返回列表 發帖
Gem係咪要收皮了?

Ellen結左婚係咪同林2汶

今次容小姐真係幾抵死
已經唔係講錯野咁簡單, 係直情侮辱緊d提名得獎者
呢d唔係一句話你唔識唔知就可以算數
大佬依家係請你黎做頒獎嘉賓, 下番少少準備功夫都好應份啦
所以話呢個世界有報應真係無錯
平時係香港死霸爛霸, 依家就恨係台灣發展, 但家下仲衰過之前
都係番黎香港繼續霸住d乜鬼爛鬼女金算啦

容某唱返I’m delicious 呢D歌算啦

但佢唔係諗開小巨蛋咩, 咁係咪會開唔成
wchild 發表於 2017-6-26 19:01

傻左咩
我諗要叫香港容粉飛去台灣睇小巨蛋騷至可能開到一場

談到祖兒日前任台灣金曲獎頒獎嘉賓時,因不懂唸得獎者名字而著他們自行上領獎,慘遭網友批判,祖兒坦言不會 ...
表妹保莉 發表於 2017-6-27 08:53

人地台灣金曲獎仲夠膽請佢做嘉賓咩:0)
頒次獎就可以出咁多錯, 真係柒出香港
同埋仲話要提前知邊個得獎, 又係搞笑, 都係幾個提名單位咋喎, 唔係幾十個

「佢哋係咪好朋友無人知」

你講既野全部因為呢句而站唔住腳
「我覺得佢嘮Ellen光」 同時你又覺 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-27 18:04

我都覺得呢個上鋼上線得太勁
容天后唔洗抽ellen水
不過佢恨金曲獎就一定係真架喇

聽講好似有入圍名單既,
都係5-6個候選姐,讀熟佢唔係咁難掛

懶就懶啦,自己以為自己國語好好,
加上班 ...
liebe 發表於 2017-6-27 19:55

港台文化唔同,人地台灣頒獎禮邊會好似香港咁多蝦碌又由啲歌手反轉個party都得
叫人地上黎呢句野其實喺香港頒獎禮講唔算衰,甚至有時啲903 DJ頒獎都係咁講
但喺台灣講就出事,唔得體囉,不過又未至於何什麼庭咁災難級