嘢嘅時候po 容祖兒呀 謝安琪咁囉
我們的總和

游水先 一陣再覆
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 16:00

又去

Cool chat呢邊先搞旺得起
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:17

寸容祖兒已經炒唔起個場
因為祖兒已經由年尾熱播變成全年熱播

我用我嘅歌聲搞嘈個forum
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:31

好!

寸容祖兒已經炒唔起個場
John 發表於 2017-3-29 16:57

提佢都嫌費事

提佢都嫌費事
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 17:00

講足咁多年 口臭了
我們的總和

提佢都嫌費事
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 17:00

已經對容祖兒麻木哂
都知佢無論派咩都係會不停喪播

寸容祖兒已經炒唔起個場
John 發表於 2017-3-29 16:57

不如討論下cm共和榜仲好

講足咁多年 口臭了
Wonders 發表於 2017-3-29 17:01

好似容祖兒d歌唔知點解播百幾次已經唔再係新聞
好似容祖兒派歌就已經預左又會冠軍, 又會3 3 4 3 3狂谷走勢咁

不如討論下cm共和榜仲好
bagfgfcde 發表於 2017-3-29 17:02

CM榜仲好睇
起碼就算謝安琪都唔會不停冠軍

好似容祖兒d歌唔知點解播百幾次已經唔再係新聞
好似容祖兒派歌就已經預左又會冠軍, 又會3 3 4 3 3狂谷走 ...
John 發表於 2017-3-29 17:02

容e唔播先係新聞
我們的總和

容e唔播先係新聞
Wonders 發表於 2017-3-29 17:03

要望佢plug到新貴 玩家個d第六七plug先至唔播

認真我地唔會起小確幸訴苦區講緊自己嘢嘅時候po 容祖兒呀 謝安琪咁囉
Wonders 發表於 2017-3-29 16:52

咁之後吾會只係得依兩個區 多番多d吾同topic既post
咁每幅圖點都可以代表到某d意思
總係會有地方比你地貼出泥再加番幾句caption修飾個post

如果一幅圖咩意思都冇 就算貼係圖海冊都吾會太有討論重點
就好似音樂廳齋打個歌名 然後咩都冇 零討論價值

又去
hehehaha 發表於 2017-3-29 16:52

日日做運動 身體好

日日做運動 身體好
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 17:44

大隻yum

日日做運動 身體好
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 17:44

目及仔就目及仔啦

咁之後吾會只係得依兩個區 多番多d吾同topic既post
咁每幅圖點都可以代表到某d意思
總係會有地方比你地 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 17:43

民意要開返就係要開嫁啦

按你個思路諗音樂廳都要摺啦
呢舊嘢都係我幾年前開先嘅
我們的總和

民意要開返就係要開嫁啦

呢舊嘢都係我幾年前開先嘅 ...
Wonders 發表於 2017-3-29 17:48

睇黎係要清算你

Provocateur is so boring

4月29日來港的是Team 8成員

有啲暈

有啲暈
nicholashin 發表於 2017-3-29 17:59

你有冇睇醫生 ;(
我們的總和

你有冇睇醫生 ;(
Wonders 發表於 2017-3-29 18:00
有呀
只係上堂個Lab空氣唔流通

成功容入小圈子
John 發表於 2017-3-29 15:55

要亂入插咀再派膠引人注意

好想發洩

最近有點煩

民意要開返就係要開嫁啦

呢舊嘢都係我幾年前開先嘅 ...
Wonders 發表於 2017-3-29 17:48

我唔明點解要咁執著係個post係邊個開同幾時開
一開始都講佐我唔係睇人睇時間而整理d post
而係因應需要令大家更容易討論同埋可以吸吶多d新會員加入

我亦無意針對任何人

音樂廳如果本意係分享大家每日聽佐咩歌
討論下大家音樂口味 咁當然絕對冇問題
但並唔係好似依家咁好多時都只係就咁打個歌名
甚至係成班人連續一齊打堆一字歌名 那意義何在 討論價值何在?

再講民意
當然你地既意見我係會聽 桌遊區依類有討論重點既而且範圍較細既都會留底
但係我都唔可以齋聽曬你地既意見 而忽略cm整體權衡輕重
就好似你地成日話要ban兔兔
投票既話實會成功踢走兔兔
但可惜如果我真係咁做 得出黎既唔係民意 而係網絡欺凌

約左人又遲到 惟有影下相
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

而係因應需要令 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 18:36

你邊隻字見到我執著係個post係邊個開同幾時開
尋晚講完一次再講已經係口臭
我嘅論點你有冇睇清楚到

ban 87好明顯唔關我事啦 開到投票Po咩 好唔好
Admin唔會做呢啲嘢 提出黎有鬼用咩

唔該你唔好起度大仁大義講權衡輕重
你有冇做過嘢大家心裡有數
至少我唔係第一個人批評你
我們的總和

而係因應需要令 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 18:36

不過音樂廳個種聽歌法好似你都有份喎

JasOh103 發表於 2017-3-29 18:44

突破盲腸
我們的總和

JasOh103 發表於 2017-3-29 18:44

我冇話我自己冇如果我冇份 我一早就成個post del佐去啦

本身個post 一開頭就已經係咁 我都唔特登去改變
但既然依家要改制度既 就當然一次過改埋
我就係希望可以開個新post出泥
提供番個新既環境比大家 取締大家舊有既習慣姐