返回列表 發帖
嘉姐已經開左2嘉賓其中一個係周爸,早前訪問許志安就話過有2個好兄弟出現,其中一個好耐冇唱過歌,所以open ...
jpadvd 發表於 2017-5-3 16:20

佢既兩個好兄弟定係有兩個好兄弟
一陣係四哥同白粉康

佢既兩個好兄弟定係有兩個好兄弟
一陣係四哥同白粉康
艾石仔 發表於 2017-5-3 18:29

早知買飛撐周爸啦
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Rundown (紅字為跟許志安與17安士音樂會不同之歌曲)
1. 浪人 - 周國賢/劉浩龍

2. 我的天我的歌 - 許志安
3. Yellow Submarine - 6/Tim/Sunny/水

4. 爛泥/世紀末煙花 - 6/Sunny/水/Tim
5. 經過一些秋與冬 - 許志安
6. 哪裡只得我共你 - Dear Jane/許志安
7. 發現號 - All

8. 將冰山劈開 - 觸執毛/許志安
9. Imagine - All
10. 堅離地城 - All
11. {Unknown} - 觸執毛

12. 一家一減你 - 許志安/水
13. 風箏 - 6號
14. 休眠 - Sunny
15. 無盡 - 許志安
16. 不許你注定一人 - Sunny
17. 男人最痛 - Dear Jane
18. 最後晚餐 - Dear Jane/RubberBand
19. 說再見了吧 - Supper Moment feat. 6號/水

20. 非安全地帶 - 許志安
21. 煩擾中起舞 - 水/Sunny
22. 飛天 - RubberBand
23. 影子舞 - All
24. 火熱動感 Lalala - All
25. Yellow Fever - All
26. Goodnight - All

27. 凡人對抗命運 - 許志安/鐵樹蘭
28. 與神對話 - All
29. Queen - All

30. 山丘 - Sunny/6號
31. 冥想練習 - 水/許志安

32. 幸福之歌 - All

早知買飛撐周爸啦
l00540 發表於 2017-5-3 20:11

梁文禮一早已經放哂風
不過個節目冇人聽
冇計

頂呀
Rundown一樣嫁?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

頂有周爸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

有周爸爸
無力將天氣逆轉。

喊岀黎
俾錢去睇re run
02 著地 - 鄧麗欣

喊岀黎
俾錢去睇re run
hinz 發表於 3/5/2017 21:14
多左首經過一些秋與冬架
好貴架

前面果d都算,聽到將冰山已經知不妙

奶野添

re-run咁誇張?

之後開始唔同啦
堅離地城同埋一首未public 既英文歌

喊岀黎
俾錢去睇re run
hinz 發表於 2017-5-3 21:14

就算同一首歌,Live Performance 每次都唔同嘛,咁諗會唔會好少少?

之後開始唔同啦
堅離地城同埋一首未public 既英文歌
kwanie 發表於 2017-5-3 21:29

你肯定之後唔一樣?
02 著地 - 鄧麗欣

你肯定之後唔一樣?
hinz 發表於 3/5/2017 21:37
cut歌係咪唔同先

又話有鐡樹蘭~

鐵樹蘭會唔會唔夠 pop, 入埋場 show 會怪?

Sunny變聲咪鐵樹
唔好再唱mk 歌啦好嗎

而家仲有邊幾安士未出現?

Dear jane做乜係咁強姦人地d歌
02 著地 - 鄧麗欣

原來係re-run 當初仲掙扎過買唔買飛 真係好彩

原來係re-run 當初仲掙扎過買唔買飛 真係好彩
心靈雞湯 發表於 3/5/2017 22:06
係rerun 咩

有唱新歌 說再見了吧

好在無買飛啫!唔係真係悶到.....

好在無買飛啫!唔係真係悶到.....
hin0526 發表於 2017-5-3 22:30

Me2,好在特價飛唔算減得勁,無衝動去買

許生創新
=)

估中左凡人之後係與神對話
下隻應該係朝聖喎

Rundown一摸一樣?

Rundown一摸一樣?
sunny 發表於 3/5/2017 22:47
自己睇啦

死都要唱山丘 lol

Rundown (紅字為首次演歌曲)
**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2017-5-3 20:39

首歌叫goodnight LOL
02 著地 - 鄧麗欣

想睇rundown

有鐵樹蘭!!!

鐵樹蘭 睇fb live都覺個feel好正呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

真係鐵樹蘭。。

想睇rundownnnnnn

正呀有冥想練習live

睇rundown~~

睇下rundown先

Rundown (紅字為跟許志安與17安士音樂會不同之歌曲)
**** 本內容被作者隱藏 **** ...
kwanie 發表於 2017-5-3 20:39

師兄你仲要比較埋有咩唔同好堅WOW

果然鐵樹蘭

有周爸爸早知買飛~

re run???

Rundown?????

睇rundown~~

睇下rundown~~~~

here for rundown~

rundown???? 我要睇

入黎支持kl
好彩冇買霏
我們的總和

If they replace 山丘 with 老人與海 (similar theme, but I guess more personal?) i would have no complaints