返回列表 發帖

[Aug/2017] 阿SAM & 阿TAM Happy Together 演唱會

阿Sam & 阿Tam Happy Together演唱會
The Club會員專享優先訂票
演唱會日期 : 2017年8月12 至 18日(8:15pm)
票價 : HK$880 / HK$580 / HK$280
地點 : 紅磡香港體育館
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每位會員最多可訂購10張門票。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

期待Sam Tam合唱型人道
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

校長個頭太細 不喜

校長個頭太細 不喜
nicholashin 發表於 2017-5-18 18:52

佢個頭你都有興趣?
【This is MC】澳門見

佢個頭你都有興趣?
lemontea1069 發表於 2017-5-18 19:17
搞到校長好似個細路咁 明明佢自己都話自己二十五歲

諗起阿笨與阿占
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

諗起阿笨與阿占
帥小寶` 發表於 18/5/2017 19:51
邊個係阿占丫咁

Happy Together?老年版春光乍洩?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

目測會加場19~20 or 19~21

期待Sam Tam合唱型人道
John 發表於 2017-5-18 18:49

Sam唱美煎句"吱吱渣吱吱渣"會唔會變"豬豬精豬豬精"

佢兩個賣貴d都得啦,返正睇佢地果d實買得起

講到阿倫與Sam的演出,阿倫承認揀歌方面很難,但有一個重要項目一定會保留:「佢錫嗰個項目一定要留喺度,Sam就錫番啲男歌迷,啲女嘅呢,啲粗重嘢就畀我嚟做。」

想知頭幾行啲霏會炒到幾癲

佢兩個賣貴d都得啦,返正睇佢地果d實買得起
newguy 發表於 2017-5-18 21:45

280喺咪得翻38 39兩排

加埋有無160歲

加埋有無160歲
cathay1996 發表於 2017-5-19 00:08

134啫

老到李克勤都唔侵佢玩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

兩個阿伯開concert

已經出咗一首新歌啦,medley《暴風女神/最緊要好玩/夏日寒風/半斤八兩/愛情陷阱》

Happy Together?老年版春光乍洩?
fifty1205 發表於 2017-5-18 20:17

麟伯:
「我又終於來到了紅館,我突然想起克勤,我覺得好難過,我始終認為站在這裡的應該是我和克勤兩個人;
一直以為克勤跟其他歌手不一樣,原來恨獎的時候,所以歌手都一樣」

未睇過Sam Hui
又未睇過麟伯
所以有興趣

唔知有幾多女嘉賓@@

隔住個moon都聞到陣老人除

麟伯:
「我又終於來到了紅館,我突然想起克勤,我覺得好難過,我始終認為站在這裡的應該是我和克勤兩個人 ...
hehehaha 發表於 2017-5-19 15:29

呢句幾時講:O

個演唱會真係夠曬驅風

btw, 麟伯真係年年都開紅館show咁滯

隔住個mon都聞到陣驅風味

今日優先,無人買嗎

已經出咗一首新歌啦,medley《暴風女神/最緊要好玩/夏日寒風/半斤八兩/愛情陷阱》 ...
lightupmylight 發表於 2017-5-19 15:17

咁都叫新歌
【This is MC】澳門見

諗住上網阿媽買, 到宜家仲係 server busy

隔住個mon都聞到陣驅風味
Jason0223 發表於 2017-5-21 11:43

係,有一浸依馬打溝嶺南萬應止痛膏既老人徐
阿媽話送畀佢都唔睇

BTW跟住問張學友幾時返黎香港開演唱會

係,有一浸依馬打溝嶺南萬應止痛膏既老人徐
阿媽話送畀佢都唔睇

BTW跟住問張學友幾時返黎香港開 ...
liebe 發表於 2017-5-22 16:08

呢兩個點可以同學友比

果首真.新歌叫為你歌唱, 倫伯作曲, 小美作詞, 好有電子感覺

已經有定心理準備首歌會比欣賞堆阿伯電音更驚撼
唔知903知道之後會唔會轉谷阿Sam與阿Tam算

今日優先,無人買嗎
lightupmylight 發表於 2017-5-22 11:14

我是club會員, 但多次入都是server busy.

大家覺得會係鑽石台定四面?

應該係四面
love wins!

內部飛已訂希望係4面台

有座位表未啊

有座位表未啊
lightupmylight 發表於 2017-6-1 10:12

四面臺。紅黃綠幾乎正面全黑。根據舞臺公售圖,睇得出D行與1行之間設咗條走廊過道

頭場二唱尾場880,280售罄

原來佢地連開咁多場 無休息
會唔會中風
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

朋友剛去了城市售票處買票, 說全部票已經售馨,要等加場了.

飛已買

貌似校長個堆歌喺演唱會中重複率都好高啊。希望可以唱一些唔喺經常唱嘅hit歌喇。

原來佢地連開咁多場 無休息
會唔會中風
hinz 發表於 2017-6-2 13:53

聽聞仲會加開三場

加場聽日公售

放17號兩張不連位嘅280,19號兩張不連位嘅280,20和21號單丁280

聽聞仲要加開日場

聽聞仲要加開日場
乐坛风云 發表於 2017-7-7 13:25

真係喎 後日公售日場
love wins!

日場好滯銷~

日場好滯銷~
乐坛风云 發表於 2017-7-30 10:31

宜家連$280都仲有連位賣
唔知日場會唔會有跳樓飛呢??