返回列表 發帖

[OCT/2017] 生於C AllStar演唱會2017

演唱會名稱:生於C AllStar 演唱會2017
地點:紅磡香港體育館
日期:2017年 10月 20 日 - 10 月 21日
時間:20:15
票價:HK$680 / $480 / $300
來源:On仔facebook
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

生於斯做主題可以期待
三面定四面
poster jase&king完全係配角

居然最貴 680 咋 :O

拆夥實睇既

要睇!
希望投票嘅人對歌唔對人
利申:唔係鏡粉

要睇!
希望投票嘅人對歌唔對人
tom 發表於 2017-4-21 22:02

到時投完都唔知唱唔唱,一定係對人唔對歌啦
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

估佢地會開4面
有預感開到3場

應該都會好難買

究竟仲有冇得加呢~

有無C AllFans已經擺咗櫈同紙皮係通利門口

究竟仲有冇得加呢~
doughnut 發表於 2017-4-21 22:25

估點都會係公售果時講明尾場幾號掛

如果瞓左幾晚街撲到21號,跟住話加22號真係反面架喎

又,其實我唔想呢個 show 有 solo 部分,10 月後你慌無得睇?時間少一首歌就少一首歌啦呢次…
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

提早半年賣飛
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

可以入場J ON JAI

又,其實我唔想呢個 show 有 solo 部分,10 月後你慌無得睇?時間少一首歌就少一首歌啦呢次… ...
星勤 發表於 2017-4-21 22:55

希望SOLO唱COLLAB STAR D歌就算啦~

打算飛過來HK睇

今次可以睇下

可以入場J ON JAI
wchild 發表於 2017-4-21 23:18

真係會有人J佢四個架咩?  
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

煉肉健身室
love wins!

Poster 似 promote "滴滴賞 C AllStar" 演唱會

回復 16# Jacz

有 XD
    皇上好靚仔 HAHA

必看
希望四面台
【This is MC】澳門見

必看
希望四面台
lemontea1069 發表於 2017-4-22 03:42

你鐘意佢地四個咩

回復  Jacz

有 XD
    皇上好靚仔 HAHA
wchan2013 發表於 2017-4-22 03:07

皇上係靚仔, 但肥返D, 大隻返D, 我會更愛

生於斯做主題可以期待
三面定四面
poster jase&king完全係配角
721AXA 發表於 2017-4-21 21:28

ON仔帅肌肉MAN钊锋可爱

有預感opening用生於斯

唔知有無GiGi份,合唱《后會無期》呢?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

感覺佢地似預留星期日加場

你鐘意佢地四個咩
wchild 發表於 2017-4-22 08:11

鍾意, 但唔係你諗果種鍾意
【This is MC】澳門見

唔知有無GiGi份,合唱《后會無期》呢?
l00540 發表於 2017-4-22 15:47

GG, SAMMI都有機會?

CAS真係屈臣氏蒸餾水愛將

煉慾健身室 如果on仔同啲dancer好似touch mi sexy medley啲dancer著得咁少
或者Concert YY男孩像你 或者 Hero 少年維特
我就買680

應該開到3-4場?

煉慾健身室 如果on仔同啲dancer好似touch mi sexy medley啲dancer著得咁少
或者Concert YY男孩像你 或者 He ...
wzx0825 發表於 2017-4-24 12:09

ON仔肯定會除衫。肌民最鐘意借頭借路除衫。

GG, SAMMI都有機會?
lblemon 發表於 2017-4-24 10:22

FF兩位天后在solo部分登場
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

ON仔肯定會除衫。肌民最鐘意借頭借路除衫。
lblemon 發表於 2017-4-24 12:46

上次Jase都有

FF兩位天后在solo部分登場
l00540 發表於 2017-4-24 14:59

咁即係solo係OnOn

上次Jase都有
l00540 發表於 2017-4-24 15:00

上次JASE除衫係敗筆,佢實在太排骨。但,上次四子SOLO部分,最精采係JASE。 短短15分鐘,快歌,慢歌,跳舞,講野,全部都有,而且歌曲個FLOW和情緒既FLOW都好流暢。讚!

咁即係solo係OnOn
doughnut 發表於 2017-4-24 16:15

覺得兩場的SOLO會唔同,吸引D 人睇多場

上次JASE除衫係敗筆,佢實在太排骨。但,上次四子SOLO部分,最精采係JASE。 短短15分鐘,快歌,慢歌,跳 ...
lblemon 發表於 2017-4-24 17:01

佢係樣嘅問題……
四個人嘅樣都徘徊喺 average 到 below average 之間

點會無?應該係話無人會j jase,佢d鬚留得好核突
   釗峰對眼好sexyon仔肌肉好正
king其實好普通

4個人點 ...
Kaybb 發表於 2017-4-24 12:27

Jase 其實最多女 fans
論盡樂迷,敢愛敢恨

Jase 其實最多女 fans
星勤 發表於 2017-5-5 22:23

Jase 最 man 最無 hehe 味應該係最多女 fans, 其他三件hehe 味濃應該好多 fans, 應該攪個選舉: On, King, CF 邊個最多 fans 屎

Jase 最 man 最無 hehe 味應該係最多女 fans, 其他三件hehe 味濃應該好多  fans, 應該攪個選舉:  ...
boy4dudes 發表於 2017-5-6 07:07

都唔駛搞,咁多年來都係釗峰
論盡樂迷,敢愛敢恨

都唔駛搞,咁多年來都係釗峰
星勤 發表於 2017-5-6 11:21

嗱FF題:四揀一你要邊個先?

hehehaha 發表於 2017-5-6 11:41

以前係 On 仔,但認識過後就一定係皇上,人生充滿歡樂又成熟
論盡樂迷,敢愛敢恨

hehehaha 發表於 2017-5-6 11:41

There is a British TV show called "Snog, Marry, Avoid", maybe we can do C AllStar "Kiss, Bang, Marry, Bye"

For me

Kiss Jase (one kiss is enough, thanks)
Bang On (one night in heaven, muscles included)
Marry CF (one cute little munchkin, total keeper)
Bye King (one regular dude, personally not interested)

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?

評分人數

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?
boy4dudes 發表於 2017-5-6 13:21

13號先投

13號先投
hehehaha 發表於 2017-5-6 13:26

O I C, thanks.

There is a British TV show called "Snog, Marry, Avoid", maybe we can do C AllStar "Kiss, Bang, Mar ...
boy4dudes 發表於 2017-5-6 13:21

識落的話,King 同 CF 就係調轉
CF 別名叫梁教授,最鍾意講大道理
反而阿 King 每次俾嘅答案先係常人諗唔到嘅野 (雖然通常個答案要等一段時間先有)
論盡樂迷,敢愛敢恨

識落的話,King 同 CF 就係調轉
CF 別名叫梁教授,最鍾意講大道理
反而阿 King 每次俾嘅答案先係常人諗唔 ...
星勤 發表於 2017-5-6 14:05

問:「熱狗好食嗎?」
答:「我剩係咬到包皮,未食到條腸。」

哈哈哈。

阿簡FB話唔會加場