返回列表 發帖

[May/2017] 21安士音樂會

演唱會名稱:21安士音樂會
日期:2017年5月3日 (星期三.佛誕假期)
時間:20:15
地點:香港會議展覽中心Hall 5BC
票價:$680 / $480 / $280

Source: my903 facebook

多咗邊三個?

多咗邊三個?+1
Canto Music Picks 2024 Week 12
#1 神算 方皓玟

多咗邊三個?+2

多咗邊三個?
JayantL 發表於 2017-3-31 17:10

估係Big Four另外三個

阻住 發表於 2017-3-31 17:19

果3件樂壇小強死唔斷氣又出現

阻住 發表於 2017-3-31 17:19

唔似係
poster主辦冇另外三條友嘅唱片公司
而且張衛健要拍大台台慶劇邊得閑開show

一直都唔公布,好明顯呢三個人屬神枱級數

驚喜=Beyond
驚嚇=草蜢

一直都唔公布,好明顯呢三個人屬神枱級數

驚喜=Beyond
驚嚇=草蜢
jpadvd 發表於 2017-3-31 17:37

其實而家出Beyond都係一個驚嚇

另外三個係As One

我估鐵樹蘭

草蜢同big3好似係組合唔係樂隊咯

安哥好似真係好鍾意同人夾BAND WOR

可能多左梁漢文、李克勒、蘇永康

Lewis 發表於 2017-3-31 18:40

不過佢係香港樂壇男人瑞最積極求變嗰個嚟嘅
Canto Music Picks 2024 Week 12
#1 神算 方皓玟

不過佢係香港樂壇男人瑞最積極求變嗰個嚟嘅
HeithWong 發表於 31/3/2017 19:21
麟伯積極d

Lewis 發表於 2017-3-31 18:40

上次反應好似幾好wo

turn out安哥同SHE係多年老友

其實係咪淨係得我覺得安仔唱歌好難聽

麟伯積極d
kwanie 發表於 2017-3-31 21:04

積極俾人恥笑
【This is MC】澳門見

其實係咪淨係得我覺得安仔唱歌好難聽
kanxd 發表於 2017-4-7 00:35
把聲已經爛到一個點 不過老餅當中比較有heart咁解

下星期一賣飛
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

多咗邊三個?
JayantL 發表於 2017-3-31 17:10

好似話係李蘊果隊cream
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好似話係李蘊果隊cream
風見志郎 發表於 2017-4-7 11:17

咁不如 sun boyz
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁不如 sun boyz
星勤 發表於 2017-4-7 12:22

咁呢個音樂會會俾黃牛掃曬炒

我估鐵樹蘭
samson712 發表於 2017-3-31 18:21

如果係鐵樹蘭洗唔洗收咁埋beyond 又太驚嚇

回復 23# 風見志郎

幻想吓許志安唱不可沒友

可能多左梁漢文、李克勒、蘇永康
hehehaha 發表於 2017-3-31 19:04

似wor
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

音樂,注入靈魂,形成重量;
18人再次向無盡大海,探索音樂之旅。
由許志安領航,同Chochukmo、Dear Jane、RubberBand、Supper Moment,
於會展舞台出發;
多出來的3安士,
將成為樂迷,充滿未知數的寶藏

?

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

滯滯地喎,賣左個幾鐘都仲買到幾前下

充滿未知數的寶藏
hinz 發表於 2017-4-10 01:34

promote 就話迎接新伙伴....唔係為左介紹新band咁反高潮下話?

又唔公佈邊個,大佬啊邊敢買飛呀
一陣真係送禮勤,由安士變安屎㗎

可能係Hotcha宣布重組

How abt after10

可能係Hotcha宣布重組
nicholashin 發表於 2017-4-10 12:47

E-KIDS
論盡樂迷,敢愛敢恨

E-KIDS
星勤 發表於 2017-4-10 14:20

即刻想睇

903 宣傳廢到一個極點....
我覺得點會去唔到飛...

promote 就話迎接新伙伴....唔係為左介紹新band咁反高潮下話?
jpadvd 發表於 2017-4-10 11:32

草蜢
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

903 宣傳廢到一個極點....
我覺得點會去唔到飛...
PEACH 發表於 2017-4-10 16:24

彷彿信心大到唔駛宣傳都賣得晒,但而家d飛應該一半都未去到

聽完今日咆哮山莊訪問,都幾肯定新加入果3安士係鐵樹蘭

好啦,聽晚開show,許個靚願好想聽:
搖滾叛徙

14天
天使
有時
大人的科學

希望另外2安士係啲超驚喜既單位(呀Mi, 霆鋒, 張曼玉果類), 令無買霏入場既樂迷抱憾終生

希望另外2安士係啲超驚喜既單位(呀Mi, 霆鋒, 張曼玉果類), 令無買霏入場既樂迷抱憾終生 ...
阻住 發表於 2017-5-3 01:10

我有FF過係陳綺貞、盧廣仲同方大同

剛收到訊息:
$680門票 售$500
$480門票 售$250

可惜不設單售

Btw, 商台宣傳好少咁失威?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

聽完今日咆哮山莊訪問,都幾肯定新加入果3安士係鐵樹蘭
jpadvd 發表於 2017-4-23 00:23

咁就有機會聽到凡人對抗命運
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

好似有個係周爸爸
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實應該好好睇 最衰唔得閒

好似有個係周爸爸
HOTMAN 發表於 2017-5-3 13:01

有人話有藍奕Pong
媽我好亂

有人話有藍奕Pong
媽我好亂
hehehaha 發表於 2017-5-3 13:22

咩呀係鄧小巧

嘉姐已經開左2嘉賓其中一個係周爸,早前訪問許志安就話過有2個好兄弟出現,其中一個好耐冇唱過歌,所以opening act 係周爸+邦邦係最大可能。而呢個開場係承接上次完場既兩個小朋友