返回列表 發帖

阿簡FB話唔會加場
sophia121 發表於 2017-5-9 20:11

無期加場… 上次伊館都講過,結果加左日場
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

無期加場… 上次伊館都講過,結果加左日場
星勤 發表於 2017-5-11 10:30

照計應該冇得加場,估計2場(即使三面台)都未必好爆

There is a British TV show called "Snog, Marry, Avoid", maybe we can do C AllStar "Kiss, Bang, Mar ...
boy4dudes 發表於 2017-5-6 13:21

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?1
評分人數
F@#k, 又有所謂版主沒有幽默感啦 我幽默完反OT, 仍然被同性戀歧視者with a god complex扣分 and Prince was one of the gay icons, 好諷刺啊
今次我反OT都廢lun事

I love Cantopop music a lot and have been supporting HK singers (sadly via CD purchase only, not live concerts). However, I'm glad I live in an English-speaking country.

Peace out

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?
評分人數

• F@#k, 又有所謂版主沒有幽默感啦  我 ...
    boy4dudes 發表於 2017-5-11 14:26

• 原來打成篇勁長既OT comment 最後加一句反OT 就唔算OT
    原來做版主就係要無窮幽默感 見到OT都要當無OT

Anyways 我笑而不語
    如果有會員對扣分有意見 下次請直接pm我 而唔係再係呢個帖再次OT

貌似Jase險勝左

server busy ...
    有冇人入到訂票果版
    C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
    Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
    01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

server busy ...
    有冇人入到訂票果版
    cymusic 發表於 2017-5-15 09:12

我1st try已經入到喎

9:15先入到 會唔會垃圾位

兩場300 sold

09:00 一禁就入到
    Infinity & Eternity

應該買左第一場
    上次佢地紅館SHOW 撞正我做緊FYP 去唔到
    今年一定要去!!!!

BTW 冇諗過係JASE贏...我諗住係ON仔/CF

應該買左第一場
    上次佢地紅館SHOW 撞正我做緊FYP 去唔到
    今年一定要去!!!!

BTW ...
    Kyle_ 發表於 2017-5-15 10:32

我都冇諗過JASE贏, 雖然我係投JASE

非常抱歉!伺服器擠塞!
    唉 有一刻入到去 但到我打曬d資料想確認嘅時候又死番server
    利申:唔係鏡粉

非常抱歉!伺服器擠塞!
    唉 有一刻入到去 但到我打曬d資料想確認嘅時候又死番server ...
    tom 發表於 2017-5-15 14:30

CLICK 多D 就得, 我今日求其入過去3次喎

周六 $680 已經冇晒.

三面台定四面台?
    舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 65# lblemon

最後都得左 買左星期六 680
    利申:唔係鏡粉

下星期一公開發售
    https://www.facebook.com/stupidmusichk
    論盡樂迷,敢愛敢恨

希望係4面台啦

下星期一公開發售
    星勤 發表於 2017-5-15 22:47

遲兩日唔得
    果朝仲有堆人要入去搶五月天輪椅位

隨便按入去都買到...

滯銷嗎?

咁神奇?今日預售最後一日, 系統繁忙?

煉肉健身室
    ivanbb 發表於 2017-4-22 01:35

半年時間夠on jai大隻多幾多

3面台,fk
    附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

舊年平安夜一齊嗌四面台嘅意義係乜⋯⋯
    論盡樂迷,敢愛敢恨

舊年平安夜一齊嗌四面台嘅意義係乜⋯⋯
    星勤 發表於 2017-5-21 17:03

冇意義

3面台,fk
    pooh1460 發表於 2017-5-21 12:40

最後都係三面台SOSAD
    仲以為佢地收山前會開一次四面台

四面台唔係好揾D咩
    佢地三面台又唔係做得特別好

FYI
    Kary To 可唔可以唔好講到無人爭取過咁呀?
    呢個態度去表達你嘅意見好好咩?

FYI
    ...
    艾石仔 發表於 2017-5-21 20:25

又自製公關災難

FYI
    ...

發生咩事

FYI
    ...

你咁樣大家唔會知乜事 lol
    論盡樂迷,敢愛敢恨

好易入, 但300好難買lol

好易入, 但300好難買lol
    hehe 發表於 2017-5-22 10:19

單張300都好買啊,680仲可以買到BE,AE

買咗星期六兩張300

到時一定有內部飛放出黎
    【This is MC】澳門見

買左兩場$300

希望聽到GIGI live演繹《后會無期》
    梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
    Side-track音樂會再見

一見到三面台真係擰晒頭

買咗21號 $480 斜角位, 真係有啲驚遲啲會放番啲正面位出嚟

買咗21號 $480 斜角位, 真係有啲驚遲啲會放番啲正面位出嚟
    phykk45 發表於 2017-5-22 15:08

肯定會啦,明顯滯銷

1點幾仲買到45段G行......會唔會誇左D

其實可能佢地都想開四面 (話晒都叫做最後一次)但唱片公司/主辦單位覺得佢地號召力不足以sold out兩場四面台....

勁滯銷

其實可能佢地都想開四面 (話晒都叫做最後一次)但唱片公司/主辦單位覺得佢地號召力不足以sold out兩場四面台 ...
    masterdragon 發表於 2017-5-22 22:11
    三面都滯銷到咁
    點開四面

其實邊忽滯銷lol
    唔叫去得快 但一定唔會叫滯
    HINZ TOP 20 Week 51
    01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
    02 著地 - 鄧麗欣
    03 Pretty Liar - 章尾而

其實邊忽滯銷lol
    唔叫去得快 但一定唔會叫滯
    hinz 發表於 2017-5-23 06:40

6500一場都去得咁慢
    D人之前仲FF佢地開幾場四面台
    Gin Lee AGA come back
    肥婆馬上收皮

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........
    【This is MC】澳門見

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........ ...
    lemontea1069 發表於 2017-5-23 13:00
    你真係覺得好多人知佢哋「解散」?