返回列表 發帖
咁講啦,側田區都几近台既,衰在睇唔晒個背景咯

我好耐冇在AEG 買票了, 因為之前佢比我D票都唔係咁理想 ...
lblemon 發表於 2017-10-10 18:33

買左20張咁犀利

同埋我都只係睇480
fanclub應該都係睇680多

有跳樓飛賣味?

有跳樓飛賣味?
matthewyky 發表於 2017-10-16 18:27

有少少啦, 留意下D拍賣網, 不過平得少少
【This is MC】澳門見

我有20號 680 嘅飛,但個日要排戲所以去唔到,有冇巴打可以同我換21號呀?有就pm 我啦!唔該哂

買左20張咁犀利

同埋我都只係睇480
fanclub應該都係睇680多
masterdragon 發表於 2017-10-14 16:54

拎左飛,頭場A行,尾場7行

回復 255# lblemon

無知一問 係咪經fans club買先有可能買到咁前
或者咁講 前排係特登留比fansclub?
利申:唔係鏡粉

回復  lblemon

或者咁講 前排係特登留比fanscl ...
tom 發表於 2017-10-16 20:40

fans club 買到側田位LOL green 64  (仲要兩日都係側田位)
同果個kxxx 熟個啲坐 blue 55 lol
lblemon應該識人係公司做
Infinity & Eternity

回復  lblemon

或者咁講 前排係特登留比fanscl ...
tom 發表於 2017-10-16 20:40

fans club 通常近台側田區較前位置

fans club 買到側田位LOL green 64  
lblemon應該識人係公司某位朋友 ...
pooh1460 發表於 2017-10-16 21:34

我的connection係C人國某人. 今次個位都唔算好前, 不過係正台

伊館果次最正, 全場第一行.

我的connection係C人國某人. 今次個位都唔算好前, 不過係正台

伊館果次最正, 全場第一行. ...
lblemon 發表於 2017-10-16 21:37

我知邊個
Infinity & Eternity

會唱相對濕度喎

會唱相對濕度喎
lemontea1069 發表於 2017-10-17 15:27

咩歌黎? 要GOOGLE 先知道係YUMIKO的歌

見到好似會唱給我愛過的男孩們,太HEHE了

fans club 買到側田位LOL green 64  (仲要兩日都係側田位)
lblemon ...
pooh1460 發表於 2017-10-16 21:34

me東亞卡~
頭場第4行..第二場d行正台

會唱相對濕度喎
lemontea1069 發表於 2017-10-17 15:27

邊度講?咁有趣嘅,哈哈
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

嘉賓保持神秘,其中一個係有合作過既

好難估。最勁卡士果個係sammi

嘉賓保持神秘,其中一個係有合作過既

好難估。最勁卡士果個係sammi
lblemon 發表於 2017-10-17 16:15

我反而希望係 gigi,《后會無期》值得唱一次 live
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

星勤 發表於 2017-10-17 16:17

又難得gigi係香港~
好想jearld做番music director

星勤 發表於 2017-10-17 16:17

不過咁樣GG 要特登練歌喎。

又難得gigi係香港~
好想jearld做番music director
艾石仔 發表於 2017-10-17 16:19

今次邊個做總監

今次邊個做總監
lblemon 發表於 2017-10-17 16:20

好似何丙?

好似何丙?
艾石仔 發表於 2017-10-17 16:24

何丙好丫

10月20號演唱會當日將會推出「此刻無價C AllCollection」新曲加精選
同時更會推出「Make It Happen 」嘅”限量復黑版”
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

10月20號演唱會當日將會推出「此刻無價C AllCollection」新曲加精選
同時更會推出「Make It Happen 」嘅” ...
hinz 發表於 2017-10-17 18:07

嚇一嚇以為出限量黑膠

邊度講?咁有趣嘅,哈哈
星勤 發表於 2017-10-17 16:11

佢地FB SHARE左排舞片

頭先地鐵新聞話可能有張栢芝?????

嚇一嚇以為出限量黑膠
hehehaha 發表於 2017-10-17 18:10

X2

Btw, 我有第一版with簽名
諗緊買唔買多隻珍藏~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

簽名被屏蔽

兩晚嘉賓其中一個合作過

B哥哥、Sammi、Gigi??
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

點解仲要唱人地D歌呢?
既然都暫別 純粹唱晒自己D歌都夠唱喇

釗峰同柏芝
Kaybb 發表於 2017-10-17 20:00

唯求好姊妹 抱我一抱

有跌樓飛了
480sell250
02 著地 - 鄧麗欣

有跌樓飛了
480sell250
hinz 發表於 2017-10-18 21:34

Ig唔見有 再跌多少少應該會入一場睇吓

有 showoff 做嘉賓.... 希望果 part 短 d 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

有 showoff 做嘉賓.... 希望果 part 短 d 啦
星勤 發表於 2017-10-19 13:11

紅館夢READY

點解仲要唱人地D歌呢?
既然都暫別 純粹唱晒自己D歌都夠唱喇
masterdragon 發表於 2017-10-17 22:19

一開頭我都咁認為
但後尾諗返
既然主題係“生於斯”
如果係回顧返C AllStar出道開始
其實佢哋一直都係promote緊廣東歌陪佢哋大呢啲咁嘅話題
所以唱人哋啲歌都好正常嘅

星勤 發表於 2017-10-19 13:11

8:15前暖場果種?

有跌樓飛了
480sell250
hinz 發表於 2017-10-18 21:34

where? 有朋友想買~ thx
論盡樂迷,敢愛敢恨

星勤 發表於 2017-10-19 17:06

我都想買

星勤 發表於 2017-10-19 17:06

本帖隱藏的內容需要積分高於 5563 才可瀏覽
02 著地 - 鄧麗欣

唔知點解有d唔捨得佢地

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2017-10-19 19:09

我都想知邊度

想放一陋22/10 尾場飛, 請pm

都就開騷,見佢地係蘋果apps 仲落緊廣告

想放一陋22/10 尾場飛, 請pm
pooh19941224 發表於 2017-10-20 05:45

睇拆台?
論盡樂迷,敢愛敢恨

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2017-10-19 19:09

唔夠分睇唔到= =

釗峰好似傷風,希望葯到病除

有冇人有尾場飛
出面度度都兩張兩張咁放
我得一條友

有冇人有尾場飛
出面度度都兩張兩張咁放
我得一條友
abcxyz302006 發表於 2017-10-20 19:29

城網無啦啦無哂既
02 著地 - 鄧麗欣

有冇人有尾場飛
出面度度都兩張兩張咁放
我得一條友
abcxyz302006 發表於 2017-10-20 19:29

聽朝準時10am上urbtix應該㩒到輪椅位掛...

城網無啦啦無哂既
hinz 發表於 2017-10-20 19:36

我就係見到先上黎問
明明仲有好多