返回列表 發帖

[Jun/2017] RubberBand x Yellow! 乾杯音樂會 2017

RubberBand x Yellow! 乾杯音樂會 2017

日期: 2017年6月9日 (星期五)
地點: 九龍國際展貿中心 Star Hall
票價: $580 (全企位) / $380 (Balcony 座位)

** 門票將於 4月27日 HK Ticketing 發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Rubberband好active

可惜對野佬冇乜大興趣

想睇 但撞正我條女生日
Happy and Blessed.

Rubberband好active
hehehaha 發表於 2017-4-23 11:14

獨立 band active 係好事, otherwise 手停口停, support support!

獨立 band active 係好事, otherwise 手停口停, support support!
boy4dudes 發表於 2017-4-23 21:42

我法國佢地「呢度」個show之後就冇停過
好似每一兩個星期就有演出
仲多過簽寰亞嗰期咁

想睇 但撞正我條女生日
jose 發表於 2017-4-23 20:34

errrrrrrr 你條女都同唔到你慶祝啦

errrrrrrr 你條女都同唔到你慶祝啦
賴爽 發表於 2017-4-23 22:00

癡線
好好笑
反OT: 得RB我就睇既, 對野佬真係無乜性趣

對yellow無性趣+1

有冇人想睇 我有兩張飛 有意pm 低於原價

01. 放
02. 激光中 x  跟車太貼
03. 麻不甩
04. 飛天
05. 細街盃
06. 豬籠墟事變
07. 凡人對抗命運(一句) x 唔紅有原因
08. 上面話OK
09. 田鼠論壇
10. 3字頭

11. 差利先生
12. 著襪浸溫泉
13. 夫目前飯
14. 終於好天氣(Wilson+6號)

15. 不再讓你孤單(小胡)
16. 外面的世界(6號)
17. 夏令時間(6號)
18. 星火
19. 山河故人
20. 朝如青絲

21. Easy
22. 乾一杯(阿偉+阿叔)
23. 圍圈
24. 我是樂隊
25. 時間靜止器
26. 成長說明書
27. 一生青春

Encore
28. 睜開眼
29. 理想再見
30. 阿波羅
31. 發現號

01. 放
02. 激光中 x  跟車太貼
03. 麻不甩
04. 飛天
05. 細街盃
06. 豬籠墟事變
07. 凡人對抗命運(一句)  ...
艾石仔 發表於 2017-6-10 01:37

夏令時間