返回列表 發帖

[Jun/2017] 盧凱彤 Clean Tone Live 2017

盧凱彤 Clean Tone Live 2017
主辦: Rockmui Ltd
日期: 2017年6月2-4日(Fri-Sun)
地點: 香港藝術中心壽臣劇院 (晚上8: 15)
票價: $480/ $400
網上購票: www.urbtix.hk
信用卡電話訂票: 21115999
流動購票應用程式 My URBTIX (Android/ iPhone及Ipad版)購票
票務查詢: 37616661 ( 10am- 8pm)

#cleantonelive #rockmui一人一吉他 #門票424公開發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好期待, 佢上次個concert好正
In any other world

好貴貴

有興趣睇wor
一定rock爆

佢真係香港最勁女結他手當之無愧
其實值得睇

之前有傳at17 6月合體開show,唔會係指呢個?二汶做guest咁合體?

之前有傳at17 6月合體開show,唔會係指呢個?二汶做guest咁合體?
joshua 發表於 2017-4-21 01:54

好有可能, poster 右下角有個 symbol & 17 (At17)

好有可能, poster 右下角有個 symbol & 17 (At17)
boy4dudes 發表於 2017-4-21 04:28

可能只係2017
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復 7# boy4dudes

I think its just the artist's signing of the artwork

可能只係2017
風見志郎 發表於 2017-4-21 09:05

係啦 2K17

boy4dudes 發表於 2017-4-21 04:28

張畫artist 係伊朗畫家Salman Khoshroo
所以"SK 17"

張畫artist 係伊朗畫家Salman Khoshroo
所以"SK 17"
hehehaha 發表於 2017-4-21 16:09

Cool, thanks for the clarification.

Hope 二汶 will make an appearance.

$480霏坐樓下,$400霏坐樓上
㩒左五分鐘都話$480霏俾人hold起哂,唔知係咪個個㩒四十張慢慢揀位
買樓上第一行算啦

三場都得番單丁位了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

想睇~

竟然有如髮

Rundown pleaseeeeeee!!

rundown here

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

尾場見
我祈求美雅拎女銅一定要發生

就算得一個人都一樣咁好睇

另外有懂事做bgm過場
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今次係堅正

今晚睇

全demo version?

**** 本內容被作者隱藏 ****
艾石仔 發表於 2017-6-2 09:34

唔知點解睇唔到

唔知點解睇唔到
joshua 發表於 2017-6-2 12:51

反白

啱啱睇完
都係中意full band演出多啲

**** 本內容被作者隱藏 ****
艾石仔 發表於 2017-6-2 09:34

03係You Oughta Know (原唱: Alanis Morissette)

我鐘意佢full band多啲

rundownn

Rundown

Rudown plz

Thanks for the rundown!!

睇下唱左咩歌先,thx

反白
hehehaha 發表於 2017-6-2 13:37

我用ipad睇唔到,用電話先睇到

Rundown please

see rundownnnn

Rundown!

Rundown plzzzz

Want to read the rundown...

今晚最後阿妹二汶合體唱三分鐘後同The Best is Yet To Come, 同埋宣布十二月正式重組

rundown

回復 19# 艾石仔

rundown

今晚最後阿妹二汶合體唱三分鐘後同The Best is Yet To Come, 同埋宣布十二月正式重組 ...
阻住 發表於 2017-6-4 22:48

聽到完全係癲左

thanks for sharing

今晚最後阿妹二汶合體唱三分鐘後同The Best is Yet To Come, 同埋宣布十二月正式重組 ...

yeahhhhhhhhhh
好期待
Happy and Blessed.

阻住 發表於 4/6/2017 22:48
fb 有live lol

Rundown please

個live真係堅正
重新編曲「睜開眼」和「還不夠遠」完全有唔同感覺,賦予新的生命力
整個show編排都好好,林夕講解好用心
FaceTime連線哥哥很溫情
最大驚喜二汶出場,全場企曬起身賺足喜悅的眼淚
雖然無好多最耳熟能詳那堆歌,但Ellen聲音狀態很好
「Clean Tone Live」真係個享受
我祈求美雅拎女銅一定要發生

OMG !