返回列表 發帖

曾遭鍾嘉欣吳若希鄭俊弘「蹺起」 何哲圖入馬會欷歔扯煙

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170414/56560675

身為唱片公司老闆嘅何哲圖,佢個名最近不時出現喺娛樂新聞,點解?之唔係因為佢旗下嘅阿Fred鄭俊弘被指一腳踏兩船,撻着上緊位被力棒嘅何雁詩。

上周三(5日)事件曝光後,何哲圖傍實愛將阿Fred現身回應否認同何雁詩撻着,第二日何哲圖出席活動仲堅稱阿Fred同何雁詩二人係朋友相處,佢仲自信滿滿咁話:「如果佢哋拍拖會同我講!」點知,唔夠半日阿Fred拖實何雁詩現身機場公開認愛,真係兜巴摑落老闆度!(相關新聞: http://bit.ly/2oEyeOi

何哲圖畀愛將一嘢蹺起都唔係第一次,之前仲有:鍾嘉欣閃婚兼生B、吳若希閃電復合兼有喜、有傳許廷鏗約滿離巢,加埋今次阿Fred同何雁詩事件,都咪話唔hurt!畀至親嘅愛將們蹺起,身心飽受摧毀嘅何哲圖日前就畀《蘋果》讀者Karen發起一個人好欷歔咁遊旺角。

讀者Karen憶述:「見到佢嗰陣佢拎住個環保袋喺信和行出嚟,個樣好憔悴,之後行咗去隔籬馬會,出嚟嗰陣見佢邊行邊望住馬路,但又唔係想截車,唔知佢想點。」當時何哲圖企咗大約兩分鐘,就過對面馬路,再企喺嗰垃圾桶隔籬扯煙,Karen說:「佢好似好唔自在咁,扯咗兩啖就急急腳走人,去咗超市唔知買咩。」

唉……見到何哲圖,真係想同佢講:「在心中!」

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

抵L死
利申:唔係鏡粉

如珠如寶如C3PO

月巴圖早年睇死坤哥紅唔起,今次有一點心涼。

月巴圖早年睇死坤哥紅唔起,今次有一點心涼。
hkwilliamsiu 發表於 2017-4-14 15:02

坤坤而家都紅唔起啦。同星夢班野有咩分別?

若雞幫佢解話~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

若雞幫佢解話~
表妹保莉 發表於 2017-4-14 17:48

寧願聽星夢班野都唔聽隻飛蛾喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

若雞幫佢解話~

xx 坤 有903 最男wor ,
連許志安,克勤都拎過1 次ja
xx 坤有2 次ar ,
下年可以挑戰張學友la @.<

xx 坤 有903 最男wor ,
連許志安,克勤都拎過1 次ja
xx 坤有2 次ar ,
下年可以挑戰張學友la @.< {:4_ ...
一個小子 發表於 2017-4-14 19:36

宜家d頒獎禮都變質啦,點可以同以前對比

抵L死啦…你點對Jade欣宜Linda呀
Linda隻碟搞幾年最後得果兩首歌,俾晒好歌吳弱希,仲要一隻係Linda同祖藍夾份自己寫,原本星娛樂喺佢走左之後公司幫Linda出隻碟質素好幾多呀,雖然都係精選,但歌同MV都有質素D
欣宜更加係俾佢投閒置散,都係靠自己做出成績來
Jade唔跟佢走係正確嘅

若雞幫佢解話~

坤哥好紅lo homo
個個師奶都鍾意, CM會員hkwilliamsiu都鍾意
個個都買坤哥d碟
紅館show爆哂
試問星夢班野邊個出道開到紅館再攞兩年最男
無,係無呀!
eason都唔得la!
何哲圖唔要我家坤坤
係抵死
係孽呀

我諗星夢都就黎執架喇
成間公司無一個可以成到氣候
D班底又廢到乜咁... 過期罐頭

抵L死啦…你點對Jade欣宜Linda呀
Linda隻碟搞幾年最後得果兩首歌,俾晒好歌吳弱希,仲要一隻係Linda同祖藍 ...
amy 發表於 2017-4-14 20:10

Let's not forget in late 2013 月巴圖 tried to force / trick Kay and Super Girls 從星煥國際轉到TVB旗下唱片公司星夢娛樂, Kay and Super Girls 醒水唔簽

若雞幫佢解話~
表妹保莉 發表於 14/4/2017 17:48
幾千個LIKE ?~ 有無咁誇

坤哥好紅lo homo
個個師奶都鍾意, CM會員hkwilliamsiu都鍾意
個個都買坤哥d碟
紅館show爆哂
試問星夢班野 ...
hehehaha 發表於 2017-4-14 20:19

坤坤唔算紅, 但起碼靠自己闖出名堂.

月巴圖花盡心思, 又有TVB撐腰, 勁歌基本是星夢主場, 但點算都是搞到眾叛親離, 應該要好好檢討一下,始終歌曲才是靈魂, 應該要選適合的歌曲給歌手演譯, 歌手才不會有離心.

該捧既唔捧...抵死...