返回列表 發帖
英皇hold飛hold得咁緊要,而家除咗尾場,全部放一堆780出黎
乐坛风云 發表於 2017-7-20 12:29
放左咁多次仲有大量飛
都話英皇hold飛扮爆la

放左咁多次仲有大量飛
都話英皇hold飛扮爆la
zxc 發表於 2017-7-20 13:41

次次都係架啦, 佢會有幾難買 , 而家第10行都有連位
【This is MC】澳門見

lemontea1069 發表於 2017-7-20 14:09

入去八下,第4行仍有連位

原來仲有勁多780靚位賣唔出
一開始仲扮爆 超肉酸囉

段: 行: 位: 門票類別及票價:
73 12 90  正價票 $780 取消
73 12 91  正價票 $780 取消
73 12 92  正價票 $780 取消
73 12 93  正價票 $780 取消
73 12 94  正價票 $780 取消
73 12 95  正價票 $780 取消
68 10 87  正價票 $780 取消  
71 11 87  正價票 $780 取消
71 11 88  正價票 $780 取消
71 11 89  正價票 $780 取消
71 12 84  正價票 $780 取消
71 12 85  正價票 $780 取消
71 12 86  正價票 $780 取消
71 12 87  正價票 $780 取消
71 12 88  正價票 $780 取消
71 12 89  正價票 $780 取消
71 9 90  正價票 $780 取消
71 9 91  正價票 $780 取消
71 10 90  正價票 $780 取消
71 10 91  正價票 $780 取消  
71 10 92  正價票 $780 取消
71 10 93  正價票 $780 取消
56 10 85  正價票 $780 取消
56 10 86  正價票 $780 取消
56 10 89  正價票 $780 取消
56 11 85  正價票 $780 取消
56 11 86  正價票 $780 取消
56 11 87  正價票 $780 取消
56 11 88  正價票 $780 取消
56 11 89  正價票 $780 取消  
56 12 84  正價票 $780 取消   
56 12 85  正價票 $780 取消  
56 12 86  正價票 $780 取消
56 12 87  正價票 $780 取消
56 12 88  正價票 $780 取消  
56 12 89  正價票 $780 取消
58 11 94  正價票 $780 取消
58 11 95  正價票 $780 取消  
58 12 94  正價票 $780 取消
58 12 95  正價票 $780 取消

lemontea1069 發表於 2017-7-20 14:09

即日紅館出邊可能綠色紙能埋單

宋禮仲話好多朋友冇飛 唔知點算
真係勁唔知醜

宋禮仲話好多朋友冇飛 唔知點算
真係勁唔知醜
zxc 發表於 2017-7-20 15:33

宣傳技巧……chok瘋當時都喺咁講吖

其實賣唔到咁多場點解要開咁多場
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實賣唔到咁多場點解要開咁多場
John 發表於 2017-7-20 16:28

話曬送禮都喺三屆最受歡迎男歌手,兩屆金曲金獎(而且仲有可能繼續刷新紀錄),校長接班人,90年代第五天王,點解唔可以開咁多場

話曬送禮都喺三屆最受歡迎男歌手,兩屆金曲金獎(而且仲有可能繼續刷新紀錄),校長接班人,90年代第 ...
乐坛风云 發表於 2017-7-20 18:19

獎項歸獎項
今次既然英皇自知大部分飛只係自己hold起,唔係真係賣得出
但仲係一而再加場
其實唔加/加一次都夠做啦...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

獎項歸獎項
今次既然英皇自知大部分飛只係自己hold起,唔係真係賣得出
但仲係一而再加場
其實唔加/加一 ...
John 發表於 2017-7-20 19:11

英皇要打造李克勤爲男版容祖兒……其實公司嘅目標應該喺15場

狂放飛喎,咁樣黎做勢係咪格硬佐d?

