返回列表 發帖

吳若希頂替「世紀賤男」鄭俊弘 7月紅館開騷

24歲吳若希(Jinny)去年意外有咗,懷孕初期點都唔認,不過多次被人影到肚凸凸,又去咗男友Alex喺澳門嘅豪宅安胎,再講陀B係一件喜事,吳若希之後就大方認陀囡囡Giselle,今日有周刊指,臨盆在即嘅吳若希,7月將頂替「世紀賤男」鄭俊弘開紅館騷。

據報道講吳若希要生B、鍾嘉欣長居加國、許廷鏗想離巢,鄭俊弘絕對係星夢力捧歌手之一,點知近日爆出鄭俊弘背未婚妻暗交何雁詩,形象插水,得罪公司老闆何哲圖,鄭俊弘被掟入雪櫃,何哲圖將紅館7月個檔期俾咗吳若希,而吳若希預產期4月尾,佢就會快速收身,以最佳狀態示人,吳若希一向係「爸B」何哲圖愛將,早前大肚已經講過生完就復出,今次見何哲圖7月個檔唔知搵邊個去頂,佢就好快應承,報道又指,吳若希最近多咗喺社交網貼相係為咗keep人氣囉!

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56587965&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170420

如果係真吾知入座率過吾過一半

下 ... 點計都俾Alfred 開先啦

盏佢比人笑

CURRY NG生完之後相信已經冇晒商業價值

憑什麼?去紅館開個走曬音又唔夠氣既演唱會?
紅磡殯儀館係隔離啵

對其它努力實現紅館夢的歌手黎講, 簡真係侮辱

不如整個張家誠/黃安弘/徐洛鏘作品展仲多人睇

嘩, 不如俾走數kay喇
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪笑話黎架?
【This is MC】澳門見

好明顯笑話一單,佢唔洗坐月咩
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

一定係生完即刻開工啦
利申:唔係鏡粉

盏佢比人笑

CURRY NG生完之後相信已經冇晒商業價值
lblemon 發表於 2017-4-20 14:18

點會無。可以拍KFC 廣告

好明顯笑話一單,佢唔洗坐月咩
fifty1205 發表於 2017-4-20 14:49

坐住唱歌LOR。。

不如比hana開紅館
唱30次一輩子守候
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

不如比hana開紅館
唱30次一輩子守候
John 發表於 2017-4-20 14:58

唱完三十次。。破香港記錄啦。

俾鄭俊弘開啦

不如比hana開紅館
唱30次一輩子守候

Encore:七岁,傻瓜裡的童話

紅館而家點會變成咁咖……叫我花錢睇呢d。咪搞~~~~

老老實實,佢有冇戴過耳筒聽下自己錄出黎嘅作品呀?!
知唔知自己咩vocal呀? 刺耳又冇音準

紅館真係變咗阿豬 ...
光怪陸離 發表於 2017-4-20 15:35

仲有阿牛

不如比hana開紅館
唱30次一輩子守候

支持呀 呢個好吸引
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

24歲吳若希(Jinny)去年意外有咗,懷孕初期點都唔認,不過多次被人影到肚凸凸,又去咗男友Alex喺澳門嘅豪宅 ...
~love1314~ 發表於 2017-4-20 14:03

可能孖住其他星夢歌手如Hubert同Hana開呢! 咁樣一場應該開到嘅。

星夢群星演唱會都算啦, 1個吳若希一黎就紅館會唔會過份左d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

俾鄭俊弘開啦
阿mark 發表於 2017-4-20 15:18

係攞,佢孖住何小姐情侶檔有睇頭。不過激嬲何生冇運行。

個rundown係咪會係咁?

吳若希「世紀賤男」 紅館演唱會

9:30pm start

1. 越難越愛 (Dance Version)
2. 眼淚的秘密 (Jazz Version)
3. Accapella Medley with : 高山低谷 / 青春頌 /一 / 矛盾一生 / 可以背負更
多 / 越難越愛 / 女神 / 我的宣言 / 不許你注定一人 / 無盡
4. 炊煙
5. 廣場舞 Medley: 越難越愛 / 鎂光燈下 / 心急人上 / 愛情
當入樽 / 全身暑假 / 陽光點的歌
6. 喜氣洋洋 (星煥群星+派壽包)
7. 我沒有傷心
8. 知己 (許廷鏗合唱)
9. 暗戀 (胡鴻鈞合唱)
10. 我們都受傷
11. 越難越愛 (HANA合唱)
12. 青春常駐
13. 囍帖街
14. 熱血青年
15. 現代愛情故事
16. Classic Medley: 錯過了 / 炊煙 / 眼淚的秘密 / 我們都受傷 / 越難越愛 / 我沒有傷心
17. 愛要撐下去
Encore:
18. 錯過了
19. 影迷
20. 我沒有傷心
21. 眼淚的秘密
22. 越難越愛
23. 越難越愛 (喊左,重唱)
2nd Encore:
24. 真心真意 (鄭俊弘合唱+牙Fred宣佈12月復出開紅館)

