返回列表 發帖

肚餓就會忟憎 Kary:老公要餵飽我 我好大食㗎

吳雨霏(Kary)、林欣彤、林奕匡、黃浩琳、樂隊Supper Moment、組合C AllStar成員釗峰及On仔今日喺鑽石山出席「饑饉30」2017啟動禮,Kary話試過因為工作關係,全日都冇食過嘢,只係飲嘢,不過她笑住話:「我肚餓會好忟憎。」記者笑話咁你老公咪好慘?Kary就笑笑口咁話:「所以佢要餵飽我,我好大食㗎,我指講嘢呀!」問佢係咪飯桶?佢話就算開演唱會,都要食飯,因為佢覺得食飯先有能量。

Kary又講到之前到四川、蒙古探訪,了解當地居民嘅生活,佢話:「我老公都有同我一齊去蒙古,都會改變到佢嘅人生。」佢透露早前曾同公司講今年想多做慈善工作,亦定咗喺大陸幾場演唱會。今年冇時間「造人」?佢話:「講咗今年工作先,我仲後生。」

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Kary有需要可以搵我
我晚晚餵飽你
Happy and Blessed.

大食同講嘢有咩關係?

我又餵

大食同講嘢有咩關係?
Jacz 發表於 2017-4-1 20:13

完全唔知佢想up乜

Yum
利申:唔係鏡粉

完全唔知佢想up乜
Lewis 發表於 2017-4-1 21:23

問霏所答  

Kary, 我想比你老公餵飽

講到1999

睇錯以為係淫Kay

講野九唔搭八。。

我想餵飽你老公喔

Kary, 我想比你老公餵飽
newguy 發表於 2017-4-2 02:58

介紹佢好姊妹Miki 俾你
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

講野九唔搭八。。
kk8733 發表於 2017-4-2 15:13

似你

似你
hehehaha 發表於 2017-4-2 22:05

可以餵腐竹雞蛋糖水

可以餵腐竹雞蛋糖水
stopzi 發表於 2017-4-2 22:08

你係咪想試味
我們的總和

你係咪想試味
Wonders 發表於 2017-4-2 22:08

我邊有咁好福氣

似你
hehehaha 發表於 2017-4-2 22:05

咁樣我是歌手嗎??

可以餵腐竹雞蛋糖水
stopzi 發表於 2017-4-2 22:08

點解無白果??

你想餵hehehaha??

佢地D老公都似幾好味咁
【This is MC】澳門見

想餵飽kary
准我喜愛的都可伸手抱抱

好想被kary老公 餵奶俾我飲
nonkul

唔係有傳聞余文樂頂唔順佢太大食所以散咗咩

唔係有傳聞余文樂頂唔順佢太大食所以散咗咩
electric 發表於 2017-4-4 07:11

咁驚。。

如果係咁。個男人好慘。

女人鼻大性慾大。。

好想被kary老公 餵奶俾我飲
SA弟林 發表於 2017-4-3 18:34

你咁大食。。

講咁耐都冇人想俾Kary餵飽?