但都清得幾快

邊有清?
果堆780仲係到

71 10 90 正價票 $780 座位預覽
71 10 91 正價票 $780 座位預覽
71 10 92 正價票 $780 座位預覽
71 10 93 正價票 $780 座位預覽

邊有清?
果堆780仲係到

71 10 90 正價票 $780 座位預覽
71 10 91 ...
zxc 發表於 2017-7-21 13:54

係呢日清得好慢  其實同埋唔係only780 票
所有日子 票價位 琴日到現在陸陸續續變爆囉而且前面話only尾場780爆 琴晚睇其實尾2場已經爆埋
現在好多場清到得番780 全部小量 就係你所講個場唔係雖然唔知英往hold原因

係呢日清得好慢  其實同埋唔係only780 票
所有日子 票價位 琴日到現在陸陸續續變爆囉而且前面話only尾場 ...
Tonlo 發表於 2017-7-21 22:23

過多一個月,大把480放出黎喇。好似舊年chok瘋咁,開場前兩週480狂放……仲要喺22、23行

大陸有個團購  APPS  叫美X    都賤賣宋生演唱會
白河喜來登 發表於 2017-7-21 23:38

對,有個叫閒魚嘅app,裏面嘅280已經降價轉讓

對,有個叫閒魚嘅app,裏面嘅280已經降價轉讓
乐坛风云 發表於 2017-7-21 23:45

你係標題燃? 人地亂打個價錢 開POST 你都信...?
你唔講 我真係唔會去睇 咁鬼多職業牛黃佬 買一大堆票黎炒..

上邊那個美X 唔知邊個APPS 下載左1個睇 得2個POST 完全冇賤買

你係標題燃? 人地亂打個價錢 開POST 你都信...?
你唔講 我真係唔會去睇 咁鬼多職業牛黃佬 買一大堆票 ...
Tonlo 發表於 2017-7-22 00:00

我系广州呢边,app确实有贱卖,仲送美心月饼一盒。。。。
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

kenny211 發表於 2017-7-22 19:59

唔係掛, 月餅有做sponsor?

大陸嘅app,都有唔少香港嘅黃牛潛伏喺入面

寶貝介紹

2017.09.03首場~現票!!!280面值低於原價轉讓出售!!!單張225,還包郵哦!!兩張就450包郵,多買多優惠…有興趣可以優惠出~具體位置見圖壹圖二備註:34行是280面值票價的第壹行,前壹行已是480面值的了,這次大部分票都面向舞臺正中的,而且280面值的前三排,快來買哦~

而家城網有3場爆

而家城網有3場爆
hohoho 發表於 2017-7-22 22:12

之前喺八場全爆的

之前喺八場全爆的
乐坛风云 發表於 2017-7-22 22:45

又好沒全8場爆個..最後加那場 我沒見見過爆

樓上請開APP名謝謝 就咁講 講咩都得啦..

又好沒全8場爆個..最後加那場 我沒見見過爆

樓上請開APP名謝謝 就咁講 講咩都得啦..
...
Tonlo 發表於 2017-7-22 23:31

闲鱼

上星期城網係場場都爆

算罷啦
佢要扮爆
你永遠唔知佢仲有幾多飛hold住

kenny211 發表於 2017-7-22 19:59
笑死
d飛根本賣唔出
英皇扮爆姐

其實只係得1個平賣仲要係得一個場次

有黃牛掃飛證明 係有叫座力啦

可能佢諗住上次同JY都開到十幾場, 以為實賣到飛

其實只係得1個平賣仲要係得一個場次

有黃牛掃飛證明 係有叫座力啦 ...
Tonlo 發表於 2017-7-23 13:32

又宣佈加開11號啦

又宣佈加開11號啦
乐坛风云 發表於 2017-7-23 18:36

9場 加11號。我買左10號rip

又宣佈加開11號啦
乐坛风云 發表於 2017-7-23 18:36

係咪想加夠10場?