成個紅館臭哂

個rundown係咪會係咁?

吳若希「世紀賤男」 紅館演唱會

9:30pm start

1. 越難越愛 (Dance Version)
2. ...
hehehaha 發表於 20/4/2017 16:51
八點鐘吹起晚風呢

所以咪話,香港樂壇已玩完
我估錯這個世界得到教訓

Joey有期嘅話比佢開啦
搞咁多嘢
Happy and Blessed.

吳若希爸B月巴人老想倒錢落海

星夢又有歌派?

但無記錯幾年前改例後, 如果入紙係話開阿Fat演唱會又搞唔成既話只可以撻訂, 無得自己轉人

除非肥佬入紙係話開星夢群星show而紅館又居然肯批俾佢...

但無記錯幾年前改例後, 如果入紙係話開阿Fat演唱會又搞唔成既話只可以撻訂, 無得自己轉人

除非肥佬入紙係 ...
阻住 發表於 2017-4-20 19:35

如果係咁即係個期空左
有d想開而一路開唔到既分分鐘冷手執個熱死雞
例如梁fing旗
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

都話大住個肚都見肥老闆係趕住復出啦,不過無想過係開紅館姐。
鏗哥走的機會又大左好多
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

話時話,八卦望過紅館個待租用日期表,大帝原本3/12-4/1個期已經放出嚟,即係Shine上次爭輸左都要入紙再爭過唔係自動俾佢後補

七月仲係全full, 可能肥佬仲未撻

http://www.lcsd.gov.hk/en/hkc/co ... d_booking_dates.pdf

4月尾生,坐月坐到6月,點樣7月開show呀大佬

Encore:七岁,傻瓜裡的童話
阿mark 發表於 2017-4-20 15:21

re encore :今天的我

星夢學園演唱會
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

癡孖根
真係阿豬阿狗都可以起紅館開騷

佢唔係有份跣咩
有冇咁順攤俾佢
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

可能係吳雨霏開
報紙佬誤以為係吳若希
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Joey有期嘅話比佢開啦
搞咁多嘢
jose 發表於 2017-4-20 18:02

side track Part 2!

除非肥佬入紙係 ...
阻住 發表於 2017-4-20 19:35

唱片公司 向紅館 入紙一定要用歌手名,
而歌手名的確唔可以轉,冇得內部讓嚟讓去。

但唔好忘記 坤哥 舊年嗰個 summer pop 期,
旅發局 個期,歌手係邊個應該有得轉。

至於 7月定8月 呢啲,差唔多冇乜所謂啦。

根本吹嚟吹去,可能由頭到尾都只係講緊 summer pop。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

唱片公司 向紅館 入紙一定要用歌手名,
而歌手名的確唔可以轉,冇得內部讓嚟讓去。

但唔好忘記 坤哥 舊 ...
Bluejays 發表於 2017-4-20 21:10

坤哥果個期,有傳本身係關家姐噶

唔怪得 Fi/Joey 呢d 今年都選擇唔開紅館啦

#曲

係攞,佢孖住何小姐情侶檔有睇頭。不過激嬲何生冇運行。
Ching2015 發表於 2017-4-20 16:36

其實有激嬲到咩?
TVB 好似仲好捧對狗男女咁款喎
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實有激嬲到咩?
TVB 好似仲好捧對狗男女咁款喎
Our_Souvenir 發表於 2017-4-20 21:27

因為何生第一次回答傳媒時根本唔知佢地真係拍緊拖,佢地係機場拖手見傳媒都係事前無知會何生,唔嬲就假。其實好耐無睇TVB, 佢捧邊個唔關我事,不過如果我係何生就會改捧Hubert同Hana.

隔住個mon都聞到紅館成陣味  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Alfred真係想離巢嘅話都唔怪得佢..
你睇下 咁對佢!?