返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-8-21 22:05

本帖隱藏的內容需要積分高於 9300 才可瀏覽

有錢又點
你態度差又臭串自我中心真係抵你神憎鬼厭搵唔到真愛
dongbb2332 發表於 2017-8-26 11:59

搵個自稱well educated 同polite嘅人兄咪算。。

咁熱要賣旗
Yan 發表於 2017-8-29 23:02

「可唔可以賣支旗?」「唔!可!以!」
成個北區俾你地佔領曬!

我去左九龍灣賣
Yan 發表於 2017-8-30 13:57

即係荃個香港都被佔領。。

好想有人開個文學區。。想寫鬼故。。

王浩信+朱千雪個結局點解又咁SAD豬
bagfgfcde 發表於 2017-9-10 22:31

其實近得王浩信都無個安全。。連狗都要為佢擋槍。。

好玩wor
John 發表於 2017-9-17 13:15

我覺得dem beat好攰 係咪我本身都無咩團隊精神,唔會享受同一人做同一件事

乜come with me出咗國語版咩
jose 發表於 2017-9-19 12:11

跟我來 - 松崗李娜(國語)

開始吾用「禾」同「系」呢D MK字**
對文字有番DD執著 XDDD
相信巧快我就出到書同鄺囝睇齊 ^^ ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-19 22:17

出書唔洗文字叻。。有樣有身材都可以出寫真書。。

屮SiU霖屮 發表於 2017-9-20 01:23

【on.cc東網專訊】 歌手鄭欣宜以透視低胸裙出席活動,坦言這是由形象指導為她揀衫:「我比較保守,今日件衫遮到上頸。」問是否想行性感路線?她稱不會刻意性感,認為性感有很多不同類型,但就抗拒用Push Up Bra:「我已經肥,再着會好透唔到氣。(係咪避免着低胸衫?)都係,我有次同個模特兒朋友去游水,換衫時,佢話你個胸都幾靚,話我成日收埋佢。」
拍寫真自己收藏
至於會否出寫真?她即自嘲:「唔會,邊個買?或者大肚時影大肚寫真,但都只係自己收藏。」談到感情生活,她自認沒有對象。問是否跟男友分手?她說:「未結婚就係單身。(有冇人追?)都有,傾偈囉,有人想約我食飯,但冇時間。(着得性感吸引異性?)着衫係為自己而着,開心舒服就得。」

好明顯欣宜會同我影大肚寫真啦

減極咪又係咁
bagfgfcde 發表於 2017-9-20 12:19

講得好

有無勇士可以幫許廷鏗啜走粒青春痘?

真係好憎睇到「樂壇已死」呢四個字
點解咁多字唔用係都要用「已死」?
每打呢句既人就係將個樂壇進一步害死 ...
JasOh103 發表於 2017-9-30 18:49

咁要新歌手有吸引力得,鐘意一個歌手好講眼緣,唔通逼人鐘意咩

都係扣分喎
扣到冇十大 好合理姐
bagfgfcde 發表於 2017-10-6 15:18

唔合理

比我張床食左
dongbb2332 發表於 2017-11-5 22:12

**** 本內容被作者隱藏 ****又想揾啲無厘頭嘢發洩下情緒……
nicholashin 發表於 2017-11-17 14:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

咁係乜。。。
bagfgfcde 發表於 2017-11-17 23:01

本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

2332你是甚麼時候開始不愛我的?

樂壇已死
bagfgfcde 發表於 2017-11-24 08:25

其實我好憎你架bagfgfcde

d人講樂壇已死 其實自己根本冇聽過d歌
係咁2 聽d多人聽既膠歌就話樂壇冇啦
sita一事 大家聽翻佢既歌 先話好 ...
nicholashin 發表於 2017-12-1 16:17

其實無話觀眾負唔負責任,觀眾都係搵娛樂找樂子啫
作品打動到觀眾就自然會支持樂壇啦

hehehaha 發表於 2017-12-3 19:36

原來明星要去廁所。。。依家先知。。

Bluejays 發表於 2017-12-14 01:16

原來謝安琪識變性又識分身術