樓上某個送禮粉之前先話自己唔係fans, 轉頭已經忍唔住要護主喇,肉酸到

可能佢諗住上次同JY都開到十幾場, 以為實賣到飛
hohoho 發表於 2017-7-23 15:02

上次1314joey那次,初定六場,後面都喺不斷咁硬加到15場

算啦入新公司 英皇想幫佢做勢 俾信心佢 都正常既
賣唔賣得出 熱唔熱賣都好 最後大概都坐得滿既 (估咋)
上次睇JH, 其實觀眾反應送禮係好過JY

係咪想加夠10場?
hohoho 發表於 2017-7-23 19:20

李生話最後
樓上某個送禮粉之前先話自己唔係fans, 轉頭已經忍唔住要護主喇,肉酸到 ...
kayzzz 發表於 2017-7-23 19:33

轉左簽名成個幾月啦 old new 啦

算啦入新公司 英皇想幫佢做勢 俾信心佢 都正常既
賣唔賣得出 熱唔熱賣都好 最後大概都坐得滿既 ( ...
721AXA 發表於 2017-7-23 20:11

話曬送禮都喺香港樂壇資深歌手,都算喺joey嘅前輩,反應好過joey都好正常啊

話曬送禮都喺香港樂壇資深歌手,都算喺joey嘅前輩,反應好過joey都好正常啊 ...
乐坛风云 發表於 2017-7-23 21:52

係咪佢d fans唔肯洗錢買飛? 見佢之前facebook live同上電視反應都唔錯

古巨基當時轉英皇夠喺當紅時期啦,當時又唔見英皇幫古sir造勢?古巨基張敬軒林峯幾個轉英皇都喺開得三場四面臺,送禮而家成九場,呢個差距太大了

Wyman負責服裝設計,死得!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

睇黎可以同fd去紅館睇下有無賤價飛出售,150蚊可以考慮下

樓上某個送禮粉之前先話自己唔係fans, 轉頭已經忍唔住要護主喇,肉酸到 ...
kayzzz 發表於 2017-7-23 19:33

係啦我都想講之前好多年前又話唔care獎
過幾個禮拜又出來護主爭獎
跟住之前又勁假咁話自己唔再係送禮fans
個時就心諗條友又係度扮乜野啦
結果依家又出來嘈翻啦唉
咁多年來邊個唔知佢護送禮主護到出曬面啊
自己都唔唔知自己啲套路有幾低
仲以為有人信...

李生話最後

轉左簽名成個幾月啦 old new 啦
Tonlo 發表於 2017-7-23 21:01

夠啦你之前粉轉路人個理由已經夠牽強咖啦
依家呢個根本不成理由
好心就咪彈出彈入一心做人粉絲就算啦
唔好偶像一出事你就彈出扮冇野啦

係啦我都想講之前好多年前又話唔care獎
過幾個禮拜又出來護主爭獎
跟住之前又勁假咁話自己唔再係送禮fan ...
lokzai 發表於 2017-7-26 16:58

我呢幾年一直都唔支持宋生拎獎包括今年
今年我成日都講 拎個成就獎算 之後在宣佈唔出席頒獎禮

你今年搵到我一句有 意圖 支持OR希望宋生拎獎 我即刻 DEL ACC都得

同埋近排多左幾位勤迷係到 我都唔知點解..
所以煩請你睇一睇ID先  可能你搞錯左?

我今年係講多左宋生 但北京北角之後 直到今年 講GA野都係差唔多 冇變過
最唔同未呢個POST 同上嘈下買飛野姐... 我一直都在 沒有消失 何來出番黎?

今年我講多左宋生同我脫粉的原因都係政治問題
呢個冇人問 所以我冇解釋過
原因 佢敢用 RB !  完

11號加場有第7行飛

除咗最後嗰次加都賣曬喇

11號加場有第7行飛
hohoho 發表於 2017-7-31 13:29

尾場 賣咗十日左右,仲賣緊第九行,靜喺得280售罄  前面八場唔知仲會唔會繼續放飛出黎

買左4號依家想要3號 Orz
30克~