返回列表 發帖
必看
希望四面台
【This is MC】澳門見

你鐘意佢地四個咩
wchild 發表於 2017-4-22 08:11

鍾意, 但唔係你諗果種鍾意

到時一定有內部飛放出黎

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........

其實一啲都唔surprised, 今時今日聽廣東歌仲有幾多人
Pakho, Hins呢啲一線都係開到三至五場
我估 ...
hehehaha 發表於 2017-5-23 13:28

SM應該都係2-3場, 但期都唔批比佢

你真係覺得好多人知佢哋「解散」?
nicholashin 發表於 2017-5-23 13:14

落力宣傳到咁都冇人知

雖然四台成績好左?但hit歌應該都係少左?
hinz 發表於 2017-5-23 13:23

4台谷到咁, 但真係唔算特別 hit

一場三面台。最後少少跳樓飛清埋,現場係爆的,冇明顯吉位區。

佢地支持者來來去去都係呢個數,只係入 ...
lblemon 發表於 2017-5-23 16:53

如果有首天梯2.0應該3場都得, 可惜D歌谷唔到大HIT, 仲要4首獨唱分散投資

你買左?我就唔話你冇腦了 lol
佢地未夠班開紅館係事實
zxc 發表於 2017-5-25 06:04

當偽毒都開過, 夠班開紅館既定義已好難界定

上隻碟仲唱緊上車咒 而家就代言樓盤賺錢
Loveaholic做唔到大碟 歌曲質素同生於斯差得遠 但四台成績甚至仲 ...
nicholashin 發表於 2017-6-7 17:35

呢堆野應該未至於令佢地形象好差
不過有人搞事就好明顯

洗鬼理D 人咩, 唔好因為D 無謂人勞氣~睇場SHOW 旨在開心, 我就好期待個SHOW啦~ ...
Kyle_ 發表於 2017-6-7 22:47

你睇邊日呀喂

第一場你呢

BTW 好耐冇同你傾計
Kyle_ 發表於 2017-6-8 23:12

我睇第2場

睇黎都係等跳樓飛

其實有平飛咪幾好

另一個角度睇
近年演唱會飛加價加到離哂譜
480短短幾年間就加哂上680
四五年之間加幅 ...
John 發表於 2017-6-29 02:18

我好認同你, 明明12-14年最貴飛都係480 - 580,得 Eason 13年賣680
近年680已經係起步, 780先正常, 學友980.........

第2場只餘單丁
lblemon 發表於 2017-10-9 11:21

之前仲估會有平飛

頭場480 出現正台23行
lblemon 發表於 2017-10-9 17:51

仲有好多TIM

原本買左尾場飛, 但果日唔係香港,無得睇.....

果2張飛唔知點算好....
kh23 發表於 2017-10-9 17:41

咩位

有跳樓飛賣味?
matthewyky 發表於 2017-10-16 18:27

有少少啦, 留意下D拍賣網, 不過平得少少

會唱相對濕度喎

邊度講?咁有趣嘅,哈哈
星勤 發表於 2017-10-17 16:11

佢地FB SHARE左排舞片

釗峰同柏芝
Kaybb 發表於 2017-10-17 20:00

唯求好姊妹 抱我一抱

唔知點解有d唔捨得佢地

無唱生於斯真係估唔到
尾段氣氛好感動

今晚d回憶返晒黎
突然好想佢地組金

尋晚唱再不再見時我已經開始喊
最後果兩part好催淚
我想信今晚仲感人

今年最組會唔會俾返佢地

毒果個rundown成part快歌無左

有冇人同我一樣, 已經開始掛住佢地

好驚佢地會唔再合體

應該仲會合體開SHOW 既,因為4位都會留在樂壇, 釗峰, ON仔繼續做歌手, JASE 主要做食評, 都會繼續出歌, 呢 ...
lblemon 發表於 2017-10-23 15:13

好慘香港第一男團都搵唔到食

其實如果無電影廣告支撐佢地
真係好難行
但呢兩年都叫多左少少廣告
始終都頂唔住

fans之間就係咁
同類型歌手點都睇唔順眼
覺得自己偶像好d

上兩隻碟係一大敗筆
明明生於斯都好正
hinz 發表於 2017-10-23 23:57

生於斯直頭係神碟
所有side track都好好J

2016年6月10日 15:00   視電台
【視電台】C AllStar將製作一隻復古情歌專輯,填詞則由黃偉文「全包」。而 ...
kenny1102 發表於 2017-10-24 00:20

其實一刻戀上都ok
獨唱果幾首麻麻

唱硬薄情歌啦到時
lblemon 發表於 2017-10-24 00:54

果時應該合返體喇卦

薄情歌+ 賣樓歌

其實好似twins咁,有時一齊開show,有時單飛接job就最好
joshua 發表於 2017-10-25 04:12

佢地分開左可能街客唔識係邊個
得釗峰同on仔比較多人識

On仔係海之戀果個,或者大隻果個

Jase就四眼果個
lblemon 發表於 2017-10-25 08:01

King 完全被無視

應該係商演
lblemon 發表於 2017-10-25 23:52

係咩商演? 無留意! 同演唱會冇關?