返回列表 發帖
話明音樂論壇, 歌點少得
銅: C3PO - 李克勤 [10]

銀: 我錯 - J.Arie [16]

金: 一蓮托生 - 迪子 [20]

Next: 至膠會員
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

金: 一蓮托生  ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:15

阿如竟然輸
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一蓮托生生生生生生生生生生生生生生生生生生!!!!!!!!

豆漿係咪要唱live

痴線架 我要學老千02年咁踎低噴飯謝票

Any 肥
多謝我既 fans 我見到你地呀
多謝咁多位版主無私付出
多謝咁多位會員對cm不離不棄

呢個獎係屬於大家
希望未來既日子係cm仲見到大家

豆漿係咪要唱live
ed8671ed 發表於 2017-4-1 22:16
佢日日都live 唔爭在而家live多次

金: 一蓮托生  ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:15

滴子

Any 肥
多謝咁多位版主無私付出
多謝咁 ...
-Prince- 發表於 2017-4-1 22:17

實至名歸嗄

Any 肥
多謝咁多位版主無私付出
多謝咁 ...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跟住黎d好有 "特色" 嘅會員
話說呢位歌手都有至賿嘅一面

金: CLWR [20]
銀: kk8733 / 酷愛903 [19]
銅: hkwilliamsiu [18]

NEXT: 最mean會員

有請chanchan0909 獻唱^^

kk8733還是欠幾步

跟住黎d好有 "特色" 嘅會員
話說呢位歌手都有至賿嘅一面

金: CLWR [20]
銀: kk8733 / 酷愛903 [ ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:20

票數好近

kk8733還是欠幾步
bagfgfcde 發表於 2017-4-1 22:21

輸比新人

雙銀
HORSE ar

希望免免拎唔到獎之後傷心欲絕自殺

CLWR 有無懶人包?

強行頒比四個人

Any 肥
多謝咁多位版主無私付出
多謝咁 ...
一間你可能仲有獎

真係實至名歸!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

喂呀!搵人答我,我潛咗水太耐

賴爽 發表於 2017-4-1 22:24

請留意噴言大獎
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

睇Pun言提名

有請chanchan0909 獻唱^^
stopzi 發表於 2017-4-1 22:20
都唔係我拎獎 唱咩唱
你想唱咪衝上台唱囉

m. 衝蘭很慘 Sorry 打錯字,衝>衛。上一首冠是去年的穿花蝴蝶 [CM共和榜2016 沒有任何janice冠軍作品] (CLWR)
我們的總和

天后又點只一面, 仲有mean嘅一面

金: kwanie [19]
銀: nicholashin [14]
銅: nicknicknick [13]

NEXT: 我最喜愛的頭像

有請derder

一陣頒噴言就知有幾膠

m. 衝蘭很慘 Sorry 打錯字,衝>衛。上一首冠是去年的穿花蝴蝶 [CM共和榜2016 沒有任何janice冠軍作品] (C ...
Wonders 發表於 2017-4-1 22:25

睇Pun言提名
stopzi 發表於 2017-4-1 22:25

吓,憑一句就做到最膠會員 ..

我最喜愛的頭像

大家好, 我係 DER, 好高興今晚可以頒 我最喜愛的頭像 呢個獎
要成為最喜愛頭像嘅條件有兩個, 首先第一眼望上去要係令人印象深刻嘅, 其次係每當你睇到呢個頭像係會會心微笑嘅,
以下落黎呢幾個得獎單位都做到我上面講嘅兩個條件, 我地一齊睇下 我最喜愛的頭像 最後五強 入圍嘅有:

1. HOTMAN

2. KITSTON

3. 風見志郎

4. harryharry

5. ed8671ed
我們的總和

吓,憑一句就做到最膠會員 ..
賴爽 發表於 2017-4-1 22:26

其實仲有好多..
我們的總和

我最喜愛的頭像

大家好, 我係 DER, 好高興今晚可以頒 我最喜愛的頭像 呢個獎
要成為最喜愛頭像嘅條件有兩 ...
Wonders 發表於 2017-4-1 22:26

aga入唔到圍好嬲

aga入唔到圍好嬲
RVHOCPC 發表於 2017-4-1 22:27

AGA又要Runaway喇

其實仲有好多..
Wonders 發表於 2017-4-1 22:26

如果有語錄就好

終於有獎

我最喜愛的頭像 銅獎

HOTMAN [11]

KITSTON [11]
我們的總和

Sing Mean~~ Sing Mean~~

下次我用我自拍照去參選最佳頭像好不好?

終於有獎
nicholashin 發表於 2017-4-1 22:27

mean幾句黎聽下先

下次我用我自拍照去參選最佳頭像好不好?
賴爽 發表於 2017-4-1 22:28

支持

唔使食白果
nicknicknick 發表於 2017-4-1 22:27

你下年一定可以拎金!

如果有語錄就好
賴爽 發表於 2017-4-1 22:27
http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=12689&pid=980834
比個例子

支持
ed8671ed 發表於 2017-4-1 22:29

會唔會十甲不入 

我最喜愛的頭像 銀獎

風見志郎 [12]

ed8671ed [12]
我們的總和

http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=12689&pid=980834
比個例子
nicholashin 發表於 2017-4-1 22:29

我明白了。

我最喜愛的頭像 銀獎

風見志郎 [12]

ed8671ed [12]
Wonders 發表於 2017-4-1 22:30

各位會員真係愛雅
呢張唔係咁靚都有漿

剛才d獎d票數

版主: CunninG [5] / chanchan0909 [8] / ed8671ed [11] / 屮SiU霖屮 [12] / -Prince- [17] /

金曲: 一蓮托生 [20] / 我錯 [16] / C3PO [10] / 不意外的意外 [8] / 一隻小豬 [6] / 難得一遇 [6] /

至膠: CLWR [20] / 酷愛903 [19] / kk8733 [19] / hkwilliamsiu [18] / kayzzz [15] /

最mean: kwanie [19] / nicholashin [14] / nicknicknick [13] / jose [12] / harryharry [11] /

我最喜愛的頭像 銅獎

HOTMAN [11]

KITSTON [11]
Wonders 發表於 2017-4-1 22:28

竟然拎呢個獎

我會致力培養cm成為一個養眼既壇 係新既一年希望好圖有好報 多謝

五強全部攞獎嗎

harryharry 要大家一直都要記住 J.Arie 永遠都係主角

我最喜愛的頭像 金獎

harryharry [17]

Upcuming: 壇草
我們的總和

比個例子
nicholashin 發表於 1/4/2017 22:29
你當cm係算草紙?
講完都覺得自己mean