返回列表 發帖

Torres仔遺傳千嬅唱歌基因 唱《你是你本身的傳奇》好好聽

其實Torres唱得幾好聽, ,但我唔睇好佢將來做歌手。

同埋點解佢唔識千嬅既歌,但識唱女神

教佢唱色惑

教佢唱色惑
艾石仔 發表於 2017-5-14 13:34

我想聽丁生唱多啲

我想聽丁生唱多啲
hehehaha 發表於 2017-5-14 14:14

睇torres D片 torres似係姣底 應該遺傳老豆

估唔到我欣宜明白fans係要從小培養<333

721AXA 發表於 2017-5-14 14:34

0仔
我要

0仔
我要
hehehaha 發表於 2017-5-14 14:53

你係咪好想吉丁生

點解會變左yum post
利申:唔係鏡粉

點解佢唔識千嬅既歌,但識唱女神
Nathan 發表於 2017-5-14 11:41

好多星仔星女都唔like自己老豆老母啲"藝術傑作"嫁啦, 春嬌姐睇開D啦. For examples: Madonna's daughter liked Britney back in the 00s; 張學友個女liked Gay One Direction (probably likes Harry Styles at the moment); 窦靖童唔like佢老母啲所謂另類音樂, prefers 佢老豆啲 Rock, so insists on singing English Rock songs.

721AXA 發表於 2017-5-14 14:34

過多十幾年遺傳老豆既姣底仔仔變成鏗鏗, 月巴人老YY 或者韓梓亮條仔好友, 春嬌先黎嘈啦

变小明fans
准我喜愛的都可伸手抱抱

好擔心佢會變左另一個免免

好擔心佢會變左另一個免免
nicholashin 發表於 2017-5-14 16:46

HELLO 你好。有咩問題。
千嬅係一個開放媽媽。會俾佢個仔自由成長

點解會變左yum post
tom 發表於 2017-5-14 15:03

班人連小朋友都FF

0仔
我要

你唔係有仔仔咩。

HELLO 你好。有咩問題。
千嬅係一個開放媽媽。會俾佢個仔自由成長 ...
kk8733 發表於 2017-5-14 16:51
開放=比個仔做禽獸?

開放=比個仔做禽獸?
nicholashin 發表於 2017-5-14 16:55

Torres廚藝應該好過kk8733

Torres廚藝應該好過kk8733
harryharry 發表於 2017-5-14 16:57
Torres痾既屎應該都好過kk8733煮既野

千千好似又靚左
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

jessica: chok yum tim wor

chin fa: fong ho man ar ma

....no one replied then....

好犀利
love wins!

人瑞仲咁靚!
期待五十大壽演唱會
(非曲)

估唔到我欣宜明白fans係要從小培養
harryharry 發表於 2017-5-14 14:43

隻肥嘢由小朋友嘔像變咗小朋友偶像
Happy and Blessed.

0仔
我要

原來你1

Pun
變左1__9討論區

希望佢大個左做歌手挑戰祖祖個至尊碟

好多星仔星女都唔like自己老豆老母啲"藝術傑作"嫁啦, 春嬌姐睇開D啦. For examples: Madonna's daughter  ...
boy4dudes 發表於 2017-5-14 15:23

問題係點解佢會搵到女神黎聽,可能丁生成日播

問題係點解佢會搵到女神黎聽,可能丁生成日播
Nathan 發表於 2017-5-14 22:10

丁生好in嫁,《女神》&《你是你本身的傳奇》係2016叱咤樂壇我最喜愛歌曲最後兩強, 所以佢成日播俾仔仔聽

仔仔唔識《矛盾一生》,《山林道》, 更加唔識千嬅既歌, 要鼓勵媽咪繼續努力, 錄製多D叱咤樂壇我最喜愛新歌

慘囉 剩係唱女人歌,又鍾意玩ELSA
睇來好大機會係...

睇來好大機會係...
Coolwater 發表於 2017-5-14 23:59

千千身邊d男人8成都係…

睇來好大機會係...

千千身邊d男人8成都係…
cathay1996 發表於 2017-5-15 00:11

可能同爸爸一樣係...但係又有老婆

睇來好大機會係...

鐘意煮飯仔 同 LEGO

原來你1
stopzi 發表於 2017-5-14 21:44

估唔到佢咁開放。。

希望千嬅個仔唱多些好歌。。

我想余文樂係
Kaybb 發表於 2017-5-15 12:38

余文樂直到不行, "咬"唔攣

果然係cm女神,連個仔既新聞都咁多人關注同討論

係咪所有同丁生有少少關連既POST都會變YUM POST
【This is MC】澳門見

0仔
我要

唔好問人地點解 pm 你啦

唔好問人地點解 pm 你啦
賴爽 發表於 2017-5-15 14:07

等我幫佢推。。覺得某會員好搞笑。。

唱得幾好wor

Torres咁細個就咁多人喉住

0仔
我要

torres得五歲咋
五歲小朋友都唔放過 同特首有咩分別=.=
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

0仔
我要

驚
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好似我細個咁

HOTMAN 發表於 2017-5-17 15:43

希望多d人見到
了解cm會員真面目

希望多d人見到
了解cm會員真面目
John 發表於 2017-5-20 23:35

我認同你
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。