返回列表 發帖
應該係簽名
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

講完都覺得自己mean
kwanie 發表於 2017-4-1 22:32

說粗口真係好PUN

我最喜愛的頭像 銅獎

HOTMAN [11]

KITSTON [11]
Wonders 發表於 2017-4-1 22:28

總算執番個gem

講完都覺得自己mean
kwanie 發表於 2017-4-1 22:32
你研究到你講左咩粗口未呀

我最喜愛的頭像 銀獎

風見志郎 [12]

ed8671ed [12]
Wonders 發表於 2017-4-1 22:30

頒比五個人

剛才d獎d票數

版主: CunninG [5] / chan ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:31

早知開多個ac投祖絲喇

竟然拎呢個獎

我會致力培養cm成為一個養眼既壇 係新既一年希望好圖有好報 多謝 ...
HOTMAN 發表於 2017-4-1 22:32
期待你既新icon

你研究到你講左咩粗口未呀
nicholashin 發表於 1/4/2017 22:36
完全係唔知佢upmud7

頭像同簽名都然要匹配, 講到簽名一定有佢

金: [19]
joey2009 - 8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!
風見志郎 - 「你們的留言我全部都有看...你們啊,不要那麼sweet好不好!!給我聽好,2017我一定會出新歌,一定會有演唱會!不來的就打屁股!」

銀: [8]
KITSON - [你。老不老?] 爺爺超鍾意笑口棗 怕醜草 和跳舞 婆婆超愛慢半拍  為灶罅 黏膠布
chanchan0909 - 自己先做一個好人,然後找和你相仿的人做你的朋友。能如此,友誼才能穩固地成長。--- 西塞羅

銅: 從缺

NEXT: 我最喜愛貼圖

剛才d獎d票數

版主: CunninG [5] / chan ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:31
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

頭像同簽名都然要匹配, 講到簽名一定有佢

金: [19]
joey2009 - 8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉, ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:40

金獎太強拎左兩個獎應該可以番屋企啦

新增設獎項, 話曬而家都係以圖回人, 所以我地都緊貼潮流
金: Fantasy J.Arie 翻撻屎 [16]

銀: 腫脹phil lam直線流眼淚 [15]

銅: 祖祖煞科擘臂舞 [13]

電到發癲容祖兒 [13]

NEXT: 壇草
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-4-1 22:41

佢好應該入三甲

恭喜幾位有J既女歌手

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-4-1 22:41

條友咁廢 已經算少啦

跟住我地有d代表人物要出場
有請我男神出場同大家頒獎

金: -Prince- [19]

銀: ed8671ed [17]

銘: HOTMAN [16]

NEXT: 老餅會員

王子拎左幾多個獎

新增設獎項, 話曬而家都係以圖回人, 所以我地都緊貼潮流
金: Fantasy J.Arie 翻撻屎 [16]

...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:45
匡匡咁發力都無金獎

恭喜王子

終於唔洗做某豆漿會員成日講嘅空氣草

匡匡咁發力都無金獎
nicholashin 發表於 2017-4-1 22:52

原本係佢帶頭, last day被超前

佢好應該入三甲
jasonng 發表於 2017-4-1 22:46
條友咁廢 已經算少啦
bagfgfcde 發表於 2017-4-1 22:48
對手太強
原本係佢帶頭, last day被超前
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:54
係咪有會員做數

又係佢, 樂壇老餅都有佢份

金: timmy [24]
銀: -Prince [18]
銅: kwanie [15]

NEXT: 單身會員

可唔可以比個micstand我
成件事真係好變態 咁多人投票比我

Anyways love you all

單身呢個身份, 要搵個女強人出黎高呼"我得左"

金: jose [15]
銀: bagfgfcde [14]
銅: Wonders / John [13]

NEXT: 我最喜愛情侶

依家有請壇草三甲po自拍!

跟住我地有d代表人物要出場
有請我男神出場同大家頒獎

金: -Prince- [19]

銀: ed8671ed ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 22:50

嘩 好多獎丫 多謝投票既美會員

我會考慮整容報答大家!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

銅: Wonders  ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:00

陰公豬 單身會員冇人投豆漿
多謝大家 <3
我們的總和

electric 發表於 2017-4-1 23:00

希望金獎會員po先

嘩 好多獎丫 多謝投票既美會員

我會考慮整容報答大家!
HOTMAN 發表於 2017-4-1 23:00
要唔要我幫你貼你既背心美圖?

支持金銀獎會員po相
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

快d啦!
Po相po相

要唔要我幫你貼你既背心美圖?
nicholashin 發表於 2017-4-1 23:03

不了 你私自享用啦

electric 發表於 2017-4-1 23:00

絕對支持嗄

情侶緊係要擺心心

金: timmy + kk8733 [21]
銀: nicholashin + HOTMAN [18]
銅: chanchan0909 + kk8733 [17]

NEXT: 最淫會員

不了 你私自享用啦
HOTMAN 發表於 2017-4-1 23:04

自!私!

一係金獎先 一係銅獎先

快d啦!
Po相po相
electric 發表於 2017-4-1 23:03

係囉係囉連Sia都露左樣

情侶緊係要擺心心

銅: chanchan0909  ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:05

ed終於甩難
我們的總和

情侶緊係要擺心心

kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:05

無我份 好感動

銅: Wonders  ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:00

OMG
多謝大家 <3

BTW 希望王子po自拍

不了 你私自享用啦
HOTMAN 發表於 2017-4-1 23:04
好野要同大家分享

[hide=3500][/hide]

我接受唔到囉
我父母咁sweet

情侶緊係要擺心心

恭喜yummy拎左兩個金獎
尤其係情侶大獎!

情侶緊係要擺心心

銀獎實至名歸
金獎銅獎都好嘔心

自!私!

一係金獎先 一係銅獎先
ed8671ed 發表於 2017-4-1 23:05

梗係睇王子!

-Prince-請正面回應問題

萬眾期待啊!!!

金: 屮SiU霖屮 [27]
銀: SA弟林 [18]
銅: chanchan0909 / HOTMAN [15]

NEXT: 噴言

有請s會員

梗係睇王子!

-Prince-請正面回應問題
HOTMAN 發表於 2017-4-1 23:09

銅獎先啦

豆漿金唔到
早知開多20個ac投佢

萬眾期待啊!!!

有請 ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:10

美版主咁都贏
竟然輸比發力足成個月既對手

BTW 最純潔會員 (0票yum會員)
ed8671ed / Wonders / kevinlai1621 /

萬眾期待啊!!!

有請 ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-1 23:10

早知用多個account投比豆漿 咁我就保清白之身