返回列表 發帖
CK個樣唔係講笑
相比美迦美醜呢類
CK堅似真菲傭
Frankiekiekie 發表於 2017-5-20 11:27

融姨 仲似菲傭,但菲傭都有靚GA WOR

幾時有埋其他叱咤新人魔咒系列
入行1X年仍為單身徬徨 薛凱琪:成日想方大同
入行1X年仍為樂壇擔心 鄭融:成 ...
hehehaha 發表於 2017-5-9 08:56

衛蘭唔恨獎喎 : 一首好歌就可以感動人,我不會靠獎項來代表「地位」,相反我的歌能「感動」到人就是證明。
http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20120523/00282_040.html

融姨 仲似菲傭,但菲傭都有靚GA WOR
hkbaby 發表於 2017-5-21 18:16

美迦是咪靚菲傭

當年(07年)既女新人,最高質就係CK,但俾903BAN到仆街,零上榜歌。
唔明點解903捧李卓庭,唔捧CK。
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

當年(07年)既女新人,最高質就係CK,但俾903BAN到仆街,零上榜歌。
唔明點解903捧李卓庭,唔捧CK ...
我等我在 發表於 2017-5-22 19:33

仍未解決 都ban 真係求CK當年成績表

仍未解決 都ban 真係求CK當年成績表
hkbaby 發表於 2017-5-23 12:47
發覺美斗同CK當年其實幾似樣
但美斗叫做好過CK少少

CK CHAN 最大問題係
歌路 和形象 抄 萬年女金初出道果款
CK 一出㴝已經比人感覺係容祖兒 翻版
賣歌喉 唔 ...
tributehotel 發表於 2017-5-29 09:50

美斗同CK真係同Copy and Paste咁似但其實CK啲歌Product感覺上質感好似
但四台聯ban真係慘(其實美斗都係得傷台谷上女金only)