返回列表 發帖

傳Kary Miki擘面 原因係小產洩密事件?

傳Kary Miki擘面 原因係小產洩密事件? 來自東網 on 05月16日2017

歌手吳雨霏(Kary)與鄧麗欣(Stephy)、楊愛瑾(Miki)和區文詩(Angela)由組合Cookies開始認識,4女已經好老友!而近年感情更如情同好姊妹,4人不時飯聚,甚至一齊旅行。不過有消息指Kary自從去年被爆小產後,就跟Miki擘面,傳聞懷疑有人將她小產密秘洩露出來,兩人反面亦有迹可尋!Kary之前將instagram所有關注朋友取消晒,有意無意將Miki踢走朋友之列,也將同Miki過去嘅合照刪除晒,而Miki之前生咗B,平時3女會約埋幾位好姊妹去探Miki,但當日只見Stephy同Angela,據知Kary曾向身邊人表達跟Miki友情不再,但就未有多透露詳情!

---
續Super Girls成員反面之後又到4個Cookies,如果係真就覺得可惜不過Kary唔似D咁ge人,大家覺得呢?
I talk a lot of BS.

美霏係咪唔抵得自己無咗但人哋又有

Frankiekiekie 發表於 2017-5-16 02:19

好mean,但係我第一反應就係同你一樣。
I talk a lot of BS.

Frankiekiekie 發表於 2017-5-16 02:19

咁佢咪要同所有大肚 / 生咗 B 既 FD 絕交

希望唔係真

mamakin 發表於 2017-5-16 02:48

唔怪得美霏加盟新藝寶
美yum就失寵

Kary唔係cookies入面嘅友誼小姐乜?
舞來舞去 不日內開始錄音。

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
Happy and Blessed.

無論發生乜事我都會支持你架 Kary

無人提褲泳

有新聞, 證明乳霏就嚟有歌出
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

無人提褲泳
艾石仔 發表於 2017-5-16 08:44

好似反咗面都有10年喇
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

mamakin 發表於 2017-5-16 02:48

佢要同佢媽媽斷絕關係。。因為佢媽媽都試過大肚。。

好mean,但係我第一反應就係同你一樣。
angelicdestiny 發表於 2017-5-16 02:32

我都係咁樣想。。

Kary's ins 之前被黑客入侵咗  你地唔知咩?????

我都係咁諗

可能佢仍然改唔低小產既事

我都係咁諗

可能佢仍然改唔低小產既事
lblemon 發表於 2017-5-16 11:36

留不低。。。

點解我覺得就算爆響口都會係八婆歐文c而不是小三miki既
【This is MC】澳門見

留不低。。。
kk8733 發表於 2017-5-16 11:38

KARY條命好, 但有D野無論幾有錢都避免唔到, 人生有時係會有挫折, 好多女人都小產過啦. 小產點都好過生個略胎出黎.

咁依家嘅友誼小姐咪變左美音
利申:唔係鏡粉

歐文詩仲唔出黎發言

四餅反曬面
接受唔到
stephy 同theresa不和
kary同miki又不和

霏姐都識唱:
我沒有沒有沒有 我就有就有就有 要有要有 快有快有
我都會問我有沒有

lemontea1069 發表於 2017-5-16 11:40

返緊工都要回你
一直覺得tresrsa 就係條8婆文c攪風攪雨攪到同反面

回復 21# stephybest

區文C已經走左去做唐C詠發言人,暫時未得閒評論美霏:而唐詩詠老友區文詩今日接受《蘋果》訪問,被問到好姐妹分手傳聞,佢話﹕「我係外人,唔回應咁多喇,兩個人嘅事得佢哋兩個最清楚,希望大家俾啲空間佢哋啦!」而洪永城和唐詩詠至今仍未回覆
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  stephybest

區文C已經走左去做唐C詠發言人,暫時未得閒評論美霏:而唐詩詠老友區文詩今日接受 ...
黃家正 發表於 2017-5-16 19:22

而家先知佢地係好姐妹
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

乜有人真係會信miki會爆kary嘅嘢出來
無力將天氣逆轉。

吳雨霏(Kary)、楊愛瑾(Miki)、鄧麗欣及區文詩四位餅碎原是好姊妹,有指Kary去年被爆小產,Miki乃放料人,最後搞到兩位擘面,Kary亦默認姊妹情盡。本報記者向Miki查問此事,她予以否認:「我不想為我沒有做過的事回應,謝謝!」

回復 29# Kaybb

佢唔係四餅一份子, 而且好唔仲意佢

一定係反面,miki生bb,kary都唔去探下

angela唱片封面超嘔心
Kaybb 發表於 2017-5-19 18:54

又唔止個樣既,仲有佢d言行都好嘔心,句句寸到應,theresa同佢又冇仇真係唔明點解個陣周不時都見到佢咁話人,又唔見stephy咁樣寸人。真係覺得佢好八婆law...
例子有:“咩人跟咩偶像”
唔會因為外界點睇而請自己唔想請既人

lemontea1069 發表於 2017-5-16 11:40

呢條臭貨真係是非根源

KARY條命好, 但有D野無論幾有錢都避免唔到, 人生有時係會有挫折, 好多女人都小產過啦. 小產點都好過生個 ...
lblemon 發表於 2017-5-16 11:43

係囉
蝦餃老母之前都無咗孖女

臭八婆俾king jer聲討了

生bb係開心事,kary都要咁小氣,學下y文啦
Kaybb 發表於 2017-5-19 18:54

自己小產,仲要去看好朋友的baby, 咁咪觸景偒情,當然不會去啦!我估心情好一點,就一定會去.

你指angela定kary?
Kaybb 發表於 2017-5-26 17:07

of coz Angela

呢單野點解關angela事?
Kaybb 發表於 2017-5-26 19:24

因為好似咩都關佢事

本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

因為好似咩都關佢事
Our_Souvenir 發表於 2017-5-26 20:23

條八婆係代言人

http://p.weibo.com/show/channerW ... 8da24d30925e762d0d9

連傅穎姐姐都話COOKIES 9個人個陣同其他人有誤會, 隊中有人散播謠言. 搞到佢被人唱令佢不明所以
9個人個陣, 區姓小姐仲指住鬧THERESA

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150416/53639893
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/magazine/20140706/52659966

傅穎憶述一次九餅時代一齊拍網劇 :「我哋喺一架雙層巴士上,突然間其中一個隊員走過來指住我鬧。內容、有冇講粗口,我已經忘記,當時我好surprise。後來我問另外一個隊員點解佢會咁樣鬧我?佢話因為某人話我咁樣咁樣,於是謠言四起,我話:『我真係冇呢啲咁嘅嘢!』」

最近麻辣小海鲜电话/微信:13733587625风靡全国,如麻辣醉蟹钳独特口味火爆朋友圈,
          ...
gtydJ9wiL 發表於 2017-5-30 23:45

麻煩版主入黎del del post