返回列表 發帖
草蜢好多歡呼聲
chanchan0909 發表於 24/6/2017 21:53
草蜢當年攻台好似幾成功

正 估中草東

喊出黎

國語男歌手既提名人係咪到依家仲係一個獎都冇?

阿妹第一句已經起雞皮

點解佢個樣望落怪怪地?

對眼有啲怪

對眼有啲怪
cindyee 發表於 2017-6-24 22:13

隻眼佢紅晒啦......忍得好辛苦><"
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

Ellen結左婚係咪同林2汶

嘩 爆大冷
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

是日救星算唔算冷
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

咩事搞到個風冷得咁緊要@@"
嚇到呆一呆@@"

又一個冷

專輯製作人又咩事

專輯製作人應該冇人估啱
我們的總和

仲係好冷
係作曲人新人樂團熱D

班五迷起yt洗哂版咩五月天最黑暗的一天
我們的總和

班五迷起yt洗哂版咩五月天最黑暗一天
Wonders 發表於 2017-6-24 22:40

一陣最佳專輯拎左唔好話黑暗@@"

阿信把聲搞咩

支mic搞咩, 搞太耐無電??

收音好差咁

阿信把聲好似咁多年都無變過咁

收音好差咁
cindyee 發表於 2017-6-24 22:43

講唱歌好似阿妹唱個時已經開始

就到歌王了 <3
我們的總和

阿信把聲.......

yoga有冇機

班五迷起yt洗哂版咩五月天最黑暗的一天
Wonders 發表於 2017-6-24 22:40
YouTube勁多噴言 頭先有人以為家家向張雨生致敬 LOL
原來我爭兩個獎就做到估榜0分 但希望最少有2分

準備歌王喇, 好緊張

好想大同攞

其實成晚聲控都好差咁,唔知搞咩

YouTube勁多噴言 頭先有人以為家家向張雨生致敬 LOL
原來我爭兩個獎就做到估榜0分 但希望最少有2分 ...
nicholashin 發表於 2017-6-24 22:46

暫時仲係1 fun都冇
早知企硬估草東
我們的總和

唔該最尾幾個有幾冷就幾冷.....

肯定係臨時拉伕用嚟頂阿妹+Jolin果段
除左開頭架飛船其餘都係炒冷飯

真係估唔到呢屆會冷到咁

支持方大同
支持楊乃文

YOGA Plz!

Yes!!

大同

方大同!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Khalilbb <3
中返一樣先
我們的總和

頭先緊張死
恭喜方大同!

方大同終於開齋

YEAH 方大同!!!!!
LAST 1張原創碟終於有一座金曲獎

頭先緊張死
恭喜方大同!
-Prince- 發表於 2017-6-24 22:56

我希望一陣有得再大叫一次.......

大同!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好開心!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大同攞都好, 唔知有無得攞埋專輯

大同終於拎到
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

恭喜方大同
今次冇就渣都冇啦 好感動

yogabb個樣有D down

Yoga好唔高興咁