返回列表 發帖
阿水同sunny都有玩插水,好癲
後半段氣氛係好好囉,前面靜d原因除左因為重覆上次之外,係因為1阿tim囉,佢一開聲就cool down全場,係得“男人最痛”幾好

want see rundown

後半段氣氛係好好囉,前面靜d原因除左因為重覆上次之外,係因為1阿tim囉,佢 ...
jpadvd 發表於 2017-5-4 00:04

err你係指among dear jane solo嗰啲歌?

Dear jane成晚最好係改編左男人最痛

dear jane個part好好

回復 90# CunninG

其實你有睇viutv開頭十首真係覺得會有8成一樣,而家臨尾埋數原來冇八成,六成者

杜生唱凡人對抗命運好似唱到就快暈低咁

杜生唱凡人對抗命運好似唱到就快暈低咁
timothy1704 發表於 2017-5-4 00:13

但不得不佩服成50歲人仲有心有力,仲咁熱血,好型!

個show好正wor

商台咁神秘一直唔公布個三安士既意義係邊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

睇rundown

想睇rundown

睇rundown

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Rundown

入來睇下rundown

想睇RUNDOWN

商台咁神秘一直唔公布個三安士既意義係邊
hinz 發表於 4/5/2017 00:20
仲諗住係三個一二線點知係鐵樹蘭 =__=

真係好想喺現場支持呀!

如果3安士係beyond,咁神秘就明...
Btw 最後草蜢有出現

後半段氣氛係好好囉,前面靜d原因除左因為重覆上次之外,係因為1阿tim囉,佢 ...
jpadvd 發表於 2017-5-4 00:04

He is there to provide the visuals. That shirt!

睇rundown

估到有鐵樹蘭,但估唔到有endy

https://newears.hk01.com/%E8%AE% ... A%E5%9C%96%E9%9B%86
完整rundown+相集

如果3安士係beyond,咁神秘就明...
Btw 最後草蜢有出現
PEACH 發表於 2017-5-4 01:31

草蜢唔切合主題囉
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

crossover得幾好, 有火花, 除左dear jane之外
tim除左唱歌係最在狀況外, 連講野都係最差 lol
最驚喜係阿水唱k歌都唱得好好
endy爸爸既live依然係世界級咁難聽

crossover得幾好, 有火花, 除左dear jane之外
tim除左唱歌係最在狀況外, 連講野都係最差 lol
最驚喜係阿水 ...
chkalu 發表於 2017-5-4 11:35

其實 TIM講左D咩呀?
【This is MC】澳門見

其實 TIM講左D咩呀?
lemontea1069 發表於 2017-5-4 11:46

臨尾每個單位都講感言
大家都講左d比較有意義既說話
大概話今晚呢個機會好難得, 唔知幾多年後先可以再有
希望可以令香港有多d唔同類型既音樂存在到, 會發揚光大等等
唯獨係tim講得比較廢, 又窒晒口
"er....其實我都唔捨得個show完....er....um....我覺得今晚好special好特別"
大概係咁 lol