返回列表 發帖
單身呢個身份, 要搵個女強人出黎高呼"我得左"

金: jose [15]
銀: bagfgfcde [14]
銅: Wonders / John [13]

NEXT: 我最喜愛情侶
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

情侶緊係要擺心心

金: timmy + kk8733 [21]
銀: nicholashin + HOTMAN [18]
銅: chanchan0909 + kk8733 [17]

NEXT: 最淫會員

萬眾期待啊!!!

金: 屮SiU霖屮 [27]
銀: SA弟林 [18]
銅: chanchan0909 / HOTMAN [15]

NEXT: 噴言

有請s會員

BTW 最純潔會員 (0票yum會員)
ed8671ed / Wonders / kevinlai1621 /

繼續票數分怖
貼圖: Fantasy J.Arie 翻撻屎 [16] / 腫脹phil lam直線流眼淚 [15] / 祖祖煞科擘臂舞 [13] / 電到發癲容祖兒 [13] / Gin Lee 親自教大家喳炸揸咋 [9] /

壇草: -Prince- [19] / ed8671ed [17] / HOTMAN [16] / John [9] / seeseetv [6] / chanchan0909 [6] /

老餅: timmy [24] / -Prince- [18] / kwanie [15] / John [11] / 屮SiU霖屮 [9] /

單身: jose [15] / bagfgfcde [14] / Wonders [13] / John [13] / chanchan0909 [11] /

情侶: timmy + kk8733 [21] / nicholashin + HOTMAN [17] / chanchan0909 + kk8733 [16] / ed8671ed + kk8733 [13] / 艾石仔 + kk8733 [12] /

yum: 屮SiU霖屮 [27] / SA弟林 [18] / chanchan0909 [15] / HOTMAN [15] / electric [13] / lemontea [10] / timmy [9] / jasonng [7] / nicholashin [7] /

噴言:

究竟這首歌有沒有涉嫌宗教?[14] /
我退出肛湖三年啦 我經已冇咸故啦 我已經受戒三年 戒色戒飲戒含戒嫖戒愛做的事情
我玉潔冰清三年 純過純淨水緊過未開過的汽水樽蓋 [13] /

衝蘭很慘 Sorry 打錯字,衝>衛。上一首冠是去年的穿花蝴蝶 [12] /
你就真係傻。點解之出唔到碟。紅館冇fans。就係歌太偏。同主流差太遠。出碟係要搵錢。冇錢搵人哋點維持。就同你自以為聽偏門歌就好似好高質咁 。傻x一個。 [11] /
其實我想講呢 我喺 CM 最乖 我認第 2 無人認第 1
但係你地成日話我 yum  係咪唔抵得我咁乖  [11] /
NEXT: 至噴走勢

最噴走勢

stopzi

X>X>X>X>4>X>10>X>X>X>X>X>X>X>X>X>X>X>2>1>2>1>3>2>3>2>3>1>10>2>1

NEXT: 健談會員3甲

先黎銅獎
女銅 - rubylovesss [0]

雖然佢未發一言, 但會員間經常提及佢, 女銅都好值得俾佢

男銅 - RVHOCPC [1908]
第5位

原本最無敵人嘅佢, 最後一日都被人迫落男銅

銀獎
女銀 - nicholashin [1966]
第3位

多得佢做左人阿媽, 女歌手3甲AP先有得同男歌手鬥過

男銀 - stopzi [1940]
第4位

有個咁靚嘅走勢, 點會無佢份

金獎
女金 - 屮SiU霖屮 [2456]
第1位

夠霸氣, 又貼今日題啦

男金 - HOTMAN [1972]
第2位

最後1日反超前, 一家人都好豐收

NEXT: 白果大獎

吓 我幾時鍾意過最好時光?
nicholashin 發表於 2017-4-1 23:40

有phil之餘, 又配合下女歌手ma

白果大獎
話曬都幫我代左一日班, 無功都有勞
投票類/榜分類有入圍又無份攞就俾佢啦

seeseetv

今年頒獎禮完滿結束, 希望大家盡興, byebye

有冇完整得獎名單喔
ed8671ed 發表於 2017-4-1 23:48

update緊, 係2樓

辛苦晒
做乜唔頒返個貢獻獎俾自己
ed8671ed 發表於 2017-4-1 23:53

做個獎俾自己唔岩我Style

比我睇
HOTMAN 發表於 2017-4-1 23:59

不如直接公開啦

可能有你wo
HOTMAN 發表於 2017-4-2 00:04

我無呢d yum照

對賽果非常滿意
都話架啦 黎黎去去都係嗰幾個人喺到日日夜夜幫我做勢
事實上我根本唔 yum {:1_11 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-2 04:50

0票嘅先係最純潔, 其他只係少yum同大yum嘅分別

我有票已經證明CM會員好唔專業
bagfgfcde 發表於 2017-4-2 09:05

要尊重選舉結果

髮下力先
John 發表於 2017-4-4 15:42

滿意賽果嗎

如果你親手頒比我會開心d
John 發表於 2017-4-4 16:00

你想我點親手頒

佢可能約緊你上佢屋企
nicholashin 發表於 2017-4-4 16:08

敲穿佢門口

it's 4pm
John 發表於 2017-4-4 16:18

3am